>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
nie mogę grać w tobecie, wiec może ktoś z Was skorzysta ???? mają błąd w linii w polskiej ręcznej Legnica - Głogów... zamiast około 60,5 dają 53,0 wiec można overek brak z pocałowaniem ????

S 408

swergoc

Użytkownik
nie mogę grać w tobecie, wiec może ktoś z Was skorzysta ???? mają błąd w linii w polskiej ręcznej Legnica - Głogów... zamiast około 60,5 dają 53,0 wiec można overek brak z pocałowaniem ????
Co prawda na ręcznej się nie znam, ale wszędzie dają około 53 linię, więc Tobet tu nie jest wyjątkiem ;)

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
ja widziałem w marathonie linię 60,5 na to spotkanie, potem tobet dał 53,0 i bwin odpisał od nich i reszta też odpisuje, wg mnie linia zdecydowanie za niska, mecz bez stawki bo wszystko już jasne, nie ma sensu bronić w tym meczu, powinno być dużo bramek

S 408

swergoc

Użytkownik
Dziwnie to wszystko we Włoszech wygląda. Ja pograłem dzisiaj Livorno i Ascoli (oba dnb). Dlaczego Ascoli? Grają z Cittadellą, która jeżeli by wygrała to prześcignie Lanciano, a oni mają (wg buków) zremisować. A wtedy to Lanciano by spadło. Ascoli ma nóż na gardle, ale wygrana dzisiaj otwiera im drogę do utrzymania w Serie B (dziwny przepis o różnicy 5pkt pomiędzy 18 a 19 miejscem). Te mecze są o tej samej porze, więc pewnie na live kto ogarnięty to będzie mógł sporo wyłapać. Jest jeszcze opcja, że Lanciano chce spaść, no ale to chyba absurd.
Wg mnie to będzie wyglądać tak, że:
a) Sassuolo nie chce awansować
b) Lanciano remis
c) Ascoli wygrywa i gra baraż o utrzymanie się. Cittadella wtedy nie wyprzedza Lanciano i ci się utrzymają. No ale lepiej tu grubiej nic nie grać.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Sassuolo nie chce awansować ?! A znasz przepis, że trzecia drużyna jak ma 10pkt przewagi nad czwartą to nie ma play-offów?

S 408

swergoc

Użytkownik
Ale co to zmienia? Sassuolo przy porażce 82pkt, Empoli przy remisie 73pkt. To jest 9 różnicy czy źle licze? A przy 9pkt zgodnie z tym co napisałeś play-offy SĄ.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Tyle zmienia, że wiedzą, że będzie remis Verona-Empoli i specjalnie przegrają, żeby były play-offy bo nie chcą grać w SerieA? Prowadząc od wuchty kolejek? Coś mi tu się nie klei... jakby nie chcieli awansować to mieli by miejsce w środku tabeli

S 408

swergoc

Użytkownik
No wiesz, końcówka sezonu dość dziwna. Poza tym oni nie mają stadionu.
Zobaczymy, to tylko moja teoria. Przekonamy się za półtorej godziny. Ja wychodzę, więc śledzić wyników nie mogę.

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
jesli ktos mysli o sligo rovers dzis to pada w sligo caly dzien i mimo ze gospodarze sa faworytami to przy takiej murawie, jesli w ogole sie mecz odbedzie, moze byc roznie...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
przypominam o @ 7.00 na Nickiego jako indywidualnego mistrza Danii.
3,1,1,3 póki co w GP Czech, więc jeśli mu się będzie chciało, to 24.w 1.turnieju finałowym też da radę, a wtedy w 2.to on będzie faworytem mimo wszystko, a nie PUK czy MJJ :]

Otrzymane punkty reputacji: +18
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
przypominam o @ 7.00 na Nickiego jako indywidualnego mistrza Danii.
3,1,1,3 póki co w GP Czech, więc jeśli mu się będzie chciało, to 24.w 1.turnieju finałowym też da radę, a wtedy w 2.to on będzie faworytem mimo wszystko, a nie PUK czy MJJ :]
No ale komu Ty to piszesz przecież kurwunia kurs 7 to trzeba było brać nawet jak sytuacja nie była pewna co z jego zdrowiem bo gdzie kurwunia @7 na Nikitę a na MJJ czy na PUKA kursy po @3. Cytując klasykę: &quot;GDZIE SENS? GDZIE LOGIKA?&quot;

Do góry Bottom