>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
W tobecie to już wczoraj pograne spokojnie.
Limity na poziomie 71 i 95 złotych, także szału ni ma, ale pewy za to.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
tak z ciekawości Olo to kiedy Tobet dał kursy i handicapy ? z tego co wczoraj śledziłem oferty to Fortuna dała plkk chyba jako pierwsza koło 18 ale bez handi a potem do końca dnia jeszcze kilka razy sprawdzałem tobet/expekt/bah i u żadnej z wymienionych tego nie widziałem, dopiero dzisiaj rano ????

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
expekt już wystawił handi na te spotkania i tam są takie:
CCC -31,5
Wisła -25,5
więc Tobet ładnie się wygłupił z tymi handi a bah jeszcze bardziej odpisując to ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
tak z ciekawości Olo to kiedy Tobet dał kursy i handicapy ? z tego co wczoraj śledziłem oferty to Fortuna dała plkk chyba jako pierwsza koło 18 ale bez handi a potem do końca dnia jeszcze kilka razy sprawdzałem tobet/expekt/bah i u żadnej z wymienionych tego nie widziałem, dopiero dzisiaj rano ????

Wczoraj dał jakoś około 22-23 chyba, będę w domu to sprawdzę dokładnie i tu napiszę, bo teraz mnie w domu nie ma.

Ladbrokes dał w podobnej porze i właściwie nie wiem kto od kogo zerżnął, bo LB miał -9.5 na Wisłę początkowo.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
W Tobet wczoraj na CCC z handi 71, na Wisłę 95 bodajże limit. Niestety.

W Ladbrokes to mi kumpel co siedzi w Anglii mówił.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
thx, jak co to bah pozwala na więcej jeżeli chodzi o limity, bez problemu przyjęli dubel za 500 zeta ????
ale teraz pewnie zanim odpiszą to poczekają już na wszystkie firmy...

nivet 277

nivet

Użytkownik
???? szkoda tylko że o tym wczoraj w SZ nie pisałeś
Czemu Red card ?????
Podał tak w swoim temacie w SZ ? Nie, więc jaki to problem ? ;)
Dyscyplina: Koszykówka
Rozgrywki: 1.Polska Kobiet
Spotkanie: CCC Polkowice - MUKS Poznań 92:54
Typ: CCC -12,5 @1,85 Tobet ✅
Stawka: 4/5
Spotkanie: Inea AZS Poznań - TS Wisła Can Pack Kraków
Typ: Wisła -11,5 @1,85 Tobet
Stawka: 4/5
Spotkanie: Lotos Gdynia - ŁKS Siemens AGD Łódź 85:57
Typ: ŁKS +34,5 @1,85 Tobet ✅
Stawka: 3/5
Opis: CCC i Wisła spokojnie powinny pojechać drużyny z Poznania minimum 20 punktami! Inea ma dwie podstawowe zawodniczki kontuzjowane a MUKS to będzie miał ciężko się utrzymać w lidze. Dziwię się co to za handi wystawił Tobet! Natomiast jeżeli chodzi o ŁKS to drużyna ta została mocno przebudowana i może być naprawdę nieobliczalna . Na turnieju &quot;Zawsze z mistrzem&quot; zajęła 3.miejsce za Lotosem i Wisłą. ŁKS z Wisłą (nie w pełnym składzie) przegrał wtedy 64:75 a w 1.kolejce z CCC przegrał 63:72. Handi które proponuje Tobet to wg mnie przesada.
prośba do: Olo + jawek
Jeżeli się ze mną zgadzacie to nie piszcie zbyt szybko o tym na &#39;otwartym forum&#39; ???? może ktoś - Expekt, Fortuna itd. odpisze te handi i będzie można pograć w AKO to wszystko bo Tobet takiej możliwości nie ma i tylko w singlach poszło.
Wczoraj kursy w Tobet od 22:50 do 23:20 się pojawiały systematycznie na handi i under over.
Takie pytanko mam czy zamierzasz jakoś weryfikować stawki które podałeś w temacie z typami z Tobetu, bo skoro dało się zagrać poniżej 100zł na każdego singla to chyba nie ma mowy żeby upchać 3/5 czy 4/5, jeśli się mylę to mnie popraw.
Druga rzecz, że tak jak mówisz w Bahu już można było mocniej przyłożyć i tu zgoda z Tobą.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Sorry - nie widziałem/przeczytałem tego posta od Olo z 5:54 dzisiaj w jego temacie &quot;Show must go on...&quot;, w którym podał oba typy. Niestety nie śledzę wszystkich tematów tutaj na forum, a takich pewek jak te dzisiejsze to szukam tylko w SZ właściwie ????

Oczywiście szacun Olo za wiedzę odnośnie kosza, szczególnie kobiecego - znasz się tutaj wg mnie najlepiej z wszystkich na tym.

Odnośnie Twojego pytania o weryfikacje stawek to o co Ci chodzi ? Chcesz żebym wklejał screeny kuponów? już raz mnie o to tutaj pytano w przypadku tenisa w Rijece i wkleiłem więc chyba już niczego udowadniać nie muszę ;) poza tym nie muszę tłumaczyć na ile kont i jak gram chyba nie? Nie twierdzę że zawsze uda mi się zagrać w 100% tak jak napisałem na forum jeżeli chodzi o stawkę jednak nie koryguję tego ponieważ jeżeli piszę że gram coś 4/5 to staram się to zagrać tak wg mojego stawkowania i jest to wg mnie duży pewniak, ale jak mi zlimitują konto/a i nie uda się tego tak zagrać to nie zmieniam wtedy nagle na 2/5 bo ktoś pomyśli że jednak to nie jest pewniak dla mnie tylko typ w style &#39;warto ale nie za all in&#39;

np. jakbyś dzisiaj zobaczył kurs na CCC po kursie 10 to grałbyś to 10/10 ale pewnie nikt by Ci tego nie przyjął więc co? napisałbyś wtedy że to jest warte stawki 1/10 bo tak Ci się to udało przyjąć ??

ogólnie to sorry za napinkę, myślałem że chwalisz się tym zagraniem z wczoraj ale nie napisałeś nigdzie o tym - tak jak tłumaczę wyżej - moja wina - nie przeczytałem Twojego posta w temacie &quot;Show must go on...&quot;

???? dla Ciebie za wiedzę i za to co robisz w temacie kosza tutaj na forum! oby tak dalej!

dzisiaj bardzo udany dzień ???? pozdro!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom