>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
stilic 0

stilic

Użytkownik
Jak ktoś wyniucha kto wynosi typy ma bana permanetnego na forum. To mój jedyny komentarz.

PS Jak się przyzna to tylko miesiąc*
Najlepiej by było sprawdzić IP. Ale z tym będzie trudno. No chyba że Vader zadziała. ????

stilic 0

stilic

Użytkownik
ale dlaczego tak się tlumaczysz ? :razz:
Hehe, Nie tłumacze sie tylko chce żebyście Wiedzieli, że to nie ja :spokodfhgfh:

A tak zmieniając temat to słyszał ktoś o jakiś osłabieniach Arabii Saudyjskiej w meczu z Iranem ?

stilic 0

stilic

Użytkownik
To ze sprawdzisz Ip nic nie da bo to ze ktos jest na dwoch forach nie odrazu znaczy ze to on zrobil
No ale przecież wiadomo jaki użytkownik podał ten dzisiejszy fix na tym forum.

&quot;Wizula&quot; jeśli dobrze przeczytałem.

cala 37

cala

Użytkownik
Panowie miedzy postem DePee a postem na tamtym forum jest tylko 14 minut ????
Mozna sprawdzic kto byl w tym czasie na forum i to na pozwoli zawęzyc krąg podejrzanych

celahim 4

celahim

Użytkownik
Hej, widze, ze wyszedl jakis typ ze strefy zamknietej. Podejrzewam, ze moga pasc na mnie podejrzenia, jako ze jestem nowy, a z was chyba nawet &quot;najswiezszy&quot;, a co wiecej rowniez mam na tamtym forum konto, ale chce tylko poweidziec, ze to nie ja wynioslem ten typ ze strefy. Poza tym na kazdym forum w Polsce ma ten sam nick: celahim. Pisze to po to, jakby mnie ktos o to, co sie dzisiaj stalo podejrzewal, pozdro ;-)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Panowie miedzy postem DePee a postem na tamtym forum jest tylko 14 minut ????
Mozna sprawdzic kto byl w tym czasie na forum i to na pozwoli zawęzyc krąg podejrzanych
Niby dobry pomysł... ale jest jeden mankament który utrudnia to. Już sprawdziłem kilku. Nie powiem dlaczego bo wiadomo, że to tajemnica operacyjna.
Ale da się to sprawdzić w inny sposób.
Propozycja z mojej strony tak jak Benek napisał.
Jak ktoś wyniucha kto wynosi typy ma bana permanetnego na forum. To mój jedyny komentarz.
PS Jak się przyzna to tylko miesiąc*
Podeślij na PW, że to byłeś Ty. Pomyślimy nad łagodniejszym wymiarem kary.
Jak nie to jutro lub w poniedziałek gdy wrócę do domu to dojdę do tego. Teraz jestem na wyjeździe na mobilnym necie to nie bardzo chce mi się męczyć z tym netem.
Każdy pozostawia po sobie ślad. Nawet używając proxy itd. Do ludzi z tamtego forum nie ma sensu pisać bo pewnie by olali to.
To dyskretnie napisz na PW i pasuje.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
celahim i stilic na kij sie tłumaczycie
tylko winni sie tłumacza.
Albo dojdziemy do tego albo nie albo ktos sie przyzna i basta ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Nie było mnie na forum, a tu widzę jakaś rozróba porządna. Jak rano byłem na forum to typ już był, ale ja konta na tamtym forum nie mam więc sprawa mnie raczej nie dotyczy.
Inna sprawa, że każdy może tak powiedzieć.
Co do tego meczu z polskiej ligi to ma ktoś wynik, kiedy oni grają, można to postawić jeszcze gdzieś??

cala 37

cala

Użytkownik
Musialem wyjsc z Pubu bo szkoda na to patrzec...
Jak wam sie podobaja poczynania naszych orełkow??:-D
Ps.Sylaa ten meczyk co podalas wrzucilem troche wczesniej w odpowiednim temacie;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom