>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Napisal mu, ze wszystko z matematyki zaczyna sie od rzeczy zalozonej czyli to nie jest prawda i taka rzecza jest aksjomat. I takie cos to nie jest pierdolenie glupot...
O jaki Ty zamecie piszesz. Zaczelo sie, ze opisalem moj punkt widzenia na dwie sprawy.
Wyznaje zasade, ze jak sie na czyms nie znam to sie nie wypowiadam.

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
kostuchi czuję, że szybko się pożegnamy, nie bronisz się typami ????
Ok. Mam pierwszy miesiac na minusie w Strefie Zamknietej ale czy zobacz sobie kiedy dolaczylem. Miesiac mialem przyzwoity a wynik w Strefie to byl wykrawek miesiaca.
Na szczescie Ty nie podejmujesz decyzje czy juz sie zegnam.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
http://pl.wikipedia.org/wiki/Aksjomat
takie moje pierdolenie

Ps. Nie jestem Alfa i Omega ale widocznie takim typem jestes Ty, na wszystkich sie znasz, wszedzie byles i wszystko wiesz.

Nie możesz mnie oceniać bo nie znasz i nie typujesz tej samej dyscypliny z zaznaczeniem danej ligi czy regionu. To tak przede wszystkim :]

Jak myślisz, że trzeba się znać na każdej dyscyplinie, z której się daje typy to Obserwator to chyba wie więcej niż połowa załogi Eurosportu z 14 krajów na raz, bo w końcu daje typy z żużla, nożnej, siatki, kosza, rugby, F1, tenisa, ręcznej, hokeja, biegów narciarskich, skoków, biathlonu, a i chyba jakiś curling nawet kojarzę.

Wyniki masz tutaj:

http://forum.bukmacherskie.com/f59/obserwator-m-typuje-53215-29.html#post3573201

Ale przecież on bankowo nie zna się na wszystkim, więc wniosek jest prosty:
leci po statach i wrozbach spod monopolewego.
A, że ma z tego mega kase to tylko przypadek, pewnie przez następne 2 miesiące fart się skończy i upierdoli wszystko co zarobił przez poprzednie 12, a i dołoży do tego jeszcze parenaście kafli w plecy.

Więc przestań z łaski swojej pierdolić, że trzeba się mega znać na tym co się typuje i że:
oceniac innego gracza moze jedynie ten ktory zna czy typuje ta sama dyscypline z zaznaczeniem danej ligi czy regionu.
bo to nie jest Jeden z Dziesięciu czy Wielka Gra gdzie trzeba się popisać wiedzą tylko zarabianie pieniędzy. Ktoś zarabia więcej od Ciebie to jest od Ciebie lepszy, proste i logiczne, przekalkuluj to sobie jeszcze ewentualnie, bo ja nie robie licencjatu z matematyki także mogę się mylić.

----------

Obserwator mam nadzieję, że nie uraziło Cię użycie Ciebie jako przykładu ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Olo nie zalamuj mnie...
Po pierwsze udowodnilem Ci z Aksjomatem, ze to nie glupoty i na to nalozylem nacisk.
Nie wyskaksuj z Observatorem bo np pierwszy przyklad:
Częstochowa osłabiona i to bardzo mocno - Sajfudinow został w Rosji ze względu na chorego ojca, a Jensen ma zawody juniorskie... za nich młody rusek Biestczastnow i Mirek Jabłońki. W dotychczasowych meczach u siebie z Bydgoszczą i w Rzeszowie :
Emil 17 i 12
MJJ 10 i 5.

Emila nie zastąpi nikt, we dwóch może zrobią tyle co MJJ, więc gram, bo kursy polecą do under 3.00 i to raczej bliżej 2.00...

&quot;Na Michaela Jepsena Jensena informacja z piątku podziałała bardzo negatywnie. Duńczyk z całego stresu rozchorował się i wygląda na to, że… w niedzielę nie wystartuje nigdzie. &quot;Liglad&quot; do poniedziałku włącznie będzie przebywał na zwolnieniu lekarskim.&quot;???? ---- to nie sa wrozby
Koncze z Toba dyskusje bo to nie idzie w tym kierunku co powinno.

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Nie ma co się obrzucać ciastkami. Każdy ma inny sposób typowania, ważne żeby długoterminowo było na ✅ , inaczej nie ma sensu grać. Pamiętajcie, że jedynym pewnym w 100% sposobem na ✅ jest książka wyników z xxx lat (nie pamiętam) z Powrotu do przyszłości ???? :p

Otrzymane punkty reputacji: +7
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ciężko mi w to uwierzyć, ale Ty chyba serio nie ogarniasz dlaczego podałem przykład Obserwatora i pisałem to o wróżbach i wgl.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Olo jak zwykle na pełnym propsie :grin: Niektórzy po prostu nie rozumieją idei stref zamkniętych i cała ta dyskusja nie ma sensu.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Człowiek wraca z zimniutkiej wódeczki (wiadomo, zlotowcy wiedzą ocb ???? ) i już musi coś skrobnąć ????
Wyznaje zasade, ze jak sie na czyms nie znam to sie nie wypowiadam.
ost.to pisałem napinkowo w kierunku idiotów w hp i też wyznaję taką zasadę...
Jak myślisz, że trzeba się znać na każdej dyscyplinie, z której się daje typy to Obserwator to chyba wie więcej niż połowa załogi Eurosportu z 14 krajów na raz, bo w końcu daje typy z żużla, nożnej, siatki, kosza, rugby, F1, tenisa, ręcznej, hokeja, biegów narciarskich, skoków, biathlonu, a i chyba jakiś curling nawet kojarzę.
żużla nie komentuję, nożna czasem lubię pierdzielnąć, siatka to jednak żywa kasa, F1 ???? bądźmy obiektywni, nic więcej... tenis to akurat jest *****, ale takie rzeczy jak odpuszczanie przed WS to oczywistość (czyt.Wawrinka), ręczna (tu nie chodzi o analizy, a linie tu są strasznie proste do przewidzenia), hokej (oduczyłem się go grać, więc omijam), zimowe (nie róbmy szopek, skoki to loteria (o chyba tam kilka postów wzwyż ktoś o nich pisał, że można i 5 dziennie jednorazowo - jak ktoś podaje skoki jako lokaty, to nie ma pojęcia o czym mówi)...
na rugby akurat się nie znam z naszego pktu widzenia, bo curling to już jednak ogarniam ???? tzn.zasady itd tak, ale co w trawie piszczy niet...
ooo, dziewczyna mi podpowiada, że dziś warcaby grałem ???? w maratonie 3.0 na remis, u innych raptem ok.2.00 i co ? nie było value ?? każdy kto wie o co tam chodzi, wie, że najczęściej padają remisy, więc 11-3-2 to nie dość, że kilkanaście % sure był, to i value na X... moim skromnym zdaniem na tym polega ta zabawa...
Ale przecież on bankowo nie zna się na wszystkim, więc wniosek jest prosty:
wiadomo ????
A, że ma z tego mega kase to tylko przypadek, pewnie przez następne 2 miesiące fart się skończy i upierdoli wszystko co zarobił przez poprzednie 12, a i dołoży do tego jeszcze parenaście kafli w plecy.
mega kasę ?? raptem ciut ponad biedronkową pensję chyba... nie tu leży kasa, dejwid pińcet chyba to już pojął, a pogra to miesiąc, dwa, albo nawet trzy to pojmie, że to tu można zarabiać po &quot;20takich kuponów&quot; bez ryzyka... pójdzie w ślady czokera (ot, taki zwykły user, mało kto kojarzy, a nieskromnie powiem i on to potwierdzi, że ukierunkował swą twórczość na podstawie O(M) Typuje - Rozdział II)
Nie wyskaksuj z Observatorem
nie lubię... Obserwator (M), pzdr
P.S.a teraz poważnie, już mówiłem radzie nadzorczej, że akurat kostuchi być tu powinien. ktoś kiedyś spytał, to odpowiedziałem zgodnie z faktami, bo trzeba być obiektywnym. chłopak ma pojęcie, ma wiedzę, a pamiętajmy, że tu nie zawsze chodzi o trafianie kuponów (patrz KOHORTA i dawid.400 ;) ) nawet nie wiem, jak tam z % u niego, jeśli ma choćby minimalny +, to powinien tu być, bo na nim można zarabiać, nawet, gdy typ nie wejdzie...
Reasumując, tu trzeba zarabiać, a nie trafiać, bo nie o to, tu chodzi:]:cool:

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Co do typow obywatela to warto dodac dwa fakty bo jak zwykle nie ma tego w analizie co najwazniejsze.
Nicki ma bolesna kontuzje i wroci dopiero na Prage a tam bedzie jechac ze specjalna opaska, takie im to ostatnia rzecz do ktorej on sie teraz przylozy wiec PUK win jest ok, Pedersena nie radze.
Co do Krka - Union to wyniki wczensiejsze maja male znaczenie. Trenerem byl wybitny spejclaista od obrony Saso Filipovski, teraz go nie ma a druzyna gra nieco luzniej.
Warto jednak proponowac to na czym sie znamy ????
Swoja drogą linia jest 147,5 wiec wiele osob napenwo skorzysta...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Co do Krka - Union to wyniki wczensiejsze maja male znaczenie. Trenerem byl wybitny spejclaista od obrony Saso Filipovski, teraz go nie ma a druzyna gra nieco luzniej. Warto jednak proponowac to na czym sie znamy
przeczytaj, co zaproponowałem... linia 150.5 dopisek masz w nawiasie, czytać chyba umiesz, linia 143.5 w pinnacle jest. 7pktów wyższa linia w doxxbet, którą zaproponowałem skromnie i zasugerowałem &quot;ładowanie&quot; w przedział, więc średnio mnie interesują Twoje dopiski, bo jak widać to ja miałem rację a propos zawyżonej linii.
Co do Nickiego, to kontuzja jest wiadoma, ale skoro będzie w Pradze, to zapewne może jechać. Jeśli będzie mu to sprawiało trudności, to zapewne odpuści IMD, ale jeśli jednak w nich wystartuje, to 7.00 jest value w mojej ocenie i tak też zagrałem.
niektórzy niby się na czymś znają i dają 10/10 a rezultat jest inny jednak mimo lokaty miesiąca :] więc daruj sobie wycieczki personalne...
Obserwator, a nie Obywatel, ale chyba zbytnio się wczułaś w rolę moralizatorki i się przejęzyczyłaś. 7pktów przedziału zrobione w parę chwil, mam nadzieję, że zagrałaś, może się uda w końcu coś trafić.
Swoja drogą linia jest 147,5 wiec wiele osob napenwo skorzysta...
no trudno żeby wisiało w nieskończoność, skoro linia zawyżona... ale Ty chyba tego nie ogarniasz argumentami o trenerze. A(M)en,

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Bedzie jechac na blokadzie wiec piszac analize wypada wspomniec o NAJWAZNIEJSZEJ informacji do tego co podajesz. Zupelnie inne bedzie spojrzenie kogos na bet z tym i bez tego bo niby jakim cudem Jensen ma mniejszy kurs niz taka wielka psotac jak Nicki? W dupy sie to nie bierze wiec pisz dokladniej te swoje analizki bo wprowadzasz innych w blad podajac suche staty a nic o zdrowiu i aktualnej formie ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
te swoje analizki
już gdzieś to pisałem, chyba w swoim temacie w vipach, a propos meczu Wisła-Legia...
nie piszę analiz, piszę swój tok rozumowania... nie piszę o zawodnikach, brakach itd w składach krki lub unionu, bo średnio mnie one interesują. piszę, że jest zawyżona linia, bo jest i tyle. Ty piszesz o trenerze, ale dla mojego typu i przedziału to nie ma żadnego znaczenia, bo jednak 7pkt to bardzo fajne zawyżenie.
O Nickim może i masz rację z pewnego pktu widzenia, ale nie z mojego.
Mój jest prosty - będzie sprawny to pojedzie w IMD, nie, to odpuści, bo jednak dla niego to nie jest najważniejsza impreza sezonu.
Jeśli wystartuje (czyt.będzie się czuł na siłach), to kurs 7.00 w mojej ocenie jest za wysoki i dlatego go gram. Mam ochotę napisać dlaczego tak a nie inaczej, to piszę... nie, to nie i akurat nikomu nic do tego, bo jednak mnie piękne referaty nie dotyczą. liczą się liczby... pozdrawiam i spadam ????

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Co Wy się tak kłócicie tutaj panowie i panie? Trzeba grać i wygrywać a nie kłótnie co chwile ;)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
No jasne, ze chodzi o wygrywanie ale jak ktos inych wprowadza w blad to trzeba to zasygnalizowac. KOHORTA sam kiedys podales babola z rumunii z kosza, zapewne pamietasz... nie celowo ale jednak nie znasz sportu wiec moglo sie to zdarzyc. Nie lubie po prostu takiego wciskania kitu ????

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
No jasne, ze chodzi o wygrywanie ale jak ktos inych wprowadza w blad to trzeba to zasygnalizowac. KOHORTA sam kiedys podales babola z rumunii z kosza, zapewne pamietasz... nie celowo ale jednak nie znasz sportu wiec moglo sie to zdarzyc. Nie lubie po prostu takiego wciskania kitu
nie żebym się wtrącał, ale identycznie było z Twoim graniem na Rzeszów i wielkie pretensje jak wytknąłem nieścisłości i że to żaden pewniak co się okazało po meczu także trochę hipokryzją zalatuje.. ;)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Twoje zdanie akurat mnie interesuje tylko co zeszloroczny snieg. Piszemy o faktach a swoje udczucia to sobie spisz w pamietniku z rozowa okladka. Caly swiat wie jakie klopoty ma Nicki, nie jezdzi w lidze, moze wroci dopiero na GP tylko dlatego ze ma miec spejclana opaske i ktos mi bedzie wciskac innym typ na niego, glupota.

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Roxi człowiek uczy się na błedach, niema co się użalać.Ja zrobiłem babola Ty też zrobiłaś babola takie ryzyko zawodowe co poradzimy.Trzeba podnieść głowe i dalej stawiać czoła i oszukiwać bukmacherów na każdy możliwy sposób by godnie żyć ;)

Otrzymane punkty reputacji: +12
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
ktos mi bedzie wciskac innym typ na niego, glupota
wciskać to możesz ciastka z kremem w siebie lub co tam lubisz.
gram, co chcę, moje typy w przeciwieństwie do Twoich bronią się statystykami. wyjaśniłem Ci już powyżej dlaczego to gram i tyle.
Odbij od mojej osoby, skup się na wyrabianiu plusa lepiej. Gram, więc podaję. ktoś chce to zagra, inny/a zagra na PUKa po kursie 3.00 i albo wygra albo nie.
jakbym mógł prosić, to zajmij się swoją osobą i swoimi typami. 10/10 bajo

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Obserwator uspokój się czilaut mode ON ???? niema co się spinać tylko grać swoje ;) lepiej powiedz mi czy macie tam u siebie jakieś dobre koszulki MOTORU do zmotki?

Do góry Bottom