>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
nivet 277

nivet

Użytkownik
co z tym Sosnowcem kiedys to chyba byla dobra druzyna, dzis troche poplynalem na tym
Kiedyś tak i dalej wydaje się, że lepsi niż beniaminek z Torunia, niestety dziś tego nie pokazali :?
Też popłynąłem, tak jak stawka wskazywała, nie doceniłem Nesty (albo przeceniłem Sosnowiec)

nivet 277

nivet

Użytkownik
Euroliga Kobiet dzisiaj 19.00
Galatasaray - Vici Aistes Kaunas (+20,5) 2 @ 1.90 Unibet 1/5j
I watched Galata&#39;s friendly games. Tonight Fowles and Tina won&#39;t play.. I watched Galata&#39;s friendly games.( When I watched Galata&#39;s friendly games, Prince and ALba Torrens played. Only Dee will play who didn&#39;t play in friendly games) but she came to Istanbul before 2 days ago. I think she won&#39;t take too much minutes because of jetlag and on sunday Fener-Galata matches.( Very important). Galata beat Taranto very very hard, beat on last seconds. and against Nadezha ,they down by 20 pts. but last quarter Nadezha didn&#39;t play and Galata won. ( comeback from 20 pts difference) I think Galata was host of this tournament and Nadezha let Galata winner of this friendly tournament..
Info od kolegi z Turcji ???? U nich w ziemniakach linia spadła do 15,5.
W Pinku ta linia po 2.03, kilka linii dostępnych tam do +22 po 1.78

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Foxy miażdżą ,po 5 m dla swojsko brzmiącego Thomasa Ziolkowski ,gdy strzelili na 1-1 było cięzko ,teraz wrócili na właściwe tory ---&gt;4-1 ...Jeszcze jedna tercja.

jawek 313

jawek

Użytkownik
doxxbet t... ch....
Przyjęli mi zakład na ten mecz z ligi litewskiej, by na maila mi potem wysłać info, że mi go odrzucają.
&quot;Informujemy, że Twój kupon został odrzucony.&quot;

nivet 277

nivet

Użytkownik
KWALE
Pedrosa pole @ 3.60 getwin 1/5 (limit ~20E)
Nie wiem czy wygra, ale FP1 i FP2 miał czas lepszy o 0.6 i 0.8 od Stonera, ktory juz ma majstra pewnego. Ogolnie to totalny świr, inne buki mają 1.80 , jak takie value to brać póki idzie
Można zaufać temu Getwinowi ? Wypłacalni ?

simons 646

simons

Forum VIP
ta Getwin wypłacił mi już pare razy. Anulowali ten bet po 30 minutach i napsiali ze na ten weekend nie wystawia oferty xD a szkoda co chwile promocje byly.
W Youwin pogralem, jeszcze nie rozliczyli ... wiec obawiam sie najgorszego - zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom