nieprawdopodobne, ale prawdziwe :jezora:Verti układy w angielskiej Championship? Nie wierzę.
również i do mnie dotarło info, że Dynamo ma pewnie wygrać, więc zapowiada się i$$$i. chcę dodać, że w rosyjskich bukach kursy spadają i aktualnie, wynoszą około 1.50Dinamo Minsk vs Chekhov 1, 1.90 Pinnacle 3/10
Info z memosbest. Powinno być gładkie home win. Trener Mińska zapowiedział ostrą determinacje. DO tego goście bez: Perro i Grishina
nie użyłem w tej pseudo-analizie, informacji która była podana w strefie. Napisałem ją w oparciu na własnych informacjach, ale skoro i tak nie można no to trudno ..Verti dlaczego znów w swoim temacie podajesz analizę do typu ze strefy? :|
Malmo just bankrupt, all players are to leave club and for a team of their reputation and players budget they sure didn't played good lately. Nails in the coffin just continue to came, and last one was 2:4 loss to last Mariestad, conceding four goals in last period. I doubt that players have any motive except to leave the club...
Jest jakiś buk, co ma to jeszcze w ofercie :|?While Huddinge has big motivation (to avoid relegation) and currently plays in much better form. They've also won both their mutual meetings this season (3:2 and 4:2).
To ustosunkuj się do tego:nie użyłem w tej pseudo-analizie, informacji która była podana w strefie. Napisałem ją w oparciu na własnych informacjach, ale skoro i tak nie można no to trudno ..
Przypomnę, że to jest wyciąg z regulaminu.2. Typy nie mogą wyjść poza tą strefe! To jest najważniejszy punkt regulaminu!
Złamanie tego punktu to automatyczny ban!
Moim zdaniem Verti nie powinien podawać jednocześnie ustawionych spotkań w swoim temacie i w strefie zamkniętej.damian77 chyba nie powinien mieć już tutaj wstępu.
Tak zerknąłem sobie co i jak.
Fix i 3 za 3 podany w strefie ale także równocześnie w temacie Vertiego i w tematach dotyczących lig. No to faktycznie mija się to z celem podawania tego w SZ. Nawet jak nie napisze się Fix czy zamiast 3 za 3 to pisze się "fajny układ".
Typ poszedł.
Pamiętam jakiś typ Vertiego z hoka austriackiego. Coś tam było napisane o "public becie". No ale jak się podaje w temacie na forum to jest public bet. Bo inaczej być nie może.
(...)
Mesydż to D90: Jak Cię nikt nie prosi o zdanie to się nie odzywaj. Bo swoimi mądrymi wypowiedziami nie błyszczysz i wnosisz wielkie nic do tematu... I na przyszłość nie życzę sobie żebyś komentował moje posty.Kiedyś pisałem Vertiemu aby nie podawał tego co w strefie w swoim topicu. Wtedy to faktycznie traci sens wszystko. Coraz więcej ludzi gra dany typ i buki blokują ten mecz albo kurs jest coraz niższy. I w ten sposób ponawiam prośbę do Vertiego, aby podawał jedynie tutaj swoje dobre typki.
A co do Damiana to pogadam z nim.
No daj spokój. Gdzie tam dobre wejście, jak 7/10 na Bieleckiego popłynęło..Dzięki za Siódmiaka. Nie zwróciłem uwagi, że taki kur jest ???? Dobre wejście do SZ na forum
pzDr
:spokodfhgfh: :spokodfhgfh:Dobra ostatecznie. Wszystkie typy, podane przez siebie ( :!: ) można podać na forum ogólnodostępnym prócz fixów i insiderów ze stake od 6/10 wzwyż bez żadnego uzuasadnienia, jako suchy typ.
Co do Dobermana proszę nie komentować i nie wywoływać kłótni.
Co do reszty: bez awantur i spokojnie pisać każde niezgodnoci i problemy. Bardzo was prosze :!: Jeteśmy mam nadzieje w zaufanym gronie....