>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
Mam taką nietypową prośbę czy ktoś ze zgromadzonych w strefie posiada konto na Ebay z Paypalem. Mam do odsprzedania 2 bilety 3dniowe na festiwal Download w Donington Park - Anglia ( Derby) Cena 340 Funtów chcę za nie tak mniejwięcej 700 zł już po kosztach chcę się ich pozbyć - wszystko z rachunkami. Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Link do festiwalu - http://www.downloadfestival.co.uk/ - Wystąpią takie gwiazdy jak RAMMSTEIN, Slipknot ,Iron Maiden, THIRTY SECONDS TO MARS , SATYRICON ,MODESTEP , HIM , LIMP BIZKIT i wiele innych. Proszę o niekasowanie tego postu.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Feekus nie powiedziałbym że to typ 50/50. Jeśli zostaną takie numery startowe jak są teraz to Stachyra ma o wiele trudniejsze biegi niż Lanhman. Poza tym Stachyra tylko raz w życiu jechał w Thurrocku i 1 punkt przywiózł a jak jest trudny ten tor to nie trzeba dodawać.
No ale powodzenia ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
no cięzko będzie jak da dziwka Lanham zdobywa darmowe punkty po defektach ????
Stachyra pierwszy ze startu i spada na ostatnie ;d

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
błąd w ofercie bet365 - linia na Bjarne Pedersena wystawiona na 5 startów, a dziś pełna z/z za Woodwarda. Może inne buki też sie jebną to będzie coś jeszcze lepszego do gry.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
wyjaśni mi ktoś, jak tam zagrać ręczną ?? :]
Piłka ręczna to handball ???? SPORTS -&gt; HANDBALL - EUROPEAN CHAMPIONSHIP, wcześniej trzeba zmienic kurs na declinal bo jest chyba amerykański domyślny, potem sie zaznacza ikonke z kursem i continue. Potem sie wpisuje kwote albo risk amount (czyli za ile gramy) lub to win amount (ile chcemy wygrać) i continue:p To samo jest dostępne w innych &quot;kolnach&quot; Bookmacher.eu, gamblerspalace, betdsi ale tam nie ma mozliwosci depozytu przez mb a minimalny depo kartą to koło 400PLN ja nigdy tego nie sprawdzałem, na betcrisie mozna przez mb

Do góry Bottom