>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
stilic 0

stilic

Użytkownik
W środę Śląsk Wrocław przegrał na własnym obiekcie z Ruchem Chorzów. Jednak wynik ten został zmieniony na korzyść gospodarzy. Wszystko przez nieprawidłowości, które miały miejsce podczas meczu.

Komisja Ligi zweryfikowała wynik środowego meczu, jako walkower dla drużyny Śląska Wrocław. Powodem tej decyzji było złamanie Regulaminu Rozgrywek o Puchar Ekstraklasy w punkcie 13.6.

W zespole Niebieskich podczas spotkania dokonano czterech zmian. Regulamin rozgrywek stanowi iż: (...)drużyny biorące udział Pucharze Ekstraklasy, uprawnione są do wymiany sześciu zawodników, z czego trzy zmiany mogą nastąpić w przerwie meczu, a trzy mogą nastąpić przez cały okres trwania gry(...).

I co teraz buki zrobią ? Sam tego nie grałem ale ciekawy jestem... Chyba Benuś grał...:-D

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Zainteresowanych informuje
7:5, 6:4 Gorcic, daje obciąć sobie głowę, że Juska odpuścił;]
Juska - Gorcic - not much to say; Juska showed nothing and Gorcic played much motivated and Juska gave away one service in each set to hand over a victory to Gorcic ;) ...

celahim 4

celahim

Użytkownik
Panowie, rozliczyli Wam juz srodowy mecz Gorcica ze Snobelem w bukach internetowych? Bylem wlasnie w Fortunie, a tam jeszcze nie maja wyniku, szkoda gadac. zeby tylko jakiegos wala nie wykrecili, bo z Fortuna nie mam najlepszych wspomnien.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Panowie, rozliczyli Wam juz srodowy mecz Gorcica ze Snobelem w bukach internetowych? Bylem wlasnie w Fortunie, a tam jeszcze nie maja wyniku, szkoda gadac. zeby tylko jakiegos wala nie wykrecili, bo z Fortuna nie mam najlepszych wspomnien.
William Hill rozliczył chyba po 30 minutach od zakończenia meczu. Bardzo szybko. Zleciłem wypłatę i kasa z WH dostałem wczoraj na MoneyBookers.
Wiem, że michau to grał w fortunie. Nawet dawał mi linka do kuponu. Jest niby wynik 1-2 ale nie ma tego &quot;plusika&quot;/&quot;ptaszka&quot;, że kupon wygrany...
Był u nich i kasy nie chcieli mu wypłacić wczoraj.

michau 84

michau

Forum VIP
Ja od trzech dni próbuję odebrać kasę za ten mecz :|
Prasa właśnie do mnie dzwonił, że też nie chcą mu wypłacić...
A z tego co wiem w necie rozliczali. Wczoraj dałem go w 5dimes i rozliczyli po kilku h bez problemu.

stilic 0

stilic

Użytkownik
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Prasior też już dzwonił do mnie. Był w punkcie po kasę i laska mu powiedziała, że trzeba poczekać. Dzwonił do Oliego a ten mu powiedział, że fortuna podobno może zrobić zwrot... Jako, że podejrzewają niesportowy wynik rywalizacji...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Guests have to win this game in exchange for something in the future.

Szczerze mówiąc to nie jest fix raczej... kurs rzeczywiscie leci...3.05 już. Ktoś gra ?
To co z tym robimy? Zostalo 15 minut, po takich spadkach chyba warto.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Dubel :
FSV Mainz 05 II - Eintracht Trier ----------- FSV Mainz 05 II
Karsiyaka - Giresunspor (Podwójna szansa) ----------- X lub Giresunspor
:-D Przynajmniej jakiś dobry akcent na koniec dnia... :spokodfhgfh:

celahim 4

celahim

Użytkownik
Ten mecz z 4 ligi polskiej mozna grac tez w Betsafe, ale nie wiem, jaki maja limit na to spotkanie ;-)
Dzieki Prasa za info, zaraz lece po wygrana ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom