relakzstyle
Użytkownik
hehe kurs na Kurzętnik w tobecie spadł do 1.18. Dobre :-D A w betsafe już całkowicie wycofali.
Spoko, czyli typ dobry... Dobrze ze złapałem 1.85 :-D Gdzie można sprawdzić wynik tego meczu ?hehe kurs na Kurzętnik w tobecie spadł do 1.18. Dobre :-D A w betsafe już całkowicie wycofali.
28.03.2009 16:00 Zamek Kurzętnik - Tęcza Biskupiecmecz jest o 16 czy o 12 ?
Na pewno nie bylo 1,18@ ???? Popatrzyłeś na inny mecz, Polonię Pasłęk.Kurs z 1.18 wzrósl do 1.7 :-?
czyzby tobet zrobil kontre ?
Zagadaj z tamtym adminem żeby podał IP tego usera :spokodfhgfh:
I co myslisz ze poda?? ????Zagadaj z tamtym adminem żeby podał IP tego usera :spokodfhgfh:
Szanse że poda są albo jeszcze innym sposób ale to niech depee zagada na PM.I co myslisz ze poda?? ????
Chlopaki sie ciesza ze maja info ???? Przy poscie ewidentnie widac ze napisali ze maja info od kogos ze strefy z innego forum.
taa w to jest w stylu:widac ze napisali ze maja info od kogos ze strefy z innego forum
Pewnie możecie mnie podejrzewać ze to Ja(ze względu ze mnie nie znacie dobrze) ... ale NIE. Mam tam nick : stilic. I nie mam pojęcia kto to mógł zrobić. Ale z ręką na sercu mowie że to nie JA.
Dokładnie... :-D Coś sie wymyśli... Ale ten fix na tym forum został podany w Strefie Zamkniętej ? Bo tego nigdzie nie widzę.Vader ma wszędzie znajomości, więc czekam na jego zdanie ???? .
Tak, w ich SZ.Dokładnie... :-D Coś sie wymyśli... Ale ten fix na tym forum został podany w Strefie Zamkniętej ? Bo tego nigdzie nie widzę.
OK, czyli możecie mieć pewność ze to nie ja :-D Nie bardzo rozumiem co kolega chciał takim czymś osiągnąć... Może nie zapoznał się z regulaminem.Tak, w ich SZ.