>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Albo ja cos porabalem albo oni :p
Thank you for contacting Paddy Power Customer Support.
I have voided the bet for ....... on the Match Betting, however there was no error on the Double Chance market so this bet cannot be voided.

Anulowali mi bet na Melbourn win po 6.5, ale uznali, że linia x2 (3.00) jest ok ... i nie anulowali

simons 646

simons

Forum VIP
Znajac Tobet to pewnie anuluje i dołączy do tego limity na konto ( o ile ktos nie ma, o co ciezko ???? )
Ale zagralem, zobaczymy co to zrobi.
Btw paddy jeszcze tej australijskiej nie rozliczylo ... pewnie rozkminiaja co zrobic :p

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dwa siury po parę procentów:

Oakland Athletics - Kansas City Royals

over 7.5 2.20 Boylesports
under 7.5 2.00 Bet365

New York Liberty W - Atlanta Dream W

Liberty 2.04 Pinnacle
Dream 2.10 MyBet

simons 646

simons

Forum VIP
mYYk gdzie tego Twojego szukać ? ????
Poza tym betway wypłaca ? Bo cos ostatnio gdzies widziałem (pare miesiecy temu) ze sa problemy z wyplatami.
EDIT:
Dzieki Fox, bo wlasnie czytalem ze waly zaczynaja krecic i nie wyplacaja, ale jak tak to mozna pograc ... tylko co to za mecz ?:p

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
mYYk gdzie tego Twojego szukać ? ????

Poza tym betway wypłaca ? Bo cos ostatnio gdzies widziałem (pare miesiecy temu) ze sa problemy z wyplatami.

Wypłacałem w zeszłym tygodniu ,bez problemów ,tylko czas oczekiwania około 48 h.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Wypłacałem w zeszłym tygodniu ,bez problemów ,tylko czas oczekiwania około 48 h.
48h to długo? W ogóle u jakiego bukmachera jest najszybsza wypłata i jaka metodą? MB odpada.
Wiadomo ze na MB najszybciej, ale później jeszcze co najmniej 48h czekania na przelew do banku.
U mnie najszybciej w bet365 wypłata na karte, zawsze 48h, bez zadnych opłat.

simons 646

simons

Forum VIP
Mozna sprobowac za mniejsza kase
Aguero w Juve i City @ 5.00 i 6.00 Unibet
Dziennikarze podają 35% Juve, 35% City, 20% Chelsea ... reszty nie licze (bo mniej niż 10%). 5.00 i 6.00 to więcej niż 35% dla mnie, więc biorę.
Ja delikatnie puscilem ...

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
48h to długo? W ogóle u jakiego bukmachera jest najszybsza wypłata i jaka metodą? MB odpada.

Wiadomo ze na MB najszybciej, ale później jeszcze co najmniej 48h czekania na przelew do banku.
U mnie najszybciej w bet365 wypłata na karte, zawsze 48h, bez zadnych opłat.
Niby MB odpada , ja tylko tam wypłacam. Podam przykładowe czasy wypłaty na MB,według swojego doświadczenia.

Pinnacle do 30 minut raz w miesiącu za free,
Fonbet poniżej 6 h jak również Bet365 oraz 5Dimes
William Hill 6 h,Ladbrokes również,Gamebookers

Z MB ostatnio na swoje konto bankowe under 48 h ,dlatego pisałem,że Betway się ociągał ponad 48 h.

Otrzymane punkty reputacji: +7
simons 646

simons

Forum VIP
z tego co czytalem w hiszpanskiej prasie Aguero chce grac w druzynie co gra w lidze mistrzow
Powiedzial, ze chce, ale pozniej zmienil zdanie ze to nie jest warunek. Realowi skomplikowala sie sprawa z Atletico i zdecydowali &quot;zaatakowac&quot; Neymara, więc zostaje opcja Juve lub City - kto da więcej.
Tak wynika z mediasetsport.
Co do Mad&#39;a
21:30 - Napoli ma problemy z Inlerem który chce 2,4 miliona , a dają 1,6 ale z tego wynika, że z Udine już się dogadali więc pewnie do transferu dojdzie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom