>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
szczerze, to znajomy pierwszy raz kupował i postanowił się ze mną podzielić - a ja z Wami - wielkiej kasy raczej nie stawiałbym na to, jednak można spróbować za niewielką kasę - albo po prostu zobaczyć czy warto inwestować w tamtą stronę ;) podejrzewam, że jak wejdzie to znajomy znowu kupi typ i się ze mną nim podzieli :jezora:

cala 37

cala

Użytkownik
No to delikatnie mowiac mam kape :kwasny4565:
Niedlugo w necie pojawi sie nieciekawa informacja.
Nie podaje jej bo mam nadzieje ze to nieprawda

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
To logiczne jeśli fixed, że przegrał pierwszego seta. Kurs na 2:1 w bet1128 wynosił 6.00. Zobaczymy dalej ????
Śląsk 0:2 :|

stilic 0

stilic

Użytkownik
To logiczne jeśli fixed, że przegrał pierwszego seta. Kurs na 2:1 w bet1128 wynosił 6.00. Zobaczymy dalej ????

Śląsk 0:2 :|
Oglądam ten mecz... Śląsk atakuje, Ruch strzela. Karny powinien być dla wrocławian :-?

1:2 :-D

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Sędzia piłkarskiej ekstraklasy zatrzymany przez CBA. Po Mariusza Ż. agenci pojechali do Sosnowca.

Dwa zarzuty przyjęcia łapówki postawiła wrocławska Prokuratura Krajowa zatrzymanemu rano przez CBA sędziemu ekstraklasy z Sosnowca. Mariusz Ż. miał przyjąć łącznie siedem tysięcy złotych w meczach trzecioligowych sezonów 2003/2004 i 2004/2005. Trwa przesłuchanie arbitra.
chyba o to chodzi ;)
Źródło : http://pilkarskamafia.blogspot.com/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom