>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Co do typu Rox to Szwajcaria w Bwin po 3.40, a handi +7.5 po 1.85

A Sefolosha ma nie grać, Schwaiger zamiast niego w kadrze z tego co czytam.

A tu kadra Słowaków:

Rozohrávači: Richard Grznár (ŠKP Banská Bystrica), Roman Marko (BC Kolín/ČR), Milan Žiak (BK Bemaco SPU Nitra)

Krídla: Stanislav Baldovský (04 AC LB Spišská Nová Ves), Andrej Červenka (Basketbal Levice), Dušan Pandula (BK Prostějov/ČR), Martin Sýkora (bez klubu), Richard Urland (Basketbal Levice), Roman Vido (BK Bemaco SPU Nitra)

Pivoti: Michal Baťka (04 AC LB Spišská Nová Ves), Peter Sedmák (USK Praha/ČR), Jozef Vojtek (Basketbal Levice)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Tak wiec bez 2 Rancikow i Gavela. W 1 meczu to byli 3 najlepsi strzlecy a Gavel jeszcze masa asyst.

Ja z tej kadry znam Marko, Sykore, Pandule i Cervenke. Zaden z nich szalu nie robi. 3,2-3,4 na cos takiego to value wg mnie.

Z moich info wynika ze Thiabo moze zagrac nie wiem czy bedzie czy nie, Stock sugerowal ze ma byc ale wiekszosc zrodel podaje ze nie. Z tym, ze np. pogrom z Cyprem i TS robi 1/9 z gry. Takze nie ma co tka plakac jak go nie bedzie. To az tak nie zmienia sytuacji chociaz wiadomo ze lepiej aby byl.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Rox, ja czytałem na stronie federacji szwajcarskiej, że właśnie Schwaiger ma go zastąpić w ekipie. Sefolosha w sumie niezłą pracę w defensywie zawsze robi, ale fakt, że rzutowo formy nie ma.

Jeszcze parę cyferek, co do braku Rancikóv i Gavela. Póki co zdobyli ponad 45% punktów drużyny, mieli 1/4 zbiórek, połowę asyst i połowę przechwytów. Myślę, że obrazuje to jak ważni są dla tej ekipy.

Ja powiem, że dla mnie super bet ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Zna ktoś tutaj Hiszpański? ???? niech ktoś potwierdzi czy dobrze rozumiem to info o którym piszę w moim temacie: spotkanie Argentyna-Wenezuela? Może warto to mocniej pograć bo kurs piękny?

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
c1amak wrzuc to info tutaj, lub na PW, w necie gdzie mozna było to zagrac?
bo kompletmnie nigdzie nie widze, z millenium tez usuneli
e: aha w temacie umiesciłes/

ted 12,8K

ted

Forum VIP
c1amak żeby Serbia przegrała z Austria to nie wiem co by musieli zrobic, chyba zejsc z parkietu ???? Austria to straszny cienias ale moze jednak dostana szanse od Serbów, chociaz ktoś jednak musi trafic na Sborna ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Ted - ja pamiętam jak grała Rosja na MŚ ;) gdzie do bloku nawet nie skakali jeżeli dobrze kojarzę ???? nie mówię że to wejdzie, tylko że jeżeli ktoś będzie wałki robił to może akurat w tych spotkaniach
Niemców pograłem, STS ma piękny kurs na 3:0, Toto daje już tylko @9 a Fortuna wycofała już cs ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
bah dodał handi na kosza i można grać w ako
dubel: Wisła -11,5 i CCC -14,5 wg mnie warto ;)
handi na ŁKS poleciał już z 34,5 na 25,5 - dalej warto ale już trochę mniejszą stawką niż wczesniej podawałem

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom