>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Słyszeliście coś o Koblenz na dzisiaj oraz Wybrzeżu Rewal na jutro :?: I jeszcze Helomnd :p
A ode mnie na dzisiaj Metz ???? Powinni gładko wejść. Wróce z historii to podam do tematu.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Mecz: Mervue Utd - Finn Harps
Typ: 2
Kurs: 1.91
Stawka: 9/10
Jeszcze nie dawno obie drużyny dzieliły 2 klasy rozgrywkowe. Finn Harps po 2 meczach na koncie ma już 4 punkty. Mervue Utd to absolutny debiutant w lidze. Ta drużyna jeszcze nigdy nie występowała &#39;&#39;w tak wysokiej&#39;&#39; klasie rozgrywkowej. Szkoleniowiec Mervue United ma poważne problemy kadrowe. Jeden z piłkarzy nawet musi iść do pracy! To świadczy o poziomie gry tej drużyny. Z kolei trener Hegarty nie ma żadnych problemów i powinien dzisiaj wystawić mocny skład, który pozwoli zdobyć swojemu zespołowi 3 punkty.
Może ktoś się skusi - info z niejakiego forum, ja nie mam zwyczaju, wklejać do tematu informacji z ogólnodostępnych for - jednak może ktoś to nie ma tam dostepu się skusi ;)
Cowdenbeath - East Stirling 1 @1.75
East Stirling without 5 regular players;Tully ,Bolochowecky, Forrrest, Rodgers, Stevenson
Cowdenbeath are very strong at home (10-2-2) , Host without important injured
16:00

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Benek coś dotyczącego Twoje fixa ???? Podane jest jako 9.9/10 ;)
By Cherno More in this season have earned three times. Some time ago I got the info from the Bulgar Cherno More won the first 4 queue. He told me also that the President of Cherno More is a very important person in Bulgaria and for him there is no problem to buy the first 4 matches of the season. In the first line won 1:0, 0:2 in the second, 1:0 in the third quarter and now runs and last in the queue which to win. Last win 1:0 shown that it was fixed. The 9 minute Cherno More received red card 10 minutes and guests did not make use of the criminal line. Cherno More won 1:0 after golu in 88 minutes, their rivals got in 90 minutes 2 red cards and Cherno More won. On Saturday in May to win one hundred percent. Bulgar from whom I have the info, play this game for Euro 2000. He said to me that there are important and will do in August PB, or even a fall courses, but the Cherno More wins, because such things do not interest the President of the club, for which it is not the problem. Courses in a number of already very bookmaker fall (bwin, bet365, betathome, 188bet). Best odds on this match and Sportingbet offers tobet (2.40). Unfortunately tobet set the rate limit for this game which is 100 euros. So it pays to play the most in Sportingbet, there is no limits for this game and course 2.4 is very good. With this information, go to the Cherno More won on the 100%. I am buying at this meeting a very big money and you also cope with a large play money.

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Futsal
Azerbejdżan - Polska
1
@1,45
Bwin
2,5/10
W druzynie Azerbejdżanu zagrają tacy zawodnicy:
* 25 Andrey Tveryankine
* 8 Rizvan Farzaliyev
* 10 Mashado Nilson Dos Santos
* 4 Maciel Lucas Sergio Luis
* 6 Thiago Gabriel Rodrigues Paz
* 1 Marat Salyanski
* 7 Rajab Faradj-zade
* 5 Tofig Mikayilov
* 11 Namig Mammadkarimov
* 2 André Campos
* 3 Murad Khaybulayev
* 9 Rene Noronha
Trener: Alesio Da Silva
Wczoraj niespodziewany remis Azerów którzy miło zaskakują a nasi zupełnie rozbici zero pomysłu na grę.
edit: teraz mnie tak oświeciło i stawiam 3-2 dla Azerów
w Interwetten kursik 1,75 ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Verti coś jest z tym meczem, bo ja równiez mam go jako fixa, dzis już z benkiem obgadywałem rankiem jak i za ile zagrać :]

Żak? Jakieś informacje? Bo Cork to dość dobra drużyna.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kurs na Cherno More w ciągu kilku godzin w Tobet spadł z 2.50 na 2.30 :| Polecam grać dzisiaj. Jutro już kursy albo będą marne albo w ogóle tego spotkania nie będzie.

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Panowie, De Graafschap 80minuta i 2 brameczki do jaja - mam nadzieje, że przez 10 minut przetrzymają i ktos razem ze mna złapał piękny kursik :-D

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Brawo Sylwia ???? Ja złapałem za drobne ????
U mnie fart z Metz (gol w 87 minucie) ???? ale na ✅ Szkoda Helmondu dzisiaj :p
PS Ktoś kiedyś pisał, że Bursaspor lubi ht/ft robić.... Bursaspor vs Fenerbahce 2:1 (0:1). Gole dla gospodarzy w 86&#39; i 90&#39; (po karnym :| ).....
PS2 Jacques ładny fix ???? Poszedłem się kąpać było 0:1... Wracam 2:1 :| Szacun ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Czy to był FIX nie wiem ale tuż przed meczem dostałem info od znajomego co się nie odzywał prawie rok że warto solidnie grać.
Co do typku z Bułgarii to niekoniecznie musi to być FIX by mecz wszedł. Cherno More widać ostro ciśnie, bo formę mają kapitalną WWWWWWXWLW ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom