Dlatego nie pisałem i zachęcałem do grania grubo na tozapowiada się najs peFFka;] 90 minuta 0:0...
możliwe, że takie były ale przy handicapach trzydrogowych jednak ja podałem AH, więc teraz mam zwrocik .. EhhhJak coś kurs na typ Vertiego w sportingbecie 2.30.
a własnie na zagranicznym forum wszyscy polecają under, taki gościu co stawia tylko over/under daje stawke 10/10 na under. Jednym słowem lepiej odpuścić chyba że wygraja gospodarze to można zapamiętaćgdzieś to widziałem już wcześniej, ja wolałbym mimo wszystko w tym meczu zagrać over, bo na 6 spotkań właśnie było 5 overów. Również Grek podał info, że sporo kasy poszło właśnie na ten bet (czyli over)
no i mecz zakończył si.ę 2:1 dla gospodarzy czyli tak jak powinien.Wszystko wskazuje na to że kolejny mczyk 3 za 3
http://www.betexplorer.com/soccer/germany/german-3-liga-2008-2009/nextmatch.php?matchid=6388759
nie proponuje stawki bo kurs nie zachwyca
Ano nie widać,nie widąc...ja tam nie widze wyraźnego 3 za 3
Daj ogłoszenie do Rzeczpospolitej, GW, SE i jeszcze innych gazet, że nie odpisałem Ci na PW.p.s Panie Vaderze...może jakiś kontakt? Odzew?? Bo ignorowac... to każdy potrafi.