>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

simons 646

simons

Forum VIP
wywalić tych bez wyników (nie chodzi o marzec, czy też kwiecień konkretnie), bo jest kilka osób, które plusy to widziały w dłuższej perspektywie, ale w cudzych tematach... zaprosić kilka osób, które często i gęsto mają ciekawe mecze... przykład ? chociażby Szef Elity. On gra dużo w Azji, tamtejsze rynki są wyznacznikiem tego, co się będzie działo... tylko w ciągu ost.kilkunastu dni ze 3 czy 4 razy wyhaczyłem jego posty w dntb o zabiciu kursu w jakiejś bułgarii, u19, azjatyckim meczu i to zdecydowanie np. z 1.90 na 1.3. gdyby pisał o tym tu, to podejrzewam, że część z nas by na tym korzystała, a i wówczas było takich rzeczy więcej. poza tym często i gęsto gra dużo wcześniej, bo widzi co wystawia azja i wie w którą stronę pójdą kursy, a na tym polega zarabianie...
Tak na prawde kazdy moze to ogarnac, bo w tym nie ma nic specjalnego wystarczy 1 stronke odpalic, czasem 2. No i limity po 1-2 zagraniach, nie wazne na jakim buku, to na pewno beda :p Trzecia kwestia to ze tam to sa sekundy i masz odwrocone kursy etc takze trzeba siedziec zeby zagrac, ale jak sie przyda to sie przyda ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
nie, nie Simons... No wystarczy odpalić ze 2 azjatyckie i porównywarkę, tylko jakoś nie widzę, żeby ktoś to podawał na forum, a on średnio kilka w tygodniu zabitych kursów wyłapuje/pisze o nich w dntb, bo podejrzewam, że wyłapuje więcej...
Przy okazji propozycja do władzy ludowej. Temat &quot;LIVE&quot; by się przydał, bo shoutbox to jednak może przepaść, a tak byłoby jasne. jest coś live, ktoś wrzuca i gotowe. Nie chodzi o dyskusje itd, ale często są pomyłki, dziwne kursy itd, więc wg mnie się przyda...
3.ostatnie -
limity po 1-2 zagraniach, nie wazne na jakim buku, to na pewno beda
głownie chodzi o azję i granie z nią... skoro jest zabijany kurs, to w większości u wszystkich, więc nawet w azjatyckich można grać, bo to nie chodzi o granie w chwili, gdy tam zabiją, a u kogoś nie, tylko granie i tych zabijanych, bo skoro coś musi wpaść, to wpadnie...;)
poza tym on łapie bardzo wysokie kursy na otwarciu rynków, a to też niewątpliwie podchodzi pod value, a więc i definicje SZ

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dwa slowa odnosnie tej naszej kochanej 1. ligi bo ciagle jakies dziwne wpisy, plotki a zero konkretow. Czy ktos ma konkretna informacje kto chce / nie chce awansowac? Zawisza jest na tak a przegrywa, zapewne nie ma to zwiazku z tym, ze nie chca awansowac. Pojawia sie dziwny wpis o Doclanie, ktory tylko miesza w glowie. Nastepnie ktos wymienia Miedz jako zespol, ktory moze odpuscic. Kuriozum... skad wy macie takie informacje? Legnica ma teraz stadion, dobre zaplecze, kilku gosci ogranych w extraklasie i trener chodzi ciagle wkurwiony, ze awansu moze nie byc przez rozne uklady itd, oni bardzo chca awansowac wiec moze tak:

awans: zawisza, craxa, miedz

nie chca: flota, termalica, tychy(?), dolcan

Jesli posiada ktos konretne info to piszcie jak to wyglada. Ja znam ludzi w Miedzi i potwierdzam, ze walcza o najwyzszze cele.

simons 646

simons

Forum VIP
Dla mnie pod azje nie ma co pisac, bo sie latwo gra i szybko limituja, ale z drugiej strony zalezy od rynku. Ligi maja &quot;wlasne prawa&quot; jezeli chodzi o azje trzeba troche sledzic zeby wiedziec czy spadek &quot;cos znaczy&quot; czy nie warto wchodzic, takze cos moze wniesc ze tak powiem ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
awans: zawisza, craxa, miedz nie chca: flota, termalica, tychy(?), dolcan
o Miedzi i Tyskich pisałem ja i zapewne do tego się odnosisz. O nich nie wiem, więc spytałem tylko ;) teraz jest nieciecza-ząbki, w następnej ząbki-flota więc coś potracą, a potem gram przeciwko nim progresje i myślę, że to będzie spory plus, bo 7 kolejek zostanie a ze 3-4 z tego trzeba przegrać.
Flota już miała taką passę na początku rundy, Nieciecza patrz to http://www.livesports.pl/mecz/2DV8QGEs/#tabela;table;overall a wtedy były plotki bodaj łączące ich z Craxą, mimo tego odpuścili...
Reasumując, chyba nie ma sprzeciwu a propos pogrubionego w słowach Roxi ? ;)

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Ogarnia ktos 1 lige angielska?
http://www.oddsportal.com/soccer/england/championship-2012-2013/leicester-watford-C8eYr2rg/
Na moje oko to Watford szans na 2 miejsce juz nie ma ale ma pewne 3. A Leicester cisnie do barazy i to spotkanie musi wygrac. Nie mowiac, ze w nastepnej kolejce graja z Nottingham na wyjezdzie.
Mozna sprobowac 1, moim zdaniem.
Leicester ma pełny skład na ten mecz i musi wygrać, fakt, żeby walczyć w playoffach. Bilans 1-5-4 w ostatnich meczach jednak nie zachwyca i nie wiem czy w sumie jest sens żeby się tam pchali. Bardziej widzę tam Forest, którzy mają mocnych sponsorów i konkretne cele. Watford też obniżyło loty, nie zagrają: pomocnik John Eustace (7/0),obrońcy: Fitz Hall (21/1), Nyron Nosworthy (21/0), Neuton (9/0), Tommie Hoban (19/2) i Adam Thompson (8/0). Czyli 5 z 13 obrońców z kadry. Ciężko mi powiedzieć co tu wejdzie. Watford ostatnio nie miało problemów żeby 2x ograć Lisy. Lekka jedynka na gospodarzy mimo wszystko, ale myślę, że zdają sobie też sprawę że Forest może być poza ich zasięgiem, szczególnie, że zagrają ten mecz na wyjeździe - chociaż to liga angielska, tu się gra do końca ;)

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Jesli dobrze pamietam to 2 lata temu Leicester przejal jakis Azjata i obiecal Premierschip i oni kasy tez maja. W poprzednim sezonie sciagneli trenera Hull, zeby ten awans wywalczyl.
Leicester musi a tamci juz z mysla o play - offach wiec moze w ostrych sytuacjach noge odstawic. Leicester pewnie bedzie trawe gryzl. Ja tam zaryzkowalem :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ludzie pamiętajcie o stawkach :!: Bo jak Was potem mam rozliczyć na koniec miesiąca... Pawacki, Samin pamiętajcie o tym, bo już Was upominałem na PW :!:

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Zastanawiam się nad aspektami moralnymi obstawiania danego meczu wobec takich okoliczności (mam na myśli tragedię osobistą Emila). Sam nie wiem...
a dawid świnia gra na Czewę zamiast się pogrążyć w rozpaczy i współczuć ???? Boszeeee....

//dawid kierwa chyba na Leszno... coś Ci się *****ało bejbe :razz:
// wiadomo ocb;)

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
ludzie są żałośni po prostu...
Nie żebym coś ten ale niepotrzebnie Grzesiek wrzucałeś ten typ na Leszno na otwarte forum. Teraz murowany zwrot a tak może by się udało...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Nie żebym coś ten ale niepotrzebnie Grzesiek wrzucałeś ten typ na Leszno na otwarte forum. Teraz murowany zwrot a tak może by się udało...
to leciało już co minutę-dwie... jak wrzuciłem, to już 3.50, ale na przyszłość obiecuję poprawę ;) sam rozumiesz, koniec m-ca to yield trzeba poprawić ;)
a tak poważnie, to Żak już w dziale dyskutował i kurs zleciał under 4.0 gdy podawałem

Do góry Bottom