>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
edyyy 0

edyyy

Użytkownik
wy się znacie na NBA..
kolega pisał mi że dzisiaj dobry typ to stawianie na NJ z handi +13,5
potwierdzacie? ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nets dziś wystąpią bez jednego z dwójki swoich liderów Devina Harrisa i na dodatek grają dzień po dniu ... Ostatnie wyniki też nie są zbyt ciekawe ...
Ja bym się wstrzymał. Denver co prawda też niczego wielkiego nie gra ale jeśli tylko będą chcieli to wygrają zdecydowanie. Handicap bardzo duży ale jak mówię wszystko zależy od gospodarzy ...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
wypłacalny jest Globet ? bardzo pilne ????
Może chodzi o remis Kladna? :p
Już tylko tam zostało. Choć ostatnio jak patrzyłem było jeszcze gdzieś...
11 minut temu spadło z @3.40 na @3.20.
Zgadłem, że to ten mecz? ;)

nivet 277

nivet

Użytkownik
Stal Mielec (1) - Resovia (0) 2 @ 1.86 10/10 Betsafe

nie gram 10/10 dlatego że to fix tylko dlatego że to mega Value, przykładowo w Tobecie handi -2.5 jest po 2.15

Włókniarz Konstantynów Łódzki - MKS Kutno
1X2 - Włókniarz Konstantynów Łódzki @ 2.85 3j Scandic - tutaj wygląda na mocne info, jednak nie wiem o co chodzi bo to nie moj region Polski, jednak spadki z kursów powyżej 3.0 dają do myślenia więc wziąłem.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Stal Mielec (1) - Resovia (0) 2 @ 1.86 10/10 Betsafe

nie gram 10/10 dlatego że to fix tylko dlatego że to mega Value, przykładowo w Tobecie handi -2.5 jest po 2.15

Włókniarz Konstantynów Łódzki - MKS Kutno
1X2 - Włókniarz Konstantynów Łódzki @ 2.85 3j Scandic - tutaj wygląda na mocne info, jednak nie wiem o co chodzi bo to nie moj region Polski, jednak spadki z kursów powyżej 3.0 dają do myślenia więc wziąłem.
Nivet ale chodzi tylko o spadki kursów czy jest jakies konkretne info na temat tego meczu?

nivet 277

nivet

Użytkownik
Nivet ale chodzi tylko o spadki kursów czy jest jakies konkretne info na temat tego meczu?
Ja tego infa nie mam ( dlatego gram 3j /10 ) , nie dostałem nic. ale widze co się dzieje na Rynku. Ludzie muszą to grać bo buki tak z niczego sobie kursów nie zrzucaja o 1.0 w górę czy w dół ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Może chodzi o remis Kladna? :p
Już tylko tam zostało. Choć ostatnio jak patrzyłem było jeszcze gdzieś...
11 minut temu spadło z @3.40 na @3.20.
Zgadłem, że to ten mecz? ;)
przed Tobą nie da się niczego ukryć ;)

verti 3,4K

verti

Forum VIP
jak to mawiasz (mawiają) &quot;Matkę oszukasz, ojca oszukasz a Vadera ... ;)&quot;
żałuję, że nie zagrałem za więcej - ale jestem zadowolony, bo od niepamiętnych czasów udało mi się trafić hokej :jezora:

nivet 277

nivet

Użytkownik
Mistrzu szkoda, że Ty nie grasz juz w tym płomieniu, byśmy stawiali na rywala, a Ty byś jakiegoś samoboja zrobił :spokodfhgfh:

ja bym na pewno w takie rzeczy się nie bawił, ale o konkretnych drużynach mógłbym powiedzieć Wam wiele. :-D

Sezon sie dopiero zaczyna myślę że znajdziemy parę ciekawych typów, pozdro

vader 2,8K

vader

Forum VIP
było na kilku blogach a w SZ chyba nikt nie podał
Na tych samych blogach masz codziennie inne fixy. A codziennie buki nie blokują meczów...
Najpierw grube spadki aż poszedł blok. Tylko maruderzy zaspali i Ci dostali po dupie... :]

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Na tych samych blogach masz codziennie inne fixy. A codziennie buki nie blokują meczów...
Najpierw grube spadki aż poszedł blok. Tylko maruderzy zaspali i Ci dostali po dupie... :]
spadki tez masz codziennie i to duże i jak ktoś widzi spory spadek i mi mówi ze bankowo fix to mi się słabo robi.
Na tym blogu co widziałem póki co 100% skuteczności ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom