>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Kazdy ma swoje zdanie, w ten sposob mozna zanegowac w zasadzie wszystko. Dla mnie to jest klasyk 10/10 a takie cos podaje raz na ... chyba kilka mies. przeciez mam do tego prawo, uwale to nie bede w SZ proste. Czemu przed meczem juz chcesz negowac. Poczekajmy na wynik. To jest typ zdecydowanie na SZ. Prawidlowy kurs na to ma n. betsson 1,24
&quot;głównie pomyłki buków.&quot;
Glownie trafienie typow w tym pomylki bukow moga byc. Zagladam do Twojego tematu i co widze? Unia 8/10 nie dalabym tam nawet 3/10 ???? Zacznij od siebie zmieniac swiat ????

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
podważam stawkowanie, bo Pavlic czy Okoniewski to żadni pewniacy (można sprawdzić statystyki z poprzedniego sezonu), a cały typ opierasz praktycznie na jednym spotkaniu w Gorzowie. Życzę jak najlepiej, bo nie zależy mi na zwycięstwie W, ale na pewno na 10/10 to nie zasługuje w mojej opinii, pzdr.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja skasowałem. Feekus Ciebie nie obraża Roxi tylko wymusza dyskusje i przedstawia swoje zdanie. Nie zgadzasz się z nim - koniec kropka.
Ja dodam od siebie, iż do końca kwietnia trwają obserwacje w działaniu SZ. Będą wprowadzone lekkie zmiany, ze względu na kilka kwestii. Zostanie to jednak przedstawione pewnie po zlocie, bo wcześniej nie damy rady tego ogarnąć.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
No sorry koles ktory daje tarnow gorzow 8/10 podwaza typy innych? nie robmy kabaretu, kazdy za swoje typy odpowiada, podaje zle wypada ze strefy tak czy nie? niech sie chlop zajmie soba a jesli nie odpowiada mu stawkowanie to trzeba zaczac od siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Przy stawce 10/10 to się spodziewałem izi wygranej i trochę zainwestowałem. Jedno wykluczenie Pedersena nie powinno świadczyć o wyniku.. Teraz nagła zmiana i na Czewę... No cóż czekam do końca.
Ponadto jednak o stawkowaniu będzie sporo przy kolejnej zmianie regulaminu. Nie da się po prostu postawić 10/10 choćby na limity. Popatrzcie na stawki SimonS&#39;a czy moje. 1, 2, 0.5. Rzadko kiedy wyżej...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
jesli ktos potrafi przewidziec upadek nickiego to chwala ???? tylko to powoduje styk
tam minimum 3-3 a sie skonczylo 1-5 po wykluczeniu

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Nie chodzi o przewidywanie, tylko o fakt. Przy teoretycznie stawce 10/10 to powinien ten mecz wejść jak w masło, fiks, ustawka i inne - czyli, że jedno wykluczenie lidera nie powinno mieć znaczenia, oto mi chodzi. A tutaj patrząc na przebieg to nie wejdzie imo.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No cóż ja zagrałem jedynkę w ogóle nie zważając na to, że coś może nie wejść. Jak dla mnie to jest ogromny problem skoro typ &#39;10/10&#39; nie wchodzi.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Hah ???? Super śmieszne. Podałaś kompletnie nieprzemyślaną stawkę... Ale dobra nevermind, po prostu już nie będę korzystał z Twoich typów.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
bez live jasne i co z tego, ja mam zysk i podawala mozliwosc zarobku tutaj, gdzie Twoje pretensje do fikusa za 8? to sa 2 j mniej a typ tamtem kompromitujacy, tam nawet styku nie bylo tu normalna walka i sporo pecha przez upadek NP, zdarza sie po co plakac? Kto wiecej marudzi ten nie nadaje sie do tego biznesu, komitet placzkow chyba znow trzeba uruchomic ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Chodzi też o stawkowanie. 10/10 :?: W żadnej profesjonalnej SZ nie widziałem takiej stawki ???? Jest wiele aspektów, przez które nie można postawić 10/10 - choćby limity. No, ale dobra to jest kolejny miesiąc weryfikujący reformę i kolejne zmiany nadejdą. Szczególnie ze stawkowaniem - to podstawa. Bo na razie jest to fatalna strona SZ, 8/10 czy 10/10 to naprawdę kosmiczne stawki. Dlatego wciąż trwają obserwacje i niebawem ponownie dojdzie do zmian.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ok co mam zrobic w takim razie? Podalam 10 bylam pewna nie udalo sie live odbilo ale niewazne bo tu oficjalnie minus, moge poprostu podawac do 5-6 nie wiem co was zadowloni, przeprosic za dzis? ok zaden problem ja nie chce klotni tylko zdziwil mnie atak osoby tak niekompetentnej i robiacej wieksze bledy. Stalo sie trudno czasu nie cofne, nie bede dawac wiecej nic 10/10 ok?

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Ok co mam zrobic w takim razie?
wystarczyłoby trochę pokory i dopuszczenie innych do głosu, a nie w stylu osoby wszechwiedzącej. Przecież to nie kwalifikowało się nawet do SZ o czym pisałem, ale przecież wiesz lepiej. Wynik tutaj nic nie zmienił, bo współczynnik kurs/ryzyko był nieopłacalny do gry. No offence, ale i tak odbierzesz to jako atak na swoją osobę, mimo że tak nie jest.

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Ja tam wole plaska stawke, moze za szybko nie przybywa ale nie musze kombinowac jak sie wtopilo na jakis pewniejszym meczu.
Co do stawkowania to 10 na 10 hmm to tylko mozna odniesc do podatkow i smierci. Nie da sie przewidziec wywrotki zawodnika czy czerwonej kartki w meczu pilki noznej, ktora potrafi zepsuc najepszy typ.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Przeprosilam Benka na pw i przepraszam cala strefe jesli sie ktos poczul urazony. Moje zachowanie jest naganne przemyslalam sprawe, nie moge nerwow z zycia osobistego przemycac na forum.

Do góry Bottom