Człowiek wraca z zimniutkiej wódeczki (wiadomo, zlotowcy wiedzą ocb ???? ) i już musi coś skrobnąć ????
Wyznaje zasade, ze jak sie na czyms nie znam to sie nie wypowiadam.
ost.to pisałem napinkowo w kierunku idiotów w hp i też wyznaję taką zasadę...
Jak myślisz, że trzeba się znać na każdej dyscyplinie, z której się daje typy to Obserwator to chyba wie więcej niż połowa załogi Eurosportu z 14 krajów na raz, bo w końcu daje typy z żużla, nożnej, siatki, kosza,
rugby,
F1, tenisa, ręcznej, hokeja, biegów narciarskich, skoków, biathlonu, a i chyba jakiś
curling nawet kojarzę.
żużla nie komentuję, nożna czasem lubię pierdzielnąć, siatka to jednak żywa kasa,
F1 ???? bądźmy obiektywni, nic więcej...
tenis to akurat jest *****, ale takie rzeczy jak odpuszczanie przed WS to oczywistość (czyt.Wawrinka), ręczna (tu nie chodzi o analizy, a linie tu są strasznie proste do przewidzenia),
hokej (oduczyłem się go grać, więc omijam), zimowe (nie róbmy szopek, skoki to loteria (o chyba tam kilka postów wzwyż ktoś o nich pisał, że można i 5 dziennie jednorazowo - jak ktoś podaje skoki jako lokaty, to nie ma pojęcia o czym mówi)...
na
rugby akurat się nie znam z naszego pktu widzenia, bo
curling to już jednak ogarniam ???? tzn.zasady itd tak, ale co w trawie piszczy niet...
ooo, dziewczyna mi podpowiada, że dziś warcaby grałem ???? w maratonie 3.0 na remis, u innych raptem ok.2.00 i co ? nie było value ?? każdy kto wie o co tam chodzi, wie, że najczęściej padają remisy, więc 11-3-2 to nie dość, że kilkanaście % sure był, to i value na X... moim skromnym zdaniem na tym polega ta zabawa...
Ale przecież on bankowo nie zna się na wszystkim, więc wniosek jest prosty:
wiadomo ????
A, że ma z tego mega kase to tylko przypadek, pewnie przez następne 2 miesiące fart się skończy i upierdoli wszystko co zarobił przez poprzednie 12, a i dołoży do tego jeszcze parenaście kafli w plecy.
mega kasę ?? raptem ciut ponad biedronkową pensję chyba... nie tu leży kasa, dejwid pińcet chyba to już pojął, a pogra to miesiąc, dwa, albo nawet trzy to pojmie, że to tu można zarabiać po "20takich kuponów" bez ryzyka... pójdzie w ślady czokera (ot, taki zwykły user, mało kto kojarzy, a nieskromnie powiem i on to potwierdzi, że ukierunkował swą twórczość na podstawie O(M) Typuje - Rozdział II)
Nie wyskaksuj z Observatorem
nie lubię... Obser
wator
(M), pzdr
P.S.a teraz poważnie, już mówiłem radzie nadzorczej, że akurat kostuchi być tu powinien. ktoś kiedyś spytał, to odpowiedziałem zgodnie z faktami, bo trzeba być obiektywnym. chłopak ma pojęcie, ma wiedzę, a pamiętajmy, że tu nie zawsze chodzi o trafianie kuponów (patrz KOHORTA i dawid.400
) nawet nie wiem, jak tam z % u niego, jeśli ma choćby minimalny +, to powinien tu być, bo na nim można zarabiać, nawet, gdy typ nie wejdzie...
Reasumując, tu trzeba zarabiać, a nie trafiać, bo nie o to, tu chodzi:]