>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
W krótkim czasie dziś rano sporo kasy poszło na mecz Lozanny w bwinie... Początkowo poszedł blok a później powrót po kursie @1,65. Wcześniej @1.85. Mecz ponownie się pojawił w ofercie...
To tylko tak informacyjnie. Może to coś oznaczać lub nie ;)
Można go łapać też na rynku po @1,85-@1,87

maradie 47

maradie

Użytkownik
Chodzi o mecz Delecta-Warszawa (pls).

http://www.plusliga.pl/news/id/579

Osobiście zagrałem handi +1,5 na 2kę troszkę grubiej ???? /
Ta analiza na http://www.pls.pl pisana chyba przez Warszawiaka. Wyszlo tak jakby Delecta nie miala o co grac, a znajduje sie pod duzo wieksza presja niz Warszawa! W tej chwili Jadar odskoczyl im na 4 punkty i kazda strata punktowa z ich strony moze sie dla nich zle skonczyc w ostatecznym rozrachunku. Graja u siebie, w ogromnej hali. Mysle, ze chcac sie utrzymac, to takie mecze jak z Warszawa musza wygrywac. Jesli musialbym kogos wskazac w tym meczu to wskazalbym z lekka przewaga na Delecte, choc mecz bardzo ciezki bo i jedni i drudzy sa tu w stanie wygrac. Z handi mysle, ze ma szanse wejscia ???? Pozdro - ot tak - taka mala refleksja. Zeby ktos nie zasugerowal sie tylko ta stronnicza analiza!

depee 0

depee

Użytkownik
Ta analiza na http://www.pls.pl pisana chyba przez Warszawiaka. Wyszlo tak jakby Delecta nie miala o co grac, a znajduje sie pod duzo wieksza presja niz Warszawa! W tej chwili Jadar odskoczyl im na 4 punkty i kazda strata punktowa z ich strony moze sie dla nich zle skonczyc w ostatecznym rozrachunku. Graja u siebie, w ogromnej hali. Mysle, ze chcac sie utrzymac, to takie mecze jak z Warszawa musza wygrywac. Jesli musialbym kogos wskazac w tym meczu to wskazalbym z lekka przewaga na Delecte, choc mecz bardzo ciezki bo i jedni i drudzy sa tu w stanie wygrac. Z handi mysle, ze ma szanse wejscia ???? Pozdro - ot tak - taka mala refleksja. Zeby ktos nie zasugerowal sie tylko ta stronnicza analiza!
zasugerowałem się tą analizą i vipem FILIPEM. Kurde, szkoda.

maradie 47

maradie

Użytkownik
zasugerowałem się tą analizą i vipem FILIPEM. Kurde, szkoda.
No ja wczoraj walnalem analize na 2 strony w wordzie na temat meczu Jadaru z Treflem, a tez mnie przekrecili bo nigdzie nie znalazlem infa ze w Treflu nie zagraja Kadziewicz i Janic... Takze niezbyt udanie zainaugurowalem swoja dzialalnosc w &quot;zamknietej&quot; ;/

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No ja wczoraj walnalem analize na 2 strony w wordzie na temat meczu Jadaru z Treflem, a tez mnie przekrecili bo nigdzie nie znalazlem infa ze w Treflu nie zagraja Kadziewicz i Janic... Takze niezbyt udanie zainaugurowalem swoja dzialalnosc w &quot;zamknietej&quot; ;/
Wniosek z tego taki, zeby nie sugerowac się zdaniem innych. Szczególnie zdaniem kogoś kto nie umie pisać poprawnie w jenzyku polskim ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wniosek z tego taki, zeby nie sugerowac się zdaniem innych. Szczególnie zdaniem kogoś kto nie umie pisać poprawnie w jenzyku polskim ;)
To, że Filip kompletnie nie potrafi pisać po polsku to nie zmienia tego, że mimo wszystko jeśli chodzi o siatkę to dobry &quot;typer&quot;.
Ale to także nie oznacza żeby bezkrytycznie brać jego typy...
Mimo, że raczej ludzie nie kojarzą mnie jako osoby &quot;znającej&quot; się na siatce to tym sportem interesuje się dłużej niż hokejem. I sam osobiście często mam odmienne zdanie co do typów Filipa. (Choćby co do Delecty, w konkursie typowałem ich win). Ale jak Filip poda jakiś typ to już każdy go &quot;papuguje&quot;...
A co do języka... w dziale hokej sporo pisze jedna osoba, która potrafi napisać &quot;mósze&quot;... jednym słowem tragedia. Ale za to celność jego typów jest już całkiem dobra ;)

maradie 47

maradie

Użytkownik
Jesli chodzi o mnie - to byla to moja wlasna analiza, nameczylem sie - czasu zajelo kupe - a okazalo sie ze Janic i Kadziewicz nie zagraja - takze wszystko na marne ???? Typami innych sie raczej nie sugeruje tak bez zastanowienia ???? A co do JENZYKA Filipa - no coz - wazne ze plusy dobrze stawia i mecze ciekawe wybiera ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
To, że Filip kompletnie nie potrafi pisać po polsku to nie zmienia tego, że mimo wszystko jeśli chodzi o siatkę to dobry &quot;typer&quot;.
Ale to także nie oznacza żeby bezkrytycznie brać jego typy...
Mimo, że raczej ludzie nie kojarzą mnie jako osoby &quot;znającej&quot; się na siatce to tym sportem interesuje się dłużej niż hokejem. I sam osobiście często mam odmienne zdanie co do typów Filipa. (Choćby co do Delecty, w konkursie typowałem ich win). Ale jak Filip poda jakiś typ to już każdy go &quot;papuguje&quot;...

A co do języka... w dziale hokej sporo pisze jedna osoba, która potrafi napisać &quot;mósze&quot;... jednym słowem tragedia. Ale za to celność jego typów jest już całkiem dobra ;)
Nie zaprzeczę, Filip dobrze typuje siatkówkę ale to jak to nazwałeś &quot;papugowanie&quot; jest irytujące. Później jest płacz i zgrzytanie zębów bo 70% forum przegrało.
A z tym językiem to jest tak, że no po prostu razi mnie to w oczy gdzy widzę, że ktoś piszę &quot;gura&quot; albo tak jak dzisiaj, na pewnym &quot;bardzo profesjonalnym&quot; forum pewien osobnik w zdaniu pozbawionym interpunkcji napisał: &quot;przebiek&quot; i &quot;gospodarzą&quot;.. ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja tam nie wiem o co chodzi w tym tenisie. Ale robiłem restart lapa i msn ponownie mnie zalogował to kolega jak mnie zobaczył, że jestem to podrzucił info.
Prasa może wypowie się o co chodzi z tymi zawodnikami.
Jak dostałem info to bwin już zablokował rynek na mecz. Zostało mi win 2 set.
Zagrałem za 2 zł ???? i czekałem co się będzie działo...
Przy stanie 5-4 dla Veica serwował Canas. Z 40-15 dla Canasa zrobił się mach point i wykorzystany. 6-4 izzi... ????

Edit: To jednak była farsa... ????
3 set 6-2... ostatni gem break do 0 ????
A kursy przed mecze były takie:
http://www.livesports.pl/detail/tennis.php?match=20744&amp;amp;gmt_offset=-3600&amp;amp;tab=1
Canas wygrał 1 seta żeby na live ziomki mogli złapać jeszcze lepsze kursiwo na Veica. Na BF obrót pond milion Euro...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Szkoda, że szkoła akurat dzisiaj się zaczęła... Można było zarobić.

Oby więcej takoch typów. Brawo Vader ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Takie spostrzeżenia o hokeju...
Dziś rano pojawiła się oferta 1 ligi czeskiej w bwin.
Początkowo kurs na Ołomuniec był @1,70.
Spadło teraz do @1,55.
Poza tym sądzę, że można to lekko pograć. A ruch kursów i obserwacje dają doatkowy argument.
Rano przed 10;00 z oferty Expa znikł mecz Kaczek... Pojawił się ponownie i kurs spadł z @2.20 na @2.15. Biorąc pod uwagę buka i znając realia domyślam się, że ktoś sporo położył na ten mecz... Ale to ponownie informacja która może a nie musi nic znaczyć. Ostatnio tak było z Lozanną... gdzie wtopili.
Zastanawiające jest czemu jeszcze bwin nie wystawił kursu na mecz DET... ale odpowiedź jest pewnie w ofercie pinnacle&#39;a. Bo tam też nie ma i nie mają z czego kompilować :]

verti 3,4K

verti

Forum VIP
propo spadku kursów, to w ciągu 30 minut, kursy w spotkaniu ASK Olympiakos Volou - Atromitos, jeszcze koło godziny temu można było łapać po 4.50 ~ 5.00 na gospodarzy, teraz po 3.10 ~ 3.25 + spadki na remis z 3.10 na ok. 2.70 - można próbować 1X po kursie 1.72 w Fonbecie. Aczkolwiek, ja upatruje się wała w drugą stronę ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Przecież to jest masakra co się dzieje w tym meczu z kursami... Było 13 na Atromitos, teraz zaledwie 7.50. ???? Może wejdzie 1/2 xD

A tak poza tym to mecz bez histori.... 1 rzut rożny i jeden samobójczy gol :]

Edit: 6.50 na Atromitos :]
Edit2: i jednak 1:1 w 45&#39; :p

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Ja tam nie wiem o co chodzi w tym tenisie. Ale robiłem restart lapa i msn ponownie mnie zalogował to kolega jak mnie zobaczył, że jestem to podrzucił info.
Prasa może wypowie się o co chodzi z tymi zawodnikami.
Jak dostałem info to bwin już zablokował rynek na mecz. Zostało mi win 2 set.
Zagrałem za 2 zł ???? i czekałem co się będzie działo...
Przy stanie 5-4 dla Veica serwował Canas. Z 40-15 dla Canasa zrobił się mach point i wykorzystany. 6-4 izzi... ????

Edit: To jednak była farsa... ????
3 set 6-2... ostatni gem break do 0 ????
A kursy przed mecze były takie:
http://www.livesports.pl/detail/tennis.php?match=20744&amp;amp;gmt_offset=-3600&amp;amp;tab=1
Canas wygrał 1 seta żeby na live ziomki mogli złapać jeszcze lepsze kursiwo na Veica. Na BF obrót pond milion Euro...
a ja cały dzień w pracy, a tu takie wały:| eh...Gigi Canas raczej najlepsze lata ma za sobą, już chyba tylko tak może zarobic dużą kasę, więc why not:|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom