>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
depee 0

depee

Użytkownik
Cipolla-Chiudinelli 2 1,95@✅

Dobre info, mecz o 12:00. Duże spadki na Szwajcara.

EDIT : Można złapać live bwin.:spokodfhgfh:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
d....
Siema.

Cabofriense - Americano Campos
1
2.30

fix

Pozdrawiam
Było blisko, dwie czerwone kartki w połowie meczu dla gości to chyba nie przypadek. Myślę, że warto temu userowi dać jeszcze jedną szansę.

depee 0

depee

Użytkownik
Falla-Warburg 2 @2,05 ✅
5-7, 5-7 2/10
Z tego, co wiem to Falla odpuszcza ten turniej. Ktoś wie więcej na ten temat ? Prasa może się wypowie ?
Edit :
Jednak odpuszczam za grubo.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ten user już podał jeden i to trafny typ. Nie miałem jednak jak go wpisać. Zobaczymy co poda dalej ;)

A jeśli chodzi o challenger we Wrocławiu to będzie nie jedna &#39;niespodzianka&#39;.

sibrejk 3

sibrejk

Użytkownik
Ok, dzięki za info - właśnie ten temat najbardziej mi pasował, bo wcześniej niektóre typy też tu się pojawiały więc dałem tutaj ;)

C 0

curt

Użytkownik
qrde bo troche niewiadomo czy odwiedzac twoj blog czy nie... bo raz kasowane sa typy i archiwum wygladalo jakbys zlikwidowal bloga... wiesz co, dobre by było jakbyś podawał info o źródle, które podajesz. Czyli czy poprzednio wchodziło co i jak ????

sibrejk 3

sibrejk

Użytkownik
Apropo LIVE to chyba można znowu grać na Veica ????
E. Korolev - A. Veic 6-3 6-7 4-6
W drugim secie przy stanie 6:6 i przy prowadzeniu Koroleva w tie-breaku 5:2, kurs na Veicia na bet365 wynosił 23... ???? W ostatnim gemie meczu zwycięzca spotkania wygrał pięć kolejnych piłek po tym, jak przegrywał już 0:40 - ach, co to był za mecz:-D

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Sorka panowie, ale czy mieliście jakieś info o tym meczu koroleva ? Bo postawilem na niego w tasiemcu, sledzilem mecz i troche dziwne to wygladalo, a tu wiedze ze piszecie jakbyscie cos wiedzieli :-D

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Powiem tak. Praca mimo że dobra zabiera mi widzę duuuże dochody, bo w dziale się ruszyłu. Do Wrocka nie pojechał w końcu nikt z moich bliższych znajomych, więc jakichś pewnych info stamtąd nie mam. Tylko jakieś pogłoski.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom