>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
michau 84

michau

Forum VIP
Czy to dziwne, że dziś jest kolejny &#39;fix&#39; jest z Greckiej B ?
Verti podał kilka dni temu z tej samej ligi.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
gdzieś to widziałem już wcześniej, ja wolałbym mimo wszystko w tym meczu zagrać over, bo na 6 spotkań właśnie było 5 overów. Również Grek podał info, że sporo kasy poszło właśnie na ten bet (czyli over)

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
gdzieś to widziałem już wcześniej, ja wolałbym mimo wszystko w tym meczu zagrać over, bo na 6 spotkań właśnie było 5 overów. Również Grek podał info, że sporo kasy poszło właśnie na ten bet (czyli over)
a własnie na zagranicznym forum wszyscy polecają under, taki gościu co stawia tylko over/under daje stawke 10/10 na under. Jednym słowem lepiej odpuścić chyba że wygraja gospodarze to można zapamiętać ;)

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
co do typu który podał Michau
równiez go dziś wyhaczyłem miałem wczesniej napisaną analizę. I chyba lepiej postawić 2X wiem że nigdy mięzdy tymi zespołami nie było remisu ale w przypadku podzielenia się punktów Omonia wejdzie na pierwsze miejsce. Ale ze stawką nie pzresadzać to co tam się dzieje to parodia największe zespoły ustawiają mecze HT/FT.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
p.s Panie Vaderze...może jakiś kontakt? Odzew?? Bo ignorowac... to każdy potrafi.
Daj ogłoszenie do Rzeczpospolitej, GW, SE i jeszcze innych gazet, że nie odpisałem Ci na PW.
I nie udawaj głupiego, że nie wiesz człowieku o co chodzi.
Wesołych Świąt.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom