>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Benek - mam takie pytanko: proponowałeś może dostęp do SZ takim userom jak: adqs i Obserwator (M)?
adqs to świetny fachowiec od ręcznej polskiej i europejskich pucharów i często podaje świetne valuebety
Obserwator gra bardzo podobnie do mnie - czyli błędy w ofertach i ma bardzo dobre staty
jak nie to może warto się nimi zainteresować?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Obserwator gra bardzo podobnie do mnie - czyli błędy w ofertach i ma bardzo dobre staty jak nie to może warto się nimi zainteresować?
popieram ???? pytanko mam - jeśli podam coś tutaj, to mogę potem wrzucać do swojego normalnego tematu ??
Na otwartym forum nie wolno ich podawać, ew. 5-10 minut przed pojedynkiem, by kursy nie pospadały...
eee lipa:;/: e;db, doczytałem, co i jak...
&quot;Chciałbym, aby w tym dziale (czyli w jednym miejscu) były:
- duże i dobre value
- pomyłki bukmacherów
- typy ze spadkami kursów
- dobre typy (znawców, którzy znają się na danej dyscyplinie)
- cenne informacje ze świata sportu tzw. insidery (osłabienia, kontuzje)
- może też surebety
- 3za3, itp &quot;
kurde i mnie tu nie było:razz:
a no i rzecz jasna akceptuję, coś tam Wam z kwalifikacji F1 czasem zapodam, albo błąd jakiś;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Nie no Obserwator zamknęło się na tym, iż można na otwartym podawać, choć najlepiej z jakimś małym opóźnieniem, ale to już kwestia indywidualna. Tutaj mają się pojawiać najlepsze typy.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Ciamak dasz cynk jak w netowych pojawi się gdzieś handbol? bo w żadnym teraz nie widzę.
ewentualnie jakieś dodatnie handi też mile widziane.

w miarę możliwości też będę sprawdzał, ale nie wiem jak oferta ze szczypiorniaka się ukazuje i o której godzinie ;)

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
nie rozumiem linii bramkowej w Tobecie na to spotkanie.. dali 55,5 i wg mnie powinien być spokojnie over, pierwsze spotkanie to 62 bramki i wtedy linia wynosiła 61,5 u wszystkich..

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ja bym sie mocno nie napalał na Azoty, Wisła zagra bez Serbów, Sego czy Ghioney ale i tak Ci co mieli kontuzje albo mniej grają jak Chrapkowski, Twardo czy Wichary to zawodnicy duuużo lepsi od tych z Puław. Poza tym Azoty ostatnio mocno przeciętna dyspozycja, nadzieje bym pokładał że Nafciarze sobie odpuszczą, lub też nie bedą sie zabijać do konca o wynik

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
w bet365 już 1.65 na zwycięstwo Puław także kurs rewelka znaleziony, może cyknie ;)
tobet całkiem zdjął z oferty ;]

Do góry Bottom