A to Twoja stawka?NORWAY: Tippeligaen
Odd Grenland - Sandefjord
Pick : 2
Odd : 3.80
Stake : 10/10
Wkleilem calą wiadomosc ktora dostalem.Niestety nie mam zadnych dodatkowych informacji na temat tego meczu.A to Twoja stawka?
Też sie nad tym zastanawiałem... ale zagram dubelek z underem 2.5 :jezora:Witam.
Dziś 0-0 w derbach krakowa wygląda bardzo smakowicie.
kolo @ 10.0 do złapania.
Siema masz może jakiś link oficjalny z wynikiem ?Orzeł Parzęczew vs Astra Zduny'
2:0
????
będe szukał. ALe pomocnik Zdun mi to osobiście powiedział ????Siema masz może jakiś link oficjalny z wynikiem ?
Ale podałeś jakiś link z wynikiem czy uwierzyli Ci na słowo?Zduny rozstrzygnięte w Tobecie napisałem im meila z wynikiem i po paru minutach rozliczyli![]()
Żartowałem z tym że dzięki mnie, nie podawałem żadnego linka a nie chce mi się wierzyć że uwierzyli na słowo, być może równocześnie dostali info że to prawda, bo w necie nadal nigdzie nie widzę wyniku tego spotkania. Jednak reasumując tak to wyglądałoAle podałeś jakiś link z wynikiem czy uwierzyli Ci na słowo?
Żartowałem z tym że dzięki mnie, nie podawałem żadnego linka a nie chce mi się wierzyć że uwierzyli na słowo, być może równocześnie dostali info że to prawda, bo w necie nadal nigdzie nie widzę wyniku tego spotkania. Jednak reasumując tak to wyglądało![]()
fixy
witam chciałbym otrzymać dostęo do fixów w FB mogę zapłacić!!
:-D:-D:-D:spokodfhgfh::jezora::jezora::jezora:Takiego PM-a dostałem ????