>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
dlaczego smutna mina?
hehe...
Za wyjaśnienie niech będzie wiadomość po chwili na GG:

michau FB 20:35:14
co sie stalo że tenisa zagrałeś ?;&gt;

Rzadko gram tenisa. Chyba, że jest to jakieś &quot;info&quot; lub czasami peffki od Prasy ;)

cala 37

cala

Użytkownik
Czyli, droga dedukcji Pan Żak to Twój kolega Cala, który dawał Ci ciekawe informacje? :spokodfhgfh:
Pan Zak sedziowal prawie kazdy mecz z moim znajomym.Narazie jest spokoj,rozmawialem z nim i mowil ze nie ma sie czego obawiac.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jaka jest minimalna wypłata w WillHill i kiedy można wypłacić te pieniądze :?: Pierwszy raz zagrałem w WH.
Verti szacunek ????
Celahim dzięki za wiadomość na gg o WH ????
PS Proszę o odp. do mojego pytania jeśli ktoś je zna :p

cala 37

cala

Użytkownik
Jaka jest minimalna wypłata w WillHill i kiedy można wypłacić te pieniądze :?: Pierwszy raz zagrałem w WH.
PS Proszę o odp. do mojego pytania jeśli ktoś je zna :p
Na kredytowke 5 funtow,kase wyplacasz odrazu,tyle ze wolno rozliczaja takie turnieje

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Spoko, nie posiadam kredytowej niestety. Na MB wiesz może ile :?: Mam nadzieję, że do juta rana rozliczą ten kuponik.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Challenger Sarajewo jest bardzo ciekawy.
Za win w nim jest 4500 Euro.
Rosol odpada w 1 rundzie z Alcaidem, @ okolo 3.50-4
Dziś koledzy Snobel i Olej również, dubel @ 9-10
I co się bardziej tam opłacało chłopakom??:|
To są słowa Czecha. Gadałem z taka jedną osobą dziś. Tylko dwóch Czechów gra poważnie, Stepanek i Berdych. Reszta okazyjnie gra na wynik, a tak zazwyczaj pod buki. A wiadomo, Czechów gra cała masa.
Że Olej wałuje to pewne, przecież rok temu, Poznań, Olejniczak - Przysiężny 1 @ 2.10 było fixed, o czym wiedziałem. A na jakiejś imprezie Olej sie wygadał, że Mirnyi puścił w Davis Cupie mecz Janowiczowi, kurs był bardzo duzy:|
Dlatego czujnośc podwójna. Oli pogada ze swoim źródłem czeskim w niedługiej przyszłości, więc może cos więcej się dowiem.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jak daje withdraw w tym WiliamHill to wyskakuje mi coś takiego:
&#39;orry, we were unable to process your withdrawal. Please contact our Customer Services team and quote &#39;WTD06&#39;.&#39;.
Napisałem do serwisu, ale nie odpisalo jeszcze. Czyżby musiał wysłać im skan dowodu :?:

celahim 4

celahim

Użytkownik
Jak daje withdraw w tym WiliamHill to wyskakuje mi coś takiego:

&#39;orry, we were unable to process your withdrawal. Please contact our Customer Services team and quote &#39;WTD06&#39;.&#39;.

Napisałem do serwisu, ale nie odpisalo jeszcze. Czyżby musiał wysłać im skan dowodu :?:
Bardzo mozliwe. Ja musialem im wyslac skan dowodu 5 minut po rejestracji, bo od razu mi zabokowali konto. Z tego, co pamietam, to odpisuja dosyc szybko, wiec powinienec szybko sprawe zalatwic ;-)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Mam taką luźną propozycję na dziś, tropem Gorcicia ????
Juuska to pijaczysko. Nawet na naszej klasie Godlewskiego chyba jest zdjęcie, jak Juska ledwo żyje. W środy natomiast zazwyczaj jest players party. Na takim małym turnieju jak chall w Sarajevie, mógł sobie popić troszkę chłopak, bo czemu nie ???? Dodatkowo to kumpel Michała Przysiężnego i Oleja. Puścić meczyk na bank może. Skoro koledzy wczoraj zarobili na boku, to czemu Juuska miałby tego nie zrobić?
Kurs na Bośniaka ponownie kusi. Ja sobie delikatnie spróbuję.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom