>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Jacy eksperci Rox ? To że Adqs napisał, że gra na Płock, czy mówisz o kimś z innych for ? Nikt ogarniający ręczną nie powie, że @ 3.20 itp nie było dobrym posunięciem.
To że później było ponad 3, a nawet przez chwilę @ 4.33 na Płock, to już zupełnie inna bajka i z takiej okazji, bądź też +3.5 też trzeba było skorzystać, tak jak uczynił to ww.
@ 3.20 na walczące Puławy z niegrającym o nic Płockiem występującym w rezerwowym składzie było bardzo dobrym betem. A(M)en. ;)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nie no Beniu w Wisle przeciez gracze z okolic kadry Zolotenko, Chrapkowski, Twardo, Syprzak itd a w sklad Pulaw to jeden kelner obok drugiego.
A gdzie tam walka o nic? Kazdy z tych chlopakow gra o swoje minuty na parkiecie i przyszlosc, nie robmy jaj ????

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Dla mnie bet był uzasadniony wiec go nie neguje, ale z góry mało opłacalny. Rano przed 7 wróciłem po noce i szukałem jakie kursy dali ale nikt jeszcze nie miał bo jakby było &gt;5 to moze by i pograł ???? Okazyjnie chodze na Wisłe i Ci co mniej grają tak jak pisałem wcale nie są gorsi bo to chłopaki aspirujący do kadry a na pewno lepsi od tych z Puław. Płock i Kielce mają mocne i równe zespoły których nie musimy sie wstydzić w Europie, a w Polsce jest spora przepaść między nimi a resztą ???? Azoty ostatnio blado, zobaczymy czy do 4 sie w ogóle załapią, relax panie i panowie ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rano kursy 3-3.2 na Puławy to było mega value, kursy tak jak pisałem poleciały mega w dół i w pewnym momencie na Wisłę b365 dawał 4,33 nawet. Więc można było złapać mega surebet i zebrać świetny zysk ???? Kto kontrował, ten kontrował, w bukmacherce chodzi o to, żeby zarabiać a nie wysokie kursy na kuponach łapać ;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
w bukmacherce chodzi o to, żeby zarabiać a nie wysokie kursy na kuponach łapać
wpadnij na zlot, to aż się z Tobą napiję, bo też powtarzam, że tu chodzi o zarabianie, a nie trafianie kuponów ????
i co by nie mówić, było warto, aczkolwiek myślałem, że ktoś z ruskich wyskoczy z +-5.00 na starcie...

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
ładny surebet jest z rana:
Mississauga Steelheads - Belleville Bulls
bwin: 7.4 - 7.0 - 1.2
marathon: 2.96 - 4.85 - 1.94
daje nam to: 26% ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Obserwator - kurde trochę daleko mam na ten zlot ???? chętnie wybiorę się jak odbędzie się takie spotkanie na południu Polski lub np. w Czechach (!) ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Dokładnie, STOP ???? no to kasa zamrożona na ponad rok, a byłby weekend zabawy... jednak limity to db rzecz, a i po % nie gramy. pamiętajmy ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
jeśli ktoś wczoraj się władował w pseudo sura na Prokom w Unibet, to wystarczy zadzwonić do unibet i anulują zakłady. LC i mail nie wchodzi w grę, bo Ada mi nawinęła, że muszą mieć głosowe nagranie prośby o anulowanie, choć nie mam pojęcia dlaczego akurat tak.

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
a ja polecam overy (do wyboru własnego) w pucharze ligi w Islandii (jak zwykle zresztą).
Po 4 minutach w 2 meczach już po 1 bramce padło (ja grałem przed)
//
w sumie po tych bramkach kursy strasznie spadły
//
5 i 7 goli

Otrzymane punkty reputacji: +17
Do góry Bottom