Może chodzi o remis Kladna?wypłacalny jest Globet ? bardzo pilne ????
Nivet ale chodzi tylko o spadki kursów czy jest jakies konkretne info na temat tego meczu?Stal Mielec (1) - Resovia (0) 2 @ 1.86 10/10 Betsafe
nie gram 10/10 dlatego że to fix tylko dlatego że to mega Value, przykładowo w Tobecie handi -2.5 jest po 2.15
Włókniarz Konstantynów Łódzki - MKS Kutno
1X2 - Włókniarz Konstantynów Łódzki @ 2.85 3j Scandic - tutaj wygląda na mocne info, jednak nie wiem o co chodzi bo to nie moj region Polski, jednak spadki z kursów powyżej 3.0 dają do myślenia więc wziąłem.
Ja tego infa nie mam ( dlatego gram 3j /10 ) , nie dostałem nic. ale widze co się dzieje na Rynku. Ludzie muszą to grać bo buki tak z niczego sobie kursów nie zrzucaja o 1.0 w górę czy w dół ????Nivet ale chodzi tylko o spadki kursów czy jest jakies konkretne info na temat tego meczu?
przed Tobą nie da się niczego ukryćMoże chodzi o remis Kladna?
Już tylko tam zostało. Choć ostatnio jak patrzyłem było jeszcze gdzieś...
11 minut temu spadło z @3.40 na @3.20.
Zgadłem, że to ten mecz?
Mistrzu szkoda, że Ty nie grasz juz w tym płomieniu, byśmy stawiali na rywala, a Ty byś jakiegoś samoboja zrobił :spokodfhgfh:2.15 już jak mi Vader mówi
No ba... Trzeba być czujnym w świecie hokeja :spokodfhgfh: ????przed Tobą nie da się niczego ukryć
było na kilku blogach a w SZ chyba nikt nie podałSorka Panowie że sie wcinam, ale gdzie w SZ był podany typ na X z tego hokeja ?
Mistrzu szkoda, że Ty nie grasz juz w tym płomieniu, byśmy stawiali na rywala, a Ty byś jakiegoś samoboja zrobił :spokodfhgfh:
Na tych samych blogach masz codziennie inne fixy. A codziennie buki nie blokują meczów...było na kilku blogach a w SZ chyba nikt nie podał
spadki tez masz codziennie i to duże i jak ktoś widzi spory spadek i mi mówi ze bankowo fix to mi się słabo robi.Na tych samych blogach masz codziennie inne fixy. A codziennie buki nie blokują meczów...
Najpierw grube spadki aż poszedł blok. Tylko maruderzy zaspali i Ci dostali po dupie... :]