>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Lowen bawi sie z tymi kelnerami jak chce, bardziej mnie dziwi Mielec robia wszystko zeby przegrac, przyjechali chyba w 11-12 i majac przewage na parkiecie nie potrafia w ciagu 2 minut akjci zroibc juz wpierdalaja 9-11 moze 2 polowa bedzie ciekawsza.
Polecam wlaczyc PS kabaret niezly 10-13
12-16 chyba najgorzej bylo, zaczynaja walczyc remis!
maja 24-22 podwojna przewage i z tego robia 24-24 i pilka Pogonii tragiczni sa
great win ????

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Dinamo Moskwa 1.35 - 3.65 Dinamo Krasnodar.
Conte wrócił, Marlon jest, nie ma Jakowlewa ale skrzydła i tak majo mocne. Dinamo wpierdoliło sparing ostatnio z Fakiełem 0:5. Moskwa gra o tam 4 czy 5 miejsce miejsce a Krasnodar musi wygrac bo Fakieł gra u siebie z Soligorskiem.
Sprawdź to! Oczywiście Marathonbet.
Osobiście wystawiłbym kursy po równo. Zjedzie na bank i to na prędkości - surka będzie można zlepic spokojnie. Mecz w najbliższą środę.
KLIK
Więcej o sytuacji w tym meczu wkrótce. Dla jasności - to ostatnia kolejka fazy zasadniczej. - Po kolorkach można wywnioskowac co i jak.

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Argentyna - siatka (live)
La Union de Formosa - UPCN Volley
Było 0-2, Kurs na 1 @ 25 i nagle w 3 secie zaczął spadać bez powodu. (11-13, 13-15...) @ 11-13.. Teraz jest 1-2 w setach i 1 @ 6
Myślę, że probować można bo coś mi śmierdzi ????
//
23-25 w 4 secie - no szkoda

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
a ja polecam overy (do wyboru własnego) w pucharze ligi w Islandii (jak zwykle zresztą).
Po 4 minutach w 2 meczach już po 1 bramce padło (ja grałem przed)
//
w sumie po tych bramkach kursy strasznie spadły
//
5 i 7 goli
dzis:
9, 6 i 1 ???? goli w 3 meczach.. korzystajcie jak grają, bo warto :cool:

S 408

swergoc

Użytkownik
Jak myślicie, warto łapać Czechów po około @2,00 w wyjazdowym meczu z Armenią? Kursy bardzo ładnie wzrosły na naszych południowych sąsiadów, można było z tego nawet surebeta zrobić, ale jakoś nie odważyłem się na początku spadków zagrać na Armeńczyków.
Teraz kurs na Czechów wydaje się być naprawdę atrakcyjny... tym bardziej, że muszą się zrehabilitować za blamaż u siebie z Duńczykami.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Olo Wyspy Salomona to chłopaczki do bicia. IMO NZ wygra z handi. Po rozmowie z kuzynem z AU powiedział też, że Nowa Kaledonia to również dobry typ.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ale chyba takie informacje jak brak 8 podstawowych zawodników to wypadałoby zawrzeć w analizie, no chyba, że uważacie to za nieistotne.
Jadą w 14 graczy, to też co nieco mówi o nastawieniu, z czego 2 bramkarzy, czyli nawet nie mają jak 3 zmian w polu zrobić. 5 z tych graczy nie grało ani minuty w tych eliminacjach, jeden zagrał minutę w 5 spotkań, kolejny 25 minut.
Ale ok, o takich rzeczach nie warto widać wspominać.

Do góry Bottom