vader
Forum VIP
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=183758
Poczytajcie sobie o tych fixach tenisowych na Bałkanach.
Poczytajcie sobie o tych fixach tenisowych na Bałkanach.
BRZESKO - 8 czerwca 2011, 20:17:28 - 85.28.183.254
W Brzesku podpisano już dokumenty ze sponsorami a miasto ma remontować obiekt. W niedziele Okocimski jedzie po 3 pkt. i AWANS.
biorąc pod uwagę te ostatnie wyniki to dzisiaj faktycznie dwa interesujące typy to ta przegrana Brzesko i ta Wenezuela, o której pisał Jawekddd - 8 czerwca 2011, 20:21:08 - 85.28.181.61
wcale nie podpisano umowy ze sponsorami, Browar się targuje, w związku że w przyszłym roku są euro które sponsorują najchętniej by się wycofali. Z Widzewa Harnaś już się wycofał, a co do miasta, negocjacje są i będą, ale na to że w sierpniu będzie stadion spełniał wymogi nie ma co liczyć.
Szukał ktoś informacji nt spotkań reprezentacji Meksyku?
jutro grają oni mecz towarzyski z Wenezuelą, a następnego dnia w Gold Cupie z Kostaryką... gdzieś powinni przegrać
dokładnie tak.no i poszedł wałek w 2 wschodniej ???? Brzesko przegrywa był kurs @9 i "unika" awansu bo Wisła pewnie ogrywa ostatni Start i wraca do I ligi, normalnie jak piłkarski poker????
Ja tam gram okazjonalnie, jak dadzą za wysokie kursy, albo inne babole i z tego co slyszalem szybko limitują. Mi wszedł raz mecz, który wisiał u nich w ofercie a już był zakończony i mogłem jeszcze zagrać za więcej niż 3e to Twoje ????VTC Football - Melbourne Knights 2 @ 6.50 Paddypower 1/5j
x2 @ 3.00 1/5j
Niestety spore limity... mogłem zagrać za max 3e, więc w sumie fatalnie. Nie wiem czy nie jest to spowodowane faktem, że sporo tam wygrałem ???? Ogólnie chodzi o to, że kursy są odwrócone i na Knights wszędzie jest 1.35. Paddy wypłaca pomyłki.