>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Ja rozumiem, że zakład dłuuugoterminowy, ale co sądzicie o:
Mateusz Klich (Ile bramek w Bundeslidze w sezonie 2011/2012 strzeli w barwach Vfl Wolfsburg Mateusz Klich?)
Poniżej 3,5 @ 1.70 - przecież on nawet do składu się nie załapie, a co dopiero grać - nie wspominając o bramkach ????
Mi sie bardzo podoba, kto oferuje taki zakład?

simons 646

simons

Forum VIP
Nie pytaj co sadzicie tylko buka dawaj :p
EDIT:
yyyy chyba nie odswierzylem od jakiegos czasu, nie bylo pytania ????

simons 646

simons

Forum VIP
Na betssonie Belgia -8.5 też 1.85 ale bez podatku ;).
EDIT:
I może jak podajecie &quot;ziemniaczany&quot; kurs to piszcie realny ???? bo co z tego, że 1.85 jak nie rozliczają 1.85 tylko 1.628 ile sie nie myle :p

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
FC Dinamo Tbilisi - Llanelli AFC
MEGA MEGA VALUE.Kursy wystawione tak jakby Llanelli grało z Barceloną.Już w pierwszym meczu duże value wykorzystałem stawiając na zespół z Walii po kursie bodajże @7
Wygrali ten mecz 2:1 a było nawet 2:0 lecz Dinamo strzeliło w 81 minucie z karnego.
W tym meczu Dinamo popełniało mnóstwo błędów w obronie.Llanelli z jednej strony powinno bronić korzystnego rezultatu a z drugiej strony Trener widząc jak słabo w obronie grają Gruzini to właśnie będą grać otwartą piłkę?
Te kursy z kosmosu.Oczywiście nie wykluczone, że Dinamo to wygra bo u siebie są faworytami kurs na gospodarzy z granicach @1.10 to nieporozumienie.
Stąd kilka typów :
FC Dinamo Tbilisi - Llanelli AFC 2 @34.30 Ladbrokes 0,5/10
FC Dinamo Tbilisi - Llanelli AFC X2 @8.00 Paddy 0,5/10
FC Dinamo Tbilisi - Llanelli AFC 2 (+2,5) @1.60 Bet365 2/10
Na oczach teraz Bet365 obniżyło kurs a Redbet wycofało!
3j na te zawody a zysk może być pokaźny!
Niech któryś z modów &quot;pokoloruje&quot; na zielono mi typ w moim temacie na Kolumbię ;)

simons 646

simons

Forum VIP
W Ladbrokes przeciez nie mozna juz grac, to tak przy okazji ????
Chyba ze meila napsiali a dalej mozna ... bo nawet nie probowalem juz

simons 646

simons

Forum VIP
18:00
Summer Transfer Window 2011 - Felipe Melo &amp; Juventus

Will the player be eligible to play for this club after this transfer window?
The Transfer Window refers to the deadline issued by the respective Federation. Bets placed after a public announcement are declared void.
NIE @ 1.15 Unibet
Piłka nożna -&gt; specjalne.
Nie podaje w temacie bo 1.15 ???? ale Melo wedlug galasraj.org juz u nich na wypozyczeniu ... moze rozlicza, ja sprobowalem :p

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
no kursik piękny żeby spróbować (ciekawe jak rozliczą awans jeżeli np. Volou wygra pierwsze spotkanie a przed drugim zostanie usunięty z rozgrywek i będzie walkower)
niestety zagrać tam nie mogę bo mi konto zlimitowali już wieki temu ????
w fortunie na awans jest 7,65

simons 646

simons

Forum VIP
Moim zdaniem zagrają normalnie ten mecz, skoro sie beda odwolywac itp. , jak jzu to u siebie odpuszcza, ale awans po 8 to mega warto

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Mecz Croydon o 7:30 polskiego czasu.
Polecam rowniez bet na Raidersow z tej samej ligi, kurs lekko spada i powinni ograc outsiderow, ktorzy chyba nie powalcza o utrzymanie.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rosja - Niemcy, w siatę (juniorzy) to chyba spotkanie bez stawki tak mi wychodzi z tabeli? a kurs na Niemcy @10 w sportingbecie i +1,5 @7
może ktoś potwierdzić czy Rosjanom trzeba tutaj wygrywać? liczy im się to jakoś do następnej rundy?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom