Sorry - nie widziałem/przeczytałem tego posta od Olo z 5:54 dzisiaj w jego temacie "Show must go on...", w którym podał oba typy. Niestety nie śledzę wszystkich tematów tutaj na forum, a takich pewek jak te dzisiejsze to szukam tylko w SZ właściwie ????
Oczywiście szacun Olo za wiedzę odnośnie kosza, szczególnie kobiecego - znasz się tutaj wg mnie najlepiej z wszystkich na tym.
Odnośnie Twojego pytania o weryfikacje stawek to o co Ci chodzi ? Chcesz żebym wklejał screeny kuponów? już raz mnie o to tutaj pytano w przypadku tenisa w Rijece i wkleiłem więc chyba już niczego udowadniać nie muszę
poza tym nie muszę tłumaczyć na ile kont i jak gram chyba nie? Nie twierdzę że zawsze uda mi się zagrać w 100% tak jak napisałem na forum jeżeli chodzi o stawkę jednak nie koryguję tego ponieważ jeżeli piszę że gram coś 4/5 to staram się to zagrać tak wg mojego stawkowania i jest to wg mnie duży pewniak, ale jak mi zlimitują konto/a i nie uda się tego tak zagrać to nie zmieniam wtedy nagle na 2/5 bo ktoś pomyśli że jednak to nie jest pewniak dla mnie tylko typ w style 'warto ale nie za all in'
np. jakbyś dzisiaj zobaczył kurs na CCC po kursie 10 to grałbyś to 10/10 ale pewnie nikt by Ci tego nie przyjął więc co? napisałbyś wtedy że to jest warte stawki 1/10 bo tak Ci się to udało przyjąć ??
ogólnie to sorry za napinkę, myślałem że chwalisz się tym zagraniem z wczoraj ale nie napisałeś nigdzie o tym - tak jak tłumaczę wyżej - moja wina - nie przeczytałem Twojego posta w temacie "Show must go on..."
???? dla Ciebie za wiedzę i za to co robisz w temacie kosza tutaj na forum! oby tak dalej!
dzisiaj bardzo udany dzień ???? pozdro!