>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Nie robmy smietnika w moim temacie. Ja uwazam, ze zwroty nie wlicza sie do obliczania Yieldu bo poprostu zaniza statystyki a z drugiej strony to kasa zwrocona przez buka. Jak ma to wprowadzic taki zamet to ja moge poprawic. Fajnie by bylo jakby sie wypowiedzieli jeszcze inny uzytkownicy.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Podajesz typy, ludzie inwestują w to pieniądze, zamrażają kase na czas jakiś.
Idąc Twoim tokiem myślenia nie robi czy grasz typa co daje w miesiącu 10 typów z czego 6 trafionych czy innego co daje 50 typów z czego 6 trafionych i 40 zwrotów. A różnica jest zasadnicza, przynajmniej tak mi się wydaje.

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
roznica na pewno bo jak sie wlicza zwroty to staty takiemu osobnikowi ida ostro w dol. Nie chce nikogo wkrecac w dyskusje ale moze wiecej powie Obserwator, bo on wrzuca pomylki bukow i bardzo czesto sa z tego zwroty.

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Z tego co szukalem w necie to kwestia dogadania sie czy sie wlicza czy nie. Skoro tutaj wliczacie to sie podporzadkowuje. Poprawie pozniej w tamacie i w statystykach.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Co myślicie o Zawiszy z Flotą jutro, kurs 1,70? ^^ Flocie na poczatku rundy nie szło ale chcieli zmienić trenera i byli fatalnie przygotowanie do rundy, potem coś tam grali ale tajemnicą nie jest że do ekstraklasy im sie nie pali i w ostatniej kolejce przegrana z Stróżami gdzie kurs był z @7-8 Bydgoszcz wszyscy chcieli by przesunąc do ekstraklasy i jutro ten awans mogą przypieczętować?:&gt;

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
a ja zwrotów sobie nie wliczam... pisałem o tym w przypadku vipów, pisałem o tym i tu. Byłem na minusie, to też ich tu nie liczyłem, choć zamiast kilkudziesięciu % byłoby dużo mniej. Nie widzę sensu wliczania zwrotów i tyle, szczególnie w przypadku podawania pomyłek itd. bo po co je podawać, skoro często i gęsto są anulowane po paru chwilach. Owszem, dnb, azjany itd rozumiem, ale nie pomyłki...
Jeśli to wymagane, to niech tam ktoś zrobi korekty w moim liczeniu, bo ja liczę po swojemu i tak:razz:
Mad, konsekwentnie przeciwko Niecieczy i Flocie... Nieciecza jakby teraz przypadkiem wygrała, to w ost.kolejce z Flotą i może być mecz, kto będzie chciał bardziej przegrać... Dlatego też zapewnią sobie spokój w tej kolejce, czyli Zawisza wygrywa, Nieciecza DNB 2/X2, no i rzecz jasna Cracovia też wygra, bo inaczej cały misterny plan ch.strzeli

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Dzięki Benek. Przeniosłem się w przyszłość ;) Mam nadzieję, że czerwiec taki nie będzie heh

Otrzymane punkty reputacji: +16
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Na pewno. Dobry typ na Shamrock. Z niego skorzystałem, potem nie zauważyłem edycji i w sumie szczęście, że nie zagrałem ????

Do góry Bottom