>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Pocisnąłem przed chwilą, klikając na @1,7, robiłem wpłatę na Tobet. Jak już miałem kasę i chciałem potwierdzić to spadło z @1.7 na @1,6... Miałem mieć dubla @2,81 to mam @2,64 :|
Lekko zagrałem z innym wynalazkiem.
Ten mecz wystartował z @1,8 a teraz jest 1,65.

cala 37

cala

Użytkownik
Zagadaj z tamtym adminem żeby podał IP tego usera :spokodfhgfh:
I co myslisz ze poda?? ????
Chlopaki sie ciesza ze maja info ???? Przy poscie ewidentnie widac ze napisali ze maja info od kogos ze strefy z innego forum.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
nie poda, znam tego admina to nieprzystępny i strasznie arogancki typ ...
Ale nie chodzi o to, gorsze jest, to że konfidenci są wśród Nas ... Kto ma teraz na tyle honoru, żeby się przyznać :jezora:

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
I co myslisz ze poda?? ????
Chlopaki sie ciesza ze maja info ???? Przy poscie ewidentnie widac ze napisali ze maja info od kogos ze strefy z innego forum.
Szanse że poda są albo jeszcze innym sposób ale to niech depee zagada na PM.
widac ze napisali ze maja info od kogos ze strefy z innego forum
taa w to jest w stylu:
telefon do szkoły:
-Halo
-Dzień dobry chciałbym zakomunikować że Jaś Kowalski nie może dziś przyjść do szkoły bo jest chory.
-A kto mówi?
-Mój ojciec.

cala 37

cala

Użytkownik
Verti przegladalem archiwum typow na tym forum i znalazlem ten meczyk z tenisa.Post byl napisany pare minut po tym jak wpisales go u nas.Wiec to nie pierwszy mecz ktory tam sie pojawil

stilic 0

stilic

Użytkownik
Co WY na to :&gt; ? Chyba ktoś wynosi typy ze strefy, screen dzięki userowi Cala ????
Pewnie możecie mnie podejrzewać ze to Ja(ze względu ze mnie nie znacie dobrze) ... ale NIE. Mam tam nick : stilic. I nie mam pojęcia kto to mógł zrobić. Ale z ręką na sercu mowie że to nie JA.
Nawet nie mam tam dostępu do Strefy zamkniętej
Na dodatek ktoś perfidnie skopiował Analize...
:kwasny4565:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jak ktoś wyniucha kto wynosi typy ma bana permanetnego na forum. To mój jedyny komentarz.
PS Jak się przyzna to tylko miesiąc*

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom