relakzstyle
Użytkownik
Assitalia - możesz powiedzieć skąd miałeś ten typ od Vertiego na Dresden ? Bo nie widze aby tutaj w SZ ktokolwiek go podał...
No raczej już szans nie ma. Sądzę, że oni specjalnie wybieraja taki mecz, który jest ku temu prawdopodobny. Uda się to jest super. A wszyscy wiemy, że 0-0 w Serie B to częsta sprawa.Modena 0 - 1 Pisa
w 2. minucie gol na 0-1 ???? to nas zaskoczyli niemilo! ale jeszcze nie wszystko stracone. zaczyna sie ciekawie!
Co za mecz: kilka minut i wynik 1-3. Moze po prostu ktos zdecydowal, ze woli zarobic grajac ten mecz live. Jeszcze remis tam jest prawdopodobny, a kursy pewnie ladnie skocza...No raczej już szans nie ma. Sądzę, że oni specjalnie wybieraja taki mecz, który jest ku temu prawdopodobny. Uda się to jest super. A wszyscy wiemy, że 0-0 w Serie B to częsta sprawa.
Nie mój typ, nie moje info więc nie wrzucam do swoich ale chyba warto spróbować ..AEL - AEK 1 @ 1.60 Unibet
Z AEK odszedł główny sponsor i kilku innych, niektórzy piłkarzez. Piłkarze myślą o poszukiwaniu nowego pracodawcy, atmosfera jest beznadziejna bo niewiadomo czy klub wypłaci zaległe pensje itd. Działacze pogodzili się już ze spadkiem ...
Moim zdaniem to Ty pomylileś Cypr z Grecją :jezora:z jakim spadkiem?aek 4 miejsce i chyba cos pomyliles
napisz na pw, pozyczeZwracam się do was o pomoc, chce zagrac typ Teda, ale niestety nie mam w ofercie u buka i szukam kogoś kto miałby pozyczyć 40-50 zł na mb :-? , oddaje nawet z nawiązką.
może coś odpiszesz, bo miałem zamiar grubo grać, a teraz się zacząłem wahaćElche - Las Palmas
Pick: 1
Odd: 2.15
Stake: 10/10
HT/FT: 2/1
Odd: 30.00
Stake: 10/10