>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
typ rox bardzo dobry, sam niedawno wróciłem z wzb gdzie pograłem tą samą linie, która jest dosc niska i nawet przy grającym Boshu jest do pokrycia, dodam że w sezonie gdy Bosh nie grał zawsze ta linia była pokryta

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Verti czy tam nie spadaja 2 druzyny? Jesli tak to juz Nafta o nic, Domzale 12 pkt przewagi
Bezpośrednio spada tylko ostatnia. Drużyna z 9 miejsca gra baraż o utrzymanie. także walczą o ten baraż.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ducks wlazło .Panowie i Panie ,mam teraz wielkie problemy rodzinne ,jak nie zamieszczę jeszcze jednego typu w tym miesiącu ,miejcie na uwadze te problemy,przy ewentualnym aucie....Pzdr fox71

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Nafta 0-2 - frajerzy ...
Przy stanie 0-0 grają w przewadze jednego zawodnika i tracą dwie bramki, w tym jedna samobójcza. Obraz nędzy i rozpaczy. Goście mają tylko na ławce 3 zawodników, bez rezerwowego GK, a oni nie potrafią tego wykorzystać. Takim frajerstwem spuścili się do 2 ligi ...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
W Austrii mieli 21:15 i przez 13 minut nie potrafili rzucić bramki, dobrze, że wgl wygrali.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ze 3 tygodnie temu była przegrana 28-31 ale wtedy była faza grupowa gdzie gospodarze mieli pewne playoffy a goście do końca o nie walczyli. Sry wszystkim, było wyysokie prowadzenie tak jak napisał Olo, powinna być spokojna i pewna wygrana, niestety dramat w końcówce wszystko roztrwonili i wygrana na styku czyli zabrakło 1 bramki, bywa i tak

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
63.minuta w jednym i drugim spotkaniu i w obu 2:0 prowadzą gospodarze. Kontrować można na live w kilku firmach np. bwin ????

Otrzymane punkty reputacji: +13
ted 12,8K

ted

Forum VIP
weszło izi nawet dubel -2 graty
ja pograłe najbezpieczniejsza opcje dubel czyste winy

simons 646

simons

Forum VIP
Dzieki wielkie c1amek ???? Na dubla -2 zabraklo jaj ???? ale poszedl dubel win i dubel -1 i single wiec troszke wpadlo, thx ????

L 209

lukbor10

Użytkownik
Na Tobecie trzyma się 1,27 na Miedź II. jeszcze raz polecam.

III liga mazowiecka. Ursus - Hutnik chyba mozna spróbowac na 2. Hutnik walczy o utrzymanie, oba kluby pro-legijne, więc chyba powinny sobie pomagać, w następnym sezonie mogą im oddać. Kurs dobry

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom