>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
W końcówce spotkania numer 4 (kto oglądał ten widział) Raphael przy pomocy Robertlandy Simona Atiesa złamał palec w ręce. - Motyw jest taki, że jest to rozgrywający i zabraknie go w decydującym 5 spotkaniu - które ostatecznie rozstrzygnie kto zostanie Mistrzem Włoch.

Nie byłoby w tym większego problemu, gdyby na ławce Trentino był na przykład taki Łukasz Żygadło - ale go nie ma... Jest Giacomo Sintini, który nie grywał w tym sezonie praktycznie wcale. - Rozegrał jeden pełny mecz w ostatniej kolejce sezonu regularnego - kiedy wszystko już było wyjaśnione i ogólnie wyszedł drugi skład.

Giacomo ma za sobą bardzo ciekawą historię... Dwa sezony temu podpisał kontrakt z Jastrzębskim Węglem, którego trenerem jest Lorenzo Bernardi i chwilę potem wykryto u Niego nowotwór układu limfatycznego... - Chemia, chemia - potem rehabilitacja i człowiek jakimś cudem wrócił do gry. - Wielkie brawa dla Niego, bo widocznie miał sporo siły aby wygrac walkę z rakiem.

Teraz przyjdzie mu rozegrac jeden z najważniejszych meczów w swojej karierze. Nie twierdzę, że Giacomo jest słabym rozgrywającym, ale... Może nie pasowac do gry Trentino, którą przez kilka ładnych sezonów prowadzi Raphael.

Itas 2:2 Copra po 4 spotkaniach. Kto oglądał ten wie co się działo w PalaBanca w Piacenzie i gdy Copra odpali to nie ma na swoim parkiecie przeciwnika dla Piacenzy.

Marathonbet miał 4.65 na Coprę, ale spadło :cool: - Ogólnie wydaje mi się, że przed spotkaniem kurs na Trentino może wzrosnąc do 1.40 - a więc...

Value. - Sam wystawiłbym w tym momecie jakieś 3.50 max na zespół Copry Piacenza. - Value i to spore. Handicap +1.5 seta po 2.30 jakoś mnie nie przekonuje jeżeli mam 4.65 na Copre.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Masz swój temat to umieść w nim ten post. Kiedy jakieś akcje w związku z SZ? Samowola totalna.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Info jest takie, że wiele firm bukmacherskich przekręciło kolejność rozgrywania dzisiejszych wieczornych meczów w Darta. I tak: Spotkanie Lewis v van Barneveld rozpocznie się o 20:10, a nie jak podają buki o 22:10. Są jeszcze dwie pomyłki, ale z nimi nie można kombinować, bo u buka się zaczną, a w rzeczywistości grać nie będę.
Nie wiem czy numer przejdzie, ale warto obserwować sytuację.
Pomyłkę w swojej ofercie ma m.in betsson, a tam kiedyś taki numer mi przeszedł i to właśnie z Darta.
dziś podobna sytuacja, z tą różnica, że teraz przekręconych jest więcej spotkań.

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
potrzebuje pomocy - gra ktos z was w wh? i ma tam jakis hajs wplacony i wyplacal od nich?
potrzebuje osoby ktora wejdzie na pokera i zagra ze mna o kilka set euro ja przegram calosc i wyplaci sobie a pozniej mi na mb - niech odezwą sie osoby kumate / z góry dzięki

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Czekam jeszcze na 5 prywatnych wiadomości do jutra do 12:00. Jeśli nie dojdą to po prostu robię swoje = czyli roszady.

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Jak ktos sie bawi w surbety to mozna sprobowac cos w meczu Santa Fe - Chico
Teraz na X2 w Sportingbecie jest 2.30 a do rozpoczecia meczu kurs na Santa Fe powinien przekroczyc kurs 2.00 wiec mozna cos sklecic.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
wg oddsportala to juz o 9:35 czyli w tej samej minucie co zrobiles wpis juz spadlo na 1,7 cos i za 6 minut znow wiec pewniie nikt tego nie zlapal a nie chodzi nam w strefie o sztuczne nabijanie jednostek... nie mam pretensji bron boze fajnie, ze dales ale liczenie tego po 1,9 i to 8/10 w buku gdzie sa takie limity to masakra...

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
heh ;)
marathon wystawił to wg oddsportal o 8:10, ja to zauważyłem dopiero około 9. Zagrałem sobie i napisałem newsa o 9:35 (to godzina publikacji a nie jak zaczynałem pisać!) i zaraz w tym momencie ktoś zmienił już kurs w marathonie.
Nie wiem co za problem masz z limitami u nich, a sam nie mam ochoty uczyć Cię jak grać by obejść limity ???? ja za swoje pograłem z czego się cieszę i typ podałem prawidłowo. Nawet jak marathon zmienił na 1,79 to dalej było to mega opłacalne ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Już bez spin.
Roxi, zagrał, wrzucił, spadło - logiczne ;) Jeśli wciąż warto pykać to c1amak może napisać, jeśli już nie ma valju to trudno. Nie przewidzisz natychmiastowych spadków.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
A gdzie tu spina? ???? Wyjasnione i juz ????

Kazda szanujaca sie strefa zamknieta limituje marathona do kilku jed najczesciej 2-3, tu tak nie musi byc ale to nie znaczy, ze nie mozna o tym napisac ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dobra. Lista osób, które opuszczą SZ już jest znana. Niestety nie ma Oderki aktualnie i nie mogę zaktualizować listy. Jak wróci od razu się tym zajmiemy.
Pozostanie 18 osób ze starego składu.
Dołączy na pewno: Fanatyk_1984, a od Szefa Elity czekam na odpowiedź na PW. Zatem może być na 20 osób.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
do do c1amaka typu, dostałem takie pw od jednego usera
&quot;Legnica wygrywa dziś w Przemyślu(ręczna).Pewne info od ziomka,który zna tam zawodnika.&quot;
nie znam goscia, moze lepiej odpuscic mecz

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Niespodzianka w składzie ROW w Krakowie - zabraknie Ilii Czałowa, który jest obecnie najlepszym zawodnikiem II ligi.
Speedway Wanda Instal Kraków
9. Simon Stead
10. Timo Lahti
11. Paweł Staszek
12. Kenneth Hansen
13. Oliver Allen
14. Marcin Wawrzyniak
15. Ernest Koza
ŻKS ROW Rybnik
1. Wiktor Kułakow
2. Bartosz Szymura
3. Michał Mitko
4. Roman Chromik
5. Lewis Bridger
6. Kacper Woryna
7. Remigiusz Perzyński
w obliczu takiej informacji raczej lokata na gospodarzy 1.3 w tobet
47-43✅

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Osoby z minusem przy liście zostały usunięte ze strefy.
Fanatyk dołączy dzisiaj.
Szef Elity na razie nie ma czasu na SZ.

S 408

swergoc

Użytkownik
Może zaproponować użytkownikowi Hansa udział w SZ? Trzeba przyznać, że odkąd pojawił się na forum jego propozycje typów są naprawdę świetne. Sam wielokrotnie skorzystałem i bardzo dobrze na tym wyszedłem.

Do góry Bottom