>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
jawek 313

jawek

Użytkownik
Szukał ktoś informacji nt spotkań reprezentacji Meksyku?
jutro grają oni mecz towarzyski z Wenezuelą, a następnego dnia w Gold Cupie z Kostaryką... gdzieś powinni przegrać :p

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
co do typu MadAngel&#39;a to ciekawy jest jeden komentarz na tej stronce, którą podał:

BRZESKO - 8 czerwca 2011, 20:17:28 - 85.28.183.254
W Brzesku podpisano już dokumenty ze sponsorami a miasto ma remontować obiekt. W niedziele Okocimski jedzie po 3 pkt. i AWANS.

ddd - 8 czerwca 2011, 20:21:08 - 85.28.181.61
wcale nie podpisano umowy ze sponsorami, Browar się targuje, w związku że w przyszłym roku są euro które sponsorują najchętniej by się wycofali. Z Widzewa Harnaś już się wycofał, a co do miasta, negocjacje są i będą, ale na to że w sierpniu będzie stadion spełniał wymogi nie ma co liczyć.
biorąc pod uwagę te ostatnie wyniki to dzisiaj faktycznie dwa interesujące typy to ta przegrana Brzesko i ta Wenezuela, o której pisał Jawek ;)

jawek 313

jawek

Użytkownik
Duze spadki w Uzbekistanie.
Shortan Guzor - Pakhtakor

chcialem pograc w bet365 i z 3.75 na 2.55 spadek przed chwila, expekt ma 3.60, tobet 3.50, a wiec spora roznica

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Meksyk z Wenezuelą gra głównie graczami U22, oczywiście mocne zaplecze, są debiutanci.

Wenezuela też robi kilka zmian w porównaniu do meczu z Hiszpanią ale akurat Oni mają dużą mobilizację - po tym meczu Trener ogłasza kadrę na Copa America.

Także typ Wenezuela lub remis wydaje się być dobrym rozwiązaniem.

Można też dziś Paragwaj zagrać z Rumunią, która organizacyjnie spore zamieszanie i budowanie, głównie gracze krajowi.

Szukał ktoś informacji nt spotkań reprezentacji Meksyku?
jutro grają oni mecz towarzyski z Wenezuelą, a następnego dnia w Gold Cupie z Kostaryką... gdzieś powinni przegrać :p

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Miami - Dallas +12,5 @3.80 Unibet 5/5
Pomyłka buka, spieszyć się, podobno na plus rozliczają pomyłki.
Już po promocji, i tak długo trzymali.Teraz tylko czekać na mecz (lub na zwrot) choć nie dawno znajomy stawiał pomyłkę w Unibet również NBA i rozliczyli normalnie, czyli na plus.

Otrzymane punkty reputacji: +12
fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Już po promocji, i tak długo trzymali.Teraz tylko czekać na mecz (lub na zwrot) choć nie dawno znajomy stawiał pomyłkę w Unibet również NBA i rozliczyli normalnie, czyli na plus.
Rozliczyli po kursie 1,00 ,ale najlepsze,że jeszcze stawki nie zwrócili ,ale i tak mYYk thx za info.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
no i poszedł wałek w 2 wschodniej ???? Brzesko przegrywa był kurs @9 i &quot;unika&quot; awansu bo Wisła pewnie ogrywa ostatni Start i wraca do I ligi, normalnie jak piłkarski poker????

nivet 277

nivet

Użytkownik
no i poszedł wałek w 2 wschodniej ???? Brzesko przegrywa był kurs @9 i &quot;unika&quot; awansu bo Wisła pewnie ogrywa ostatni Start i wraca do I ligi, normalnie jak piłkarski poker????
dokładnie tak.
Ja tak się zastanawiam dlaczego brzesko w ostatniej kolejce ze Startem strzeliło bramkę na 1-0 w doliczonym ???? czyżby po to żeby zmylić kogoś ?
Pomijam już fakt że kursy na dzisiejszą kolejkę to śmieszna sprawa była, a buki kopiują od siebie aż miło.
???? ;)

simons 646

simons

Forum VIP
VTC Football - Melbourne Knights 2 @ 6.50 Paddypower 1/5j
x2 @ 3.00 1/5j

Niestety spore limity... mogłem zagrać za max 3e, więc w sumie fatalnie. Nie wiem czy nie jest to spowodowane faktem, że sporo tam wygrałem ???? Ogólnie chodzi o to, że kursy są odwrócone i na Knights wszędzie jest 1.35. Paddy wypłaca pomyłki.
Ja tam gram okazjonalnie, jak dadzą za wysokie kursy, albo inne babole i z tego co slyszalem szybko limitują. Mi wszedł raz mecz, który wisiał u nich w ofercie a już był zakończony i mogłem jeszcze zagrać za więcej niż 3e to Twoje ????

simons 646

simons

Forum VIP
Na meila dostałem. Pomylili kurs, zmienili na właściwy, jezeli napisze meila przed rozpoczeciem zdarzenia moga anulowac, a tak to rozliczone po &quot;wlasciwym&quot; kursie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom