>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Luton - Grimsby - 2 - rekomendowane jako 10/10

Popatrzyłem w tabelę:

22. Chester 38 6 10 22 36 : 71 28
23. Grimsby 37 5 12 20 39 : 63 27
24. Luton 36 10 13 13 49 : 54 13

Ktoś wie dlaczego Luton ma tylko 13 punktów? Jakies kary?
Z tabeli wynika, że jest taki scenariusz możliwy, bo Grimsby walczy o utrzymanie..

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Brentford - Chesterfield
typ: 2
kurs: 4,75 Bet365
stawka: 5/10
http://www.betexplorer.com/soccer/en...atchid=6378105
chodziłem po blogach, forach śmiesznych i tego typu nigdzie nie spotkałem więc jest to dla mnie bardzo dobry znak gdyż nie jest to pablic bet. układzik wychodzi ewidentny więc warto zagrać.
Mi się podoba ten typ ediego.
Brentford 6 pkt przewagi nad drugim zespołem, Chesterfield 3 mecze zaległe jakby zaczęli wygrywać mogą jeszcze daleko zajść. Układzik też widać ;)

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Mi się podoba ten typ ediego.
Brentford 6 pkt przewagi nad drugim zespołem, Chesterfield 3 mecze zaległe jakby zaczęli wygrywać mogą jeszcze daleko zajść. Układzik też widać ;)
0:1
ładny kursik ukąszony ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Panowie mam problem mianowicie taki otworzyłem sobie kiedyś konto na siostre w Gb długo z niego nie korzystałem teraz chcialbym postawic tam zakład jednka pisze mi ze coś tam dane się zmieniły i trzeba zaktualizować dokumenty ale przez ten czas siostra wyszła za mąż i ma inne nazwisko i teraz moje pytanie wpłace tam kase z MB adrsy meil będą się zgadzać. Czyli nie powinni robić problemów nie? Po drugie czy mogę sobie otworzyć drugie konto już na siebie wszystko i nie będę się ubiegał o żadne bonusy. Proszę o jakieś sensowne odp.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Konto na siebie możesz założyć bez problemu, możesz nawet próbować z bonusami ;)
A jeśli chodzi o wpłatę i wypłatę kasy z konta Twojej siostry to tego nie wiem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom