>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
michau 84

michau

Forum VIP
Ano nie widać,nie widąc...
To może podaj swój typ.... jakoś widzę że dostęp tutaj nie jest Ci potrzebny do szczęścia, skoro masz temat Ważne informacje... do podawania swoich insajderuf i takich tam. A jak nie widzisz - trudno.

michau 84

michau

Forum VIP
Nie wiem jaki Agent wygrał z Toba w czelendżu ????

Wiem, że Agent00typer miał kiedyś nick Arczi u nas. Natomiast pod tym nickiem (Arczi) pojawiła się taka sama analiza jak usera relakzstyle na innym forum. Brawo za pomysł! Chyba, że to cudowny zbieg okoliczności, who knows...

Wujek Vader sprawdzi IP :&gt;

Ahhh, chyba jednak moje pierwsze śledztwo zakończy się niepowodzeniem... Agent miał nick Arcz, nie Arczi ????

michau 84

michau

Forum VIP
No... narazie jest 3za0 ????
Ale jeszcze jest druga połowa...

Jak to gdzieś czytałem dziś o pewnym meczu, już nie pamiętam którym...

Dostalem informacje od kolegi z Rumuni ze ten mecz jest ustawiony na wynik 2-0 dla gospodarzy.
kilka postów niżej:

a ja słyszałem ze na 2:1 są umówieni... zobaczymy jak to bd wieczorem...

Więc ja słyszałem że są umówieni na 3-4.... łapcie na live... ????
Już 3-1 ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja to powiem tylko tyle;
Śmiech na sali.
To jest komentarz do tego o czym pisze michau
Na tamtym forum to niedługo będzie więcej fixów dziennie niż meczów ????
Ludzie teraz szukają non stop fixów, szukają jeleni do składania się na fixy a wychodzi wielkie GÓWNO.
Zamiast szukać &quot;fantazji&quot; tak jak napisał doberman90 to ludzie by pomyśleli nad normalnymi typami.
A jak widzę ten spam na forum, że ludzie mają codziennie fixy to mi się chce płakać ze śmiechu.
Wszystko jest ustawione. Nawet w US sports już są teorie spiskowe, że wszystko jest ustawione...

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Witam, widze że są podejrzenia że kopiuje analizy sam od siebie hehe. Otóż &quot;Arczi&quot; to mój nick prawie na każdym innym forum bukmacherskim i oczywiście mogę to udowodnić choćby wysyłająć PW na innym forum.
A z poprzednim Arczim na tym forum nie mam nic wspólnego.
Pozdro ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Panowie.... sory, ale teraz mi się przypomniało że to był fix na DW 6-1... ???? Pomieszało mi się z innym meczem 3za3 ????

@ Prasa nie martw się, jutro będą lepsze fixy i będzie ich więcej!

EDIT: 7-1 ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Vader odpowiem na twój post, namnożyło się tych sztucznych forum typerskich itd. i każdy szuka czegoś aby zabłysnąć że w meczu X jest ustawione bo goście mają epidemie a na prawde nic takiego niema... ludzka fantazja jak to jest określone.ale powoli robi się to żałosne jak widzę spam FIX i jakis adres to już wiem że to dzieciaki.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
To fakt. Coraz mniej tych forów z prawdziwego zdarzenia. Dobrze, że na memosbest jest wysoki poiom typowania i na ******* :p Kilka innych for już zdecydowanie spadło przez te kilka lat. A najwięcej jest teraz forów robionych przez 15-to latków.Trzeba uważać ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom