tyle, że z 2.bliźniakiem.po kontuzji zapieprza aż miło... Dziś mamy mecz Poole i odpukać... aa nie będę kończyć nawet
Suspected broken hip and shoulder for the World Champ.no i chyba wykrakałem
Cytat:
Napisał Obserwator (M) ->
po kontuzji zapieprza aż miło... Dziś mamy mecz Poole i odpukać... aa nie będę kończyć nawet
tyle, że z 2.bliźniakiem.
miałem od razu kontrować, jak pisali że fatalnie wyglądało i leży, czekałem, czekałem, aż zleciało do 1.90 i tyle z tego. pechowy strasznie ten mecz.ujowa sytuacja maxymalnie
często niby tak piszą, że podejrzenia, a kończy się inaczej, ale i tak jeden dzień to za mało żeby się zregenerować nawet przy braku złamań - trzeba liczyć z/z. Kochany przez wszystkich Gollob musi zapunktować grubo żeby typ miał szanse powodzenia...miałem od razu kontrować, jak pisali że fatalnie wyglądało i leży, czekałem, czekałem, aż zleciało do 1.90 i tyle z tego. pechowy strasznie ten mecz.
już 4 na Rosje w betsafe, sure 16.5% wisi w powietrzu
hah dali handi 3.5 na Czałowa, przedział konkretny można zrobić ;]Lebedev - Czałow @ 1.55
4/10
Betsafe
nie ma co opisywać, linie z 365 dobitnie obrazują jakość typu, na pierwszego linia punktowa 10, na drugiego 6
Co to za przedział jak prawie 40% straty przy wejściu jednej strony...hah dali handi 3.5 na Czałowa, przedział konkretny można zrobić ;]
jakbyś się wcześniej obudził to byś widział pierwotny kurs, a nie obecny.Co to za przedział jak prawie 40% straty przy wejściu jednej strony...
Grając takie przedziały nawet na tym będzie się na minus.
no to ***** mnie oświeć a nie zagadkami sypiesz. po co w ogóle takie coś pisać jak nie podajesz kursów co to ma za sens?jakbyś się wcześniej obudził to byś widział pierwotny kurs, a nie obecny.
5. Znawca nie może zmniejszyć aktywności na otwartym forum poprzez SZ. Strefa Zamknięta to wyróżnienie. Jeśli jednak aktywność będzie mniejsza to user zostanie automatycznie wydalony ze strefy oraz utraci rangę na którą tak długo pracował.
Pewnie dlatego, że moderator, który miał pilnować aby nikt nie zmniejszał aktywności na forum ma to w dupie jak i wiele innych rzeczy.Poza tym miałem zapytać czemu podajesz tylko typy w strefie a jako mod typów w dziale nie podajesz.