sylaaa
Użytkownik
ale dlaczego tak się tlumaczysz ? :razz:OK, czyli możecie mieć pewność ze to nie ja :-D Nie bardzo rozumiem co kolega chciał takim czymś osiągnąć... Może nie zapoznał się z regulaminem.
ale dlaczego tak się tlumaczysz ? :razz:OK, czyli możecie mieć pewność ze to nie ja :-D Nie bardzo rozumiem co kolega chciał takim czymś osiągnąć... Może nie zapoznał się z regulaminem.
Najlepiej by było sprawdzić IP. Ale z tym będzie trudno. No chyba że Vader zadziała. ????Jak ktoś wyniucha kto wynosi typy ma bana permanetnego na forum. To mój jedyny komentarz.
PS Jak się przyzna to tylko miesiąc*
Hehe, Nie tłumacze sie tylko chce żebyście Wiedzieli, że to nie ja :spokodfhgfh:ale dlaczego tak się tlumaczysz ? :razz:
To ze sprawdzisz Ip nic nie da bo to ze ktos jest na dwoch forach nie odrazu znaczy ze to on zrobilNajlepiej by było sprawdzić IP. Ale z tym będzie trudno. No chyba że Vader zadziała. ????
No ale przecież wiadomo jaki użytkownik podał ten dzisiejszy fix na tym forum.To ze sprawdzisz Ip nic nie da bo to ze ktos jest na dwoch forach nie odrazu znaczy ze to on zrobil
????????:spokodfhgfh:Panowie miedzy postem DePee a postem na tamtym forum jest tylko 14 minut ????
Mozna sprawdzic kto byl w tym czasie na forum i to na pozwoli zawęzyc krąg podejrzanych
Niby dobry pomysł... ale jest jeden mankament który utrudnia to. Już sprawdziłem kilku. Nie powiem dlaczego bo wiadomo, że to tajemnica operacyjna.Panowie miedzy postem DePee a postem na tamtym forum jest tylko 14 minut ????
Mozna sprawdzic kto byl w tym czasie na forum i to na pozwoli zawęzyc krąg podejrzanych
Podeślij na PW, że to byłeś Ty. Pomyślimy nad łagodniejszym wymiarem kary.Jak ktoś wyniucha kto wynosi typy ma bana permanetnego na forum. To mój jedyny komentarz.
PS Jak się przyzna to tylko miesiąc*