>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
nivet 277

nivet

Użytkownik
Nie wiem czy bedzie ktos zainteresowany, do 17:00, betsafe 3 liga mal-sw. Mecz rozegrany wczoraj po bramce w drugiej polowie, 1-0 FT.

]

Otrzymane punkty reputacji: +9
jawek 313

jawek

Użytkownik
Jezeli ktos ma konto na 5dimes to sa ciekawe kursy na ATP wimbledon:
Dimitrov G. - Stebe C. 2 @ 9.30, gdzie konkurencja ma około 2.75 na Stebe. Niestety min wpłata to 50USD, więc odpuszczam (w razie zwrotu opłaty przewalutowywania na MB)

Otrzymane punkty reputacji: +6
jawek 313

jawek

Użytkownik
co sądzicie o Jagielonia - Irtysh Pavlodar 2 @ 9.00? Czyż to nie istny prezent? Jaga zaczyna dopiero przygotowania... do może być ich pierwsze spotkanie po przerwie... Irtysh w ciągłej grze, Kazachstan już nie jest taki słaby jak kiedyś, a znamy umiejętności naszych oraz ich formę w pierwszych spotkaniach (a co dopiero w czerwcu?!)

jawek 313

jawek

Użytkownik
nasze są żałosne... było 31-23 i akcja na pusty kosz Dzwigalskiej (potem jej podania do rywalek), by zrobić 53-62
nie wiem co na parkiecie robiły &quot;gorzowianki&quot; Dzwigalska, Zurowska oraz Kaczmarczyk... grają piach, dobrze chociaż, że 7.5 na livie wpadło
a i w pewnym momencie pokazali staty i 2/22 z gry... typ dobry na Lotwe, ale patrzec na nasze nie moge

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Japonia U17 - Nowa Zelandia U17
Typ : Japonia U17
Kurs : @1.80 Betway
Stawka : 5/10
Po fazie grupowej czas na 1/8 MŚ U17.Traderzy moim zdaniem znów przesadzili z kursem na Japonię (ostatnio grubo przesadzili z kursami ponad @4 w meczu z Argentyną, można było ładnie zarobić).
Japonia mnie zachwyciła na tych Mistrzostwach, grają bardzo dobry futbol.Nie opierają swojej gry na przypadku, jakiś wrzutkach &quot;a nóż się uda&quot; lecz bardzo ładnie konstruują akcje, świetnymi podaniami i kombinacjami.Dobrze i swobodnie grają jak są w posiadaniu piłki.Wyniki równie dobre jak gra.Wygrali ciężką grupę B - pokonali Jamajkę 1:0.Ze statystyk - 61% posiadania piłki.W drugim meczu Japonia zremisowała 1:1 z Francją w meczu w którym byli zespołem lepszym.Na brawa zasługuje fakt, że odrobili stratę bo przegrywali.Jednak oglądając ten mecz Japonia zaimponowała mi bo grali bardzo dobry futbol, przede wszystkim grali mądrze, akcje były przemyślane, wymieniali świetnie podania, nie było przypadkowości.62% posiadania piłki w tym meczu to nie jest przypadek a rywal czyli Trójkolorowi to przecież dobry zespół.W ostatnim meczu wystarczył im remis by uzyskać awans, jednak pokazali, że są mocnym zespołem i pokonali zasłużenie Argentynę 3:1 mimo, że nie grali w pełnej podstawowej jedenastce.
Nowa Zelandia - nie przekonywuje mnie ta drużyna.Wygrali na inauguracje z Uzbekistanem 4:1 jednak to zespół z Azji bardziej przegrał ten mecz przez błędy indywidualne a spotkanie mogło się różnie potoczyć nawet statystyki to pokazują 24 do 12 w strzałach dla Uzbeków.W drugim meczu ulegli 1:0 słabym Czechom.W ostatnim meczu bezbramkowo zremisowali z USA w meczu w który mieli mnóstwo szczęścia.
Podsumowując Zelandczycy są przeciętną drużyną, która póki co ma dużo szczęścia a teraz przyjdzie im grać z najmocniejszym jak dotąd rywalem.W moich oczach Japończycy będą dominować na boisku a kurs jest na prawdę bardzo dobry.
Trzeba zaznaczyć, że mecz odbędzie się w Monterrey a więc tam gdzie zespół z Azji toczył swoje mecze grupowe co jest kolejnym handicapem na ich korzyść.Nowa Zelandia bez zawieszonego za kartki Howiesona.Stawiam na zespół Japonii.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Nivet a jak Ci tam Betsafe rozliczyl?
Siema,
Podawałem tylko, nawet nie próbowałem grać bo kilka złotych mógłbym próbować upchać i to nie dlatego, że tam coś ugrałem tylko dlatego, że betsafe to ****owy buk.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
jeżeli ktoś się sugerował moimi typami na dzisiaj to ten Chiny -21 można kontrować w bwin teraz ???? dają Tajwan+23,5 @2,0
natomiast Korea postanowiła wała wykręcić i najpierw przegrywać nawet 14 punktami by potem szybko podgonić i wygrać ????

jawek 313

jawek

Użytkownik
Ja rozumiem, że zakład dłuuugoterminowy, ale co sądzicie o:
Mateusz Klich (Ile bramek w Bundeslidze w sezonie 2011/2012 strzeli w barwach Vfl Wolfsburg Mateusz Klich?)
Poniżej 3,5 @ 1.70 - przecież on nawet do składu się nie załapie, a co dopiero grać - nie wspominając o bramkach ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom