>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tak Obserwator, ale niemal wszyscy ustosunkowali się do regulaminu (tak będę trochę służbistą). Trzeba było założyć topic na początku i określić się w nim co kiedy jest i kiedy może podawać typy. Ja nie znam się na darcie i nie wiem kiedy są turnieje... Stąd też siedzenie sobie po cichu nie jest dla mnie zrozumiałe tutaj. Ponadto Bam sam stwierdził, że dla niego jest to zbędne (zakładanie tematu).
Co do reformy. Czekam właśnie na Wasze zdania na ten temat. Na pewno zostanie tutaj nieco zmienione, aczkolwiek motyw ze znawcami zostanie, choć na pewno co poniektórzy wypadną ze względu na wyniki. Niemniej ciągle się zastanawiamy jak ulepszyć SZ i Wasze zdanie jest bardzo cenne.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Niemniej ciągle się zastanawiamy jak ulepszyć SZ i Wasze zdanie jest bardzo cenne.
wywalić tych bez wyników (nie chodzi o marzec, czy też kwiecień konkretnie), bo jest kilka osób, które plusy to widziały w dłuższej perspektywie, ale w cudzych tematach... zaprosić kilka osób, które często i gęsto mają ciekawe mecze... przykład ? chociażby Szef Elity. On gra dużo w Azji, tamtejsze rynki są wyznacznikiem tego, co się będzie działo... tylko w ciągu ost.kilkunastu dni ze 3 czy 4 razy wyhaczyłem jego posty w dntb o zabiciu kursu w jakiejś bułgarii, u19, azjatyckim meczu i to zdecydowanie np. z 1.90 na 1.3. gdyby pisał o tym tu, to podejrzewam, że część z nas by na tym korzystała, a i wówczas było takich rzeczy więcej. poza tym często i gęsto gra dużo wcześniej, bo widzi co wystawia azja i wie w którą stronę pójdą kursy, a na tym polega zarabianie...

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Ciekawa kwestie poruszyl Olo i Obserwator. W obu najwazniejszy jest czynnik mobilizacji. Wiadomo, ze z czasem ona spada i wtedy wystepuje czynnik o ktorym wspomnial Olo czyli zaprzestanie dodawania typow.
Nie wiem czy najlepszym wskaznikiem o tym czy komus idzie dobrze w temacie ktory prowadzi na forum jest dobrym wskaznikiem czy jest on dobrym czy slabym typerem. Osobiscie wiem po sobie, ze czym mniejsza mobilizacja tym gorsze typy.
Wracajac do ogolnej dyskusji to jest jeszcze jedna wazna rzecz. Szybkosc podania informacji przez ktoregos z nas. Ja osobiscie zanim buki wystawia kursy z lig latynoskich to juz mam typy i duzo razy jestem milo zaskoczony. Teraz obecnie chodza mi dwa typy na piatek z 2 ligi austriackiej i w jednym meczu czekam az buk wrzuci taki zaklad a w drugim dla pewnosci chce obejrzec Kapfenberg bo graja jeszcze w tygodniu i czy czasem ktos im nie wyleci ze skladu.

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Jak ktos zastanawia sie nad zagraniem nad Gremio to kurs nie wart ryzyka.
Dida; Pará, Cris, Bressan e Fábio Aurélio (Alex Telles); Matheus Biteco, Souza, Guilherme Biteco e Zé Roberto; Barcos e Kleber.
Na dobra sprawe to tylko Barcos i Ze Roberto z podstawowego skladu.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Wiecej bedzie korzysci jak na wpisy bama nie bedze odpowiedzi, chlopak napisal ze jest lipa niech spada i juz a reszta napewno sie wypowie i zechce zmienic SZ zeby bylo dobrze. Ja sie dostosuje do wiekszosci, napewno bede robic wieksza selekcje i mniej meczow opodawac oraz inne stawkowanie.

Jesli ktos podaje ze druzyna oslabiona albo dany zuzlowiec nie ma sprzetu a bam na to, ze to zadne info bo nie fix to o czym tu gadac. Zalosnik do potegi.

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Info czyste, więc wrzucam tu, a nie w temat, bo tylko wygrzebałem ze statów:
Zamalek - Ithad Al Shortah ostatnie mecze: X/2 1/2 1/2
Kladno - Kraluv Dvor ostatnie mecze 2/1 1/1 2/1
Oba mecze jutro

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja również nie rozumiem. Albo podajemy typ na live, albo wrzucamy do tematu, a nie zadajemy pytanie (tzn. pytania jak najbardziej są tu mile widziane, żeby nie było) i potem wrzucamy wynik ???? Łowicz przegrał, a tego już nie wrzuciłeś ????
Po prostu trochę więcej się zastanówcie przed wrzuceniem postu, który nic nie wnosi. Pytania jak najbardziej, ale ten wynik - bez znaczenia, bo chyba po wpisach nikt tego nie zagrał...

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
sam nie zagrałem. Wrzuciłem zapytanie, nikt nic nie wniósł, wrzuciłem wynik. Nie ma co znów drzeć kotów o nic, myślałem że specjalista od Zawiszy coś podejmie ????

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
mój brat cioteczny gra w Dolcanie, (choć gra to moze za dużo powiedziane bo ma pare występów) i jak sie go pytam kiedy zaczną przegrywać, to mi mówi że narazie jak jest forma to bedą i wyniki ale czuja juz tą presje serii wygranych ????

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
chłopak ma 19 lat, pare razy w zyciu pograł kupony w stsie i jeszcze dostał opier*** jak mu matka musiała isc odebrać wygraną ???? Jakby był w połowie tak ogarnięty jak ja i wiedział jaki potencjał niesie bukmachera żyłby jak król ???? ale pracuje nad nim:|

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
chociażby Szef Elity. On gra dużo w Azji, tamtejsze rynki są wyznacznikiem tego, co się będzie działo... tylko w ciągu ost.kilkunastu dni ze 3 czy 4 razy wyhaczyłem jego posty w dntb o zabiciu kursu w jakiejś bułgarii, u19, azjatyckim meczu i to zdecydowanie np. z 1.90 na 1.3. gdyby pisał o tym tu, to podejrzewam, że część z nas by na tym korzystała, a i wówczas było takich rzeczy więcej. poza tym często i gęsto gra dużo wcześniej, bo widzi co wystawia azja i wie w którą stronę pójdą kursy, a na tym polega zarabianie...
http://forum.bukmacherskie.com/f307/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-122-a-91132-96.html#post3558615
dziękuję, dobranoc:cool:
na mscu decyzyjnych od razu bym go wziął tutaj. wiadomo, każdy może to wyhaczyć przypadkiem grając live, ale on akurat dostrzega tego pełno...

Do góry Bottom