Tutaj w dziale napisałem trochę więcej, w sumie to ja nie wiem - czy problemy finansowe to tak ogromny bodziec, żeby przegrać, bo sprowadzili całkiem ciekawy skład do tego Uralu, a same problemy finansowe to trochę mało, żeby przegrać mecz w moim odczuciu. Jednak handi, można próbować.Spotkanie: Ural Great - BC FMP
Typ: BC FMP (+7)
Kurs: 1,90
Data: 11 listopad 2008 Godz: 15:15
Analiza:
Uleb Cup, Basketball.
Pierwsze spotkanie w Serbii, zakończyło się zwycięstwem BC FMP 69:61, młodziutki zespół Serbski prowadzony przez Labovica Dragana gra w tym sezonie bardzo solidnie, młodzi zawodnicy graja niezwykle ambitnie a co najważniejsze skutecznie, zdolna młodzież z Serbii w pierwszym spotkaniu pokazała Rosjanom, że nie będa Oni mieli spacerku w dwumeczu z Nimi. Mimo, że Rosjanie przed sezonem sprowadzili do drużyny kilka gwiazd - Christiana Dalmau z Besiktasu, Jumaine Jones z Sacramento Kings, oraz była gwiazda greckiego Arisu - Darius Washington , który w dzisiejszym spotkaniu nie wystapi. Jednak sprowadzenie tak wielu, zawodników poważnie zachwiało finansami drużyny rosyjskiej - aktualnie drużyna przechodzi poważne problemy finansowe, były trener Uralu - S. Belov - został aresztowany, a byly dyrektor generlany klubu - nie otrzymywal wynagrodzeń i swoich praw będzie dochodził w sadzie. Taka sytuacja na pewno nie wpływa korzystnie na atmosferę w szatni, a także sama grę rosyjskiej drużyny. Czytałem, że gra Uralu jest bardzo słaba, popełniaja sporo niewymuszonych błędów a ich gra bardziej przypomina, badanie ścian po omacku we mgle, niżli prawdziwy basket.
Ale watpię, by otwarcie mówili, że maja problemy, wtedy kibice mogliby się od nich odwrócić itdVanja Plisnic,ex- FMP and now Ural player said today in the newspapersr that they have no financial problems and that Washington adapted well,so now they have one morer player in rotation.
Spoko, na BA byłoŚwietne info Verti, dałeś zarobić. ????
Ural vs FMP 57:69 Handi +9 w GB to czysty prezent był ????
może nie fix ale obie ekipy chciały tego remisu :jezora:TypBuk, gratuluję X Widzewa. Mecz nie wyglądał na fix, ale wynik wszedł co najważniejsze. Szkoda że tak delikatnie puściłem;] ????
Może nie fix Knorra... ale galante peffy Vadera :jezora:może nie fix ale obie ekipy chciały tego remisu :jezora:
Jaruś... przecież pisałem Ci na GG. Napisałem Ci po meczu ruskich. Ja nikomu nigdy nic nie sugeruje. Pytałeś o Cracovie. To samo Benek pytał o Cracovie. Każdemu powiedziałem to samo. Że zwykły typ. Ale sam gruuubo dziś rano o zagrałem 2 duble. Wkurw... m się po karnych Ottawy. Miałem zagrane SJS ML + OTT ML. Więc zagrałem Europę. Napisałem tutaj tylko Cracovię. Bo nie lubię podawać wszystkiego. Trochę przesądny jestem.Ale po co nam to wszystko mówisz skoro nic tutaj o tym nie napisałeś?
Mam nadzieję