>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Nie leję na to. Oderka wiedział, że nie miałem czasu. Jak już pisałem moja aktywność się zwiększy. Ale tak jak pisałem już kiedyś - przywykłem do Twoich ataków ;)
Faktycznie Feekus mała aktywność w działach powinna zostać zwiększona. Sam zacznę dawać odpowiedni przykład.
Pozdro.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Cieszę się, Marcina lubię i w ogóle, nawet razem sypialiśmy, ale jestem tak zaskoczony, że aż nie potrafię okazać mej radości ???? Leo, tzn.Benek Łaj ?
Tak po prostu pytam.
No właśnie &quot;poprosiłem&quot;... Nie wiem ile w tym prawdy, ale na podstawie takiej Beniu przyjmujesz tu kolejne osoby ? Marcin może chociaż będzie się przykładał, bo wiedzę ma sporą zza oceanu i pewnie nie tylko...
Jeszcze jedno &quot;ale&quot; (Dla Roxy:*) Z tego co zaobserwowałem, to część ma ewidentnie wyjebane na tą całą SZ, część podaje &quot;dziwne&quot; typy niepoparte żadnymi przesłankami, część nawet nie raczy statystyk zrobić, bo nie mają czasu niby. Albo zarabiamy pieniążki, albo dalej lećmy w ch.ja, czy też w przypadku naszej Rodzynki w co innego:razz:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Obserwator, Marcin przeszedł normalną weryfikację. Podawał typy poparte solidnymi analizami i to w długim okresie czasowym, nic na siłę. Niestety poprzez zwariowany tryb życia w tamtym okresie nie miałem czasu wrzucać do weryfikacji. Ponadto popełnił tylko jeden błąd. Na pewno jest zasłużenie w SZ. Jak ktoś chce to mogę przejrzeć PW i odnaleźć typy weryfikacyjne i podrzucić z wynikami (nawet screeny mogę wrzucić, choć to czasochłonne) ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Cieszę się, Marcina lubię i w ogóle, nawet razem sypialiśmy, ale jestem tak zaskoczony, że aż nie potrafię okazać mej radości ???? Leo, tzn.Benek Łaj ?
Tak po prostu pytam.
No właśnie &quot;poprosiłem&quot;... Nie wiem ile w tym prawdy, ale na podstawie takiej Beniu przyjmujesz tu kolejne osoby ? Marcin może chociaż będzie się przykładał, bo wiedzę ma sporą zza oceanu i pewnie nie tylko...
Jeszcze jedno &quot;ale&quot; (Dla Roxy:*) Z tego co zaobserwowałem, to część ma ewidentnie wyjebane na tą całą SZ, część podaje &quot;dziwne&quot; typy niepoparte żadnymi przesłankami, część nawet nie raczy statystyk zrobić, bo nie mają czasu niby. Albo zarabiamy pieniążki, albo dalej lećmy w ch.ja, czy też w przypadku naszej Rodzynki w co innego:razz:
Jakis czas temu w tym temacie @bam napisal, ze SZ to popelina. Ja tez tak uwazam. Taka popelina jest niezmiennie od co najmniej 4 lat. Poziom &quot;strefowy&quot; tutaj repreztnuje max. 5 osób. Ale nie ma sie co martwić bo Benek caly czas nad tym wszystkim czuwa i jest ok. Ja juz sie przyzwyczailem do tego.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Co jest ze statami... :|
Mamy 20 osób (nie liczę Marcina, bo dopiero zaczyna) i za czerwiec nie podali statów chociaż typowali:
Jawek - 1 typ, ale mimo to staty powinny być.
salonowiec
Olo
MadAngel
Feekus
KOHORTA
c1amak
Czy to taki kłopot... :|
Vader sam zaproponuj coś, a nie krytykujesz. Współpraca to klucz do sukcesu. Nic nie wnosisz tutaj i tylko jedziesz po mnie (też się przyzwyczaiłem ;)). Zatem jak masz pomysł to proszę bardzo.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Jakis czas temu w tym temacie @bam napisal, ze SZ to popelina. Ja tez tak uwazam. Taka popelina jest niezmiennie od co najmniej 4 lat. Poziom &quot;strefowy&quot; tutaj repreztnuje max. 5 osób.
a ja z tego co pamiętam się z nim zgodziłem. Pisałem wówczas o koniecznej selekcji i jeszcze bardziej bym ją zawęził. Lepsze 10 osób, które coś sobą wnoszą niż 20 czy ileś tam niezbyt się przykładających...
Może głupio to brzmi, bo ja akurat jestem świeży, ale jak ktoś nie ma czasu podliczyć swoich typów, to po ki ch.j zawraca komuś głowę. Zostaw Beneka najlepszych i tyle. Nie wiem - oceń sam, kto ma potencjał, kto się przydaje, kto ma wyniki, cokolwiek, bo obiektywnie trzeba przyznać, że poziom jest przeciętny

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Spoko O(M) rozumiem o co Ci chodzi, tylko to takie zimne powitanie moze zle wplynac na naszego nowego, ze tka powiem, Członka.

Proponuje wywalac osoby, ktorym sie nie chce robic statow i nie sa aktywne, 20 osob to i tak duzo. Ja zapewniam, ze dam z siebie wszystko zeby plusowac, u niektorych osob wyglada to srednio (zaagazowanie) wiec chyba pora na kolejne zmiany.

Zaraz dam Benkowi klapsa w tyleczek i zacznie dzialac.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Spoko O(M) rozumiem o co Ci chodzi, tylko to takie zimne powitanie moze zle wplynac na naszego nowego, ze tka powiem, Członka.
Proponuje wywalac osoby, ktorym sie nie chce robic statow i nie sa aktywne, 20 osob to i tak duzo. Ja zapewniam, ze dam z siebie wszystko zeby plusowac, u niektorych osob wyglada to srednio (zaagazowanie) wiec chyba pora na kolejne zmiany.
Zaraz dam Benkowi klapsa w tyleczek i zacznie dzialac.
Eee tam, Marcin wie, że nic do niego nie mam, a i wiedzę jego doceniam, więc się nie obrazi.
Do Cb Rox, też miałbym uwagę a propos Betsson i żużla stamtąd, no ale już Ci daruję:razz:

kostuchi 41

kostuchi

Użytkownik
Yol yol Marcin.
Ja jestem rowniez siwezak. Dostalem na dzien dobry opierdal ale idzie wytrzymac. Co do strefy to czasem warto byc nawet dla jednej osoby by miec dostep do jego przymyslen i byc jednym z pierwszych i zagrac typ po kursie o kilka procent wyzszym.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Wpadł mi w oko ciekawy mecz,Towarzyskie spotkanie Austria-Estonia (kosz)
Na Estonię jest kurs aż 1,7 a to jest całkiem niezły zespół. Austria to cienkie bolki a myslę że nie będzie grał Mahalbasic bo dopiero co grał w SL. Jakby tylko udało się znaleźć składy to moze być naprawdę fajny typ. Tylko nie wiem gdzie szukać. Ma ktos pomysł?

Do góry Bottom