>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
michau 84

michau

Forum VIP
Panowie w jakim celu powstał ten dział ? Nazywam rzeczy po imieniu - nie będę owijał w bawełnę.
Coraz bardziej irytuje mnie to, że albo ktoś ma dostęp do działu i podaje swoje &#39;peffy&#39; w temacie &quot;Ważne informacje...&#39; oraz na swoim blogu... zdaje się że fix który podał Verti się tam pojawił...(damian77) albo daje tutaj i wkleja do swojego tematu. W takim razie podważam sens istnienia tego działu skoro i tak wszyscy o tym wiedzą - pomijając fakt Verti, że nie napisałeś w swojej analizie bezpośrednio słowa &#39;ustawiony&#39;. Poprosiłbym o wypowiedź kogoś innego, może macie inne zdanie na ten temat. Więcej nie piszę bo powiem za dużo niepotrzebnie.

beau 1

beau

Forum VIP
Moim zdaniem Verti nie powinien podawać jednocześnie ustawionych spotkań w swoim temacie i w strefie zamkniętej.damian77 chyba nie powinien mieć już tutaj wstępu.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Tak zerknąłem sobie co i jak.
Fix i 3 za 3 podany w strefie ale także równocześnie w temacie Vertiego i w tematach dotyczących lig. No to faktycznie mija się to z celem podawania tego w SZ. Nawet jak nie napisze się Fix czy zamiast 3 za 3 to pisze się &quot;fajny układ&quot;.
Typ poszedł.
Pamiętam jakiś typ Vertiego z hoka austriackiego. Coś tam było napisane o &quot;public becie&quot;. No ale jak się podaje w temacie na forum to jest public bet. Bo inaczej być nie może.
A co do Damiana to część z Was zna mój stosunek do niego.
Naciągacz, oszust, dziecko neo itd.
Jego działalność na tym forum to dbanie o swój piękny wizerunek człowieka, który ma codziennie fixy, insidery. Nic tylko mu płacić kasę za ustaFFki które nie wchodzą ????
A tutaj jest po to żeby po prostu być.
I nie obchodzi mnie, że kilku modów to jego kumple.
Jeśli jego działalność za free się skończyła to niech szuka i zarabia na frajerach na innym forum.
Tyle.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Vader ma sporo racji bo częśto jest tak że typy podaje zalicza defekt i już nie podaje przenosi się na płatne typy trochę się mota...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kiedyś pisałem Vertiemu aby nie podawał tego co w strefie w swoim topicu. Wtedy to faktycznie traci sens wszystko. Coraz więcej ludzi gra dany typ i buki blokują ten mecz albo kurs jest coraz niższy. I w ten sposób ponawiam prośbę do Vertiego, aby podawał jedynie tutaj swoje dobre typki.

A co do Damiana to pogadam z nim.

michau 84

michau

Forum VIP
Tak jeszcze co do Damiana to poza tym, że zostanie usunięty ze strefy to należy się jeszcze jedna nagroda...

2. Typy nie mogą wyjść poza tą strefe! To jest najważniejszy punkt regulaminu!
Złamanie tego punktu to automatyczny ban!
Zdaje się, że fix tutejszy pojawił się na blogu ww osoby...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Blues Espoo - Kalpa Kuopio
Typ: 2 (ML) 1/10 @2.65
Typ: under 5,5 2/10
@1.80
Blues - Santeri Heiskanen(D), Stefan Öhman(F), Jari Tolsa(F), Dale Clarke(D), Patrick Lostedt(F) suspended, Erkki Rajamäki(F) suspended, Tomi Sallinen(F), Kristiuan Näkyvä(D), Joonas Nättinen(F), Jani Lajunen(F)(last 4 playing for Finland U21 team)

KalPa - Jussi Timonen(D), Teemu Hartikainen(F)(Finland U21)
Statystyki przemawiają za underem do tego bardzo dużo nieobecności po obu stronach:
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=796407&amp;amp;postcount=1223
http://forum.bettingadvice.com/viewtopic.php?sid=f1ec35ef38111727c8bb33a8ee65c788&amp;amp;p=2443142#2443142
Kolejność wysłania postów:
#1 BA
#2 Jareks89
#3 Nowak
To chyba źródło już mamy ;)

verti 3,4K

verti

Forum VIP
sorry, że post pod postem - ale wszelkie układy 3 za 3 to można sobie wsadzić (wiadomo gdzie), bynajmniej w Europejskich ligach, świetny przykład dzisiejszy handball - wszystko ładnie Tumba prowadzi 20:14 , później tracą 9 BRAMEK Z RZĘDU ! jednym słowem, wypisywanie dla mnie układów 3 za 3 , jest bez sensu, to sprawdza się to może w jakiś 20% ...????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
sorry, że post pod postem - ale wszelkie układy 3 za 3 to można sobie wsadzić (wiadomo gdzie), bynajmniej w Europejskich ligach, świetny przykład dzisiejszy handball - wszystko ładnie Tumba prowadzi 20:14 , później tracą 9 BRAMEK Z RZĘDU ! jednym słowem, wypisywanie dla mnie układów 3 za 3 , jest bez sensu, to sprawdza się to może w jakiś 20% ...????
???? :spokodfhgfh:

Ja ostatnio tak rozmawiałem z kimś na GG i go pytałem skąd ludzie biorą te układy 3 za 3?
Tak sobie myślę, że pewnie każdy przegląda całą ofertę i szuka tego magicznego &quot;układu 3 za 3&quot;...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
otwieraja betexplorer i jada ;)
kiedys na zagranicznym forum widziałem ze ktos podał układ 3za3 mecz cracovia-górnik ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom