typ rox bardzo dobry, sam niedawno wróciłem z wzb gdzie pograłem tą samą linie, która jest dosc niska i nawet przy grającym Boshu jest do pokrycia, dodam że w sezonie gdy Bosh nie grał zawsze ta linia była pokryta
Ducks wlazło .Panowie i Panie ,mam teraz wielkie problemy rodzinne ,jak nie zamieszczę jeszcze jednego typu w tym miesiącu ,miejcie na uwadze te problemy,przy ewentualnym aucie....Pzdr fox71
Nafta 0-2 - frajerzy ...
Przy stanie 0-0 grają w przewadze jednego zawodnika i tracą dwie bramki, w tym jedna samobójcza. Obraz nędzy i rozpaczy. Goście mają tylko na ławce 3 zawodników, bez rezerwowego GK, a oni nie potrafią tego wykorzystać. Takim frajerstwem spuścili się do 2 ligi ...
Ze 3 tygodnie temu była przegrana 28-31 ale wtedy była faza grupowa gdzie gospodarze mieli pewne playoffy a goście do końca o nie walczyli. Sry wszystkim, było wyysokie prowadzenie tak jak napisał Olo, powinna być spokojna i pewna wygrana, niestety dramat w końcówce wszystko roztrwonili i wygrana na styku czyli zabrakło 1 bramki, bywa i tak
Na Tobecie trzyma się 1,27 na Miedź II. jeszcze raz polecam.
III liga mazowiecka. Ursus - Hutnik chyba mozna spróbowac na 2. Hutnik walczy o utrzymanie, oba kluby pro-legijne, więc chyba powinny sobie pomagać, w następnym sezonie mogą im oddać. Kurs dobry