>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
myślę, że nawet można przymknąć ten temat, bo na pewno dochodów nie przynosi, jedynie co zdążyłem zaobserwować, że takie &quot;układy 3 za 3&quot; wchodzą na dalekim wschodzi i ewentualnie amerykach, w europie nie.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ten to z daleka i od dawna śmiedział wałem...
No i kolejny przykład, że czuje takich cFFaniaczków na odległość...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
to info z kosza, widze ze pewien user zapodał na kilku forach, (1post ma wszedzie)
ale raczej to nie jest jakis szpieg buków z falszywym infem :C

verti 3,4K

verti

Forum VIP
hmm. najprawdopodobniej będę miał na sobotę fixa z kursikiem ok. 30 , normalnie pick kosztuje 2500 ojro (jak dobrze, że na Bałkanach są tacy co płacą i dają za free ;), myslę, że podzielę się z Wami za free, ale wyślę kilkadziesiąt minut przed rozpoczęciem, więc czuwajcie :jezora:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No galanta peffa Dynamo nie wydy... mnie ????
Ale jedynie regularne granie tego typu peff na tercje daje stały zysk.
Czerepowiec średnio wyglądał co widać po stawce i póki co 1-1 po 2 tercji. Może wyciągną w 3 tercji.
Pomyślę jeszcze nad Szwecją. Bo mam na oku 2 peffy plus jeden wiadomy manewr peffy ;)
Może wpisze do tematu...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No do pojedynku... ostatnio jeden mod zagadał żebym mu podał jedną galantą pefffe dnia bo chce do jakiegoś konkursu/pojedynku.
Zapodałem mu. Peffa siadała a ten po meczu mi mówi, że grał peffe all in za hajs bo ostatnio szedł ostro w plecy... ????
No i odbił się ????
LeTTka peFFa Czerepowiec 3-1 :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom