No to jajca w Bet365 juz nie chca za bardzo przyjmowac na 2/1
pisało ze Twoj wniosek zostanie skierowany do tradera
Na taki rynek tam jest limit max. 43 euro z groszami normalnie. Jak coś się dzieje to spada. Bwin ma 162 zł z gorszami itd.
Jak kiedyś mi zarzucałeś za co i gdzie gram. To jest właśnie różnica między mną a Tobą. Ja wiem co i jak. A Ty nie. Dlatego łaskawie następnym razem nie spinaj się o czymś o czym nie masz pojęcia. To na przyszłość i nie mam zamiaru sie z Tobą tutaj kłócić.
Nie chce mi się już wiecej pisać o spadakach. Konkluzja taka fonbet zrobił korektę i zbił do @2.00 z @2.40 przed chwilą. A
Azja ciągle rośnie. Leon troche poszedł do góry.
Nie ma się co podniecać.
Edit: dobra nie chce mi się już patrzeć na to... od 0.560 poszło na 0.620 teraz spadło na 0.590... mówię o zapisie "Hong Kong"
Re down: Ja nie chce mieć żadnego kontaktu z Tobą. Proste. Nie odpisuje Ci na żadne PW, GG itd. I nikt mnie do tego nie zmusi. Nie wchodź mi w drogę, nie szukaj zaczepki ze mną i będzie ok.
Tylko przypomniało mi się jak przypierdoliłeś sie do mnie o wiadomą sprawę. To Ci pisze człowieku, że jesteś za słaby w majtkach żeby wiedzieć jakie buki jakie mają limity na dane rynki. A Ty mnie zaatakowałeś. Tamten palant co się z nim kłóciłem miał w tym interes. Bo pracuje dla nich kumasz? Jakbyś dostawał kasę od buka X to byś bronił jego marki i pisał że jest super zajebisty. A każdego kto mówi inaczej zgnoił. Proste! To ja miałem rację w sporze z tamtym lamusem ale byłem na przegranej pozycji. A Ty wywląkłeś jakieś gówna w Mod City. To co robię poza tym forum to jest moja sprawa.