>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Szkoda typu Benka ale przy takich przeslankach trzeba grac bo w dluzyszm okresie i tak sie wychodzi na sporawym plusie. Ba grzechem bylo tego nie zagrac przy takim info. Ja tam kontre zrobilem na 1 meczu i na swoje i tak wyszlem.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
I dziś nagle z Dackarna, która powinna spokojnie wygrać ma zrobić over 10 w 4 startach? Nie rozumiem. Chyba, że Jensen nagle słabo pojedzie, nie wierze w to.
Troy dziś minimum 5 startów, a kto wie, czy nie 6... MJJ zapewne 5, ale nie można wykluczyć 4...
niby wygląda nieźle, ale wystarczy ww. i już tak nie jest.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Przy układzie biegów 4-6 no to wybitne nie jest ale i tak może wejść. Lepsza opcja jest wiec Dackarna 1. MJJ w okolicy 10 to tylko może Troy nie zrobić nawet w 6 biegach. Może być też 4-5 i 5-5 wtedy raczej luz. Linie masz na niego 8 w becie.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
pograłem ta Jage bo kursy byly wysokie ale 2;0 w cipe, 1 mecz sparingowy na trudnym terenie z dosc wysoko w tabeli druzyna buialoruska ktora przygotowuje sie maksymalnie (za 3 dni pierwszuy mecz rundy rewanzowej) a sbobet 1,5 daje?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
powiem tyle ze dawno wiekszych lebiod niz te kolumbijskie kurwy nie widziałem, juz *** z tym handi +13 ????

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Przepraszam panowie(panie) jesli ktos korzystal z moich typow w tym miesiacu. Mialem nadzieje, ze w ostatnim becie odrobie ale Uzbekistan sie podlozyl a po tym co obejrzalem w wykonaniu rezerw Chorwatow to jakby tylko Uzbekistan cos walczyl to by Chorwaci strzelili i wiecej Nowej Zelandii.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
to mozliwe w marathonie ze dzis wbijam i limit na kazdy zakład mam 1,16 euro?
2 dni temu dojebali mi konto na 1.00 na wszystko, a z tydzień wcześniej odlimitowali i zamiast tradycyjnych kilkudziesięciu euro miałem limity po kilkaset i over 1k. pograłem trochę, zagrałem jeszcze rano za 120e, wchodzę popołudniu i 1e na wszystko. wypłacaj co masz, bo konto już spalone i witamy na nowym ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
opłaca się ryzykować, w sumie nie weryfikowali mnie chyba :p? jak to zrobić ? bo w sumie mam jednego moneybookersa

Do góry Bottom