>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
depee 0

depee

Użytkownik
Musialem wyjsc z Pubu bo szkoda na to patrzec...
Jak wam sie podobaja poczynania naszych orełkow??:-D

Ps.Sylaa ten meczyk co podalas wrzucilem troche wczesniej w odpowiednim temacie;)
Borubar bez komentarza ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dajcie spokój nie tylko Boruc dał klapę ale jutro w Cafe Futbol fajny polewa Kołtoń będzie miał z LEO skoro Jeleń strzela bramkę gra dobrze to zostaje zmieniony a Roger kopie się po czole i gra konine zostaje na placu gry coś jest nie tak... Leo powinien odejść siąść sobie z gazetą w ręku założyć ciepłe kapcie wypić piwko i patrzeć na mecze w TV udostępnić młodym stanowisko trenera Kadry takie moje zdaniem.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
@ Cala
Ja też wyszedłem z pubu. Umoczyłem na tym meczu ponad 3 tysiące tzn. stawka była niższa ale to była ostatnio pozycja na kuponie. Zagrałem na Polaków 3 razy w ostatnim czasie i zawsze zawodzili (ME z Austrią, ze Słowenią i teraz) i chyba naprawdę na zawsze już odechce mi się na nich grać.
A co do samego meczu ? Co tu mówić. Żenada. Kompletna żenada w wykonaniu naszej repry. Boruc to jedno ale w ataku beznadzieja. Jak nie radzimy sobie z takim rywalem to Benhakker out ! Podziękować za sukcesy, wypłacić odszkodowanie i do widzenia ...
I ta zmiana Saganowski - Jeleń HELLO !!

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
@ Cala

Ja też wyszedłem z pubu. Umoczyłem na tym meczu ponad 3 tysiące tzn. stawka była niższa ale to była ostatnio pozycja na kuponie. Zagrałem na Polaków 3 razy w ostatnim czasie i zawsze zawodzili (ME z Austrią, ze Słowenią i teraz) i chyba naprawdę na zawsze już odechce mi się na nich grać.

A co do samego meczu ? Co tu mówić. Żenada. Kompletna żenada w wykonaniu naszej repry. Boruc to jedno ale w ataku beznadzieja. Jak nie radzimy sobie z takim rywalem to Benhakker out ! Podziękować za sukcesy, wypłacić odszkodowanie i do widzenia ...

I ta zmiana Saganowski - Jeleń HELLO !!
podobnie mam.. dużo kasy przerąbałem na naszych podczas ostatniego euro. od tamtej pory na nich nie stawiam. choćby grali z jakimś azerbejdżanem czy san marino. po prostu nigdy!

stilic 0

stilic

Użytkownik
podobnie mam.. dużo kasy przerąbałem na naszych podczas ostatniego euro. od tamtej pory na nich nie stawiam. choćby grali z jakimś azerbejdżanem czy san marino. po prostu nigdy!
Moje zdanie w sprawie tego meczu i całych kwalifikacji :
Jak gra dziś wyglądała to każdy widział... I nie warto zwalać wszystko na Boruca... piłka skoczyła niesamowicie, ale też nie ma co go tłumaczyć. Niestety, z bogactwa zrobiło nam sie nieciekawie. Boruc juz raczej OUT z repry na jakis czas, a nie wiem czy Fabiański zasługuje na stałe bronienie w S-kadrze. Ale to co dziś się działo, nie mogłem uwierzyć, jak Podpora naszej obrony ( Żewłakow ) może podawać do przeciwnika !!! ???? Myśle ze na brawa zasługuje jednak Sagan, wszedł na 15&#39; a widać było że cały czas atakował, nie odstawiał nogi w przeciwieństwie do innych zawodników. Trochę żenujące sa wypowiedzi Leo. Dziś w wywiadzie dla nsport powiedział ze szkoleniowiec może szykować drużynę przez 7 tyg, 3 miesiące... ale i tak nie ma wpływu na takie sytuacje jakie dziś miały miejsce w Belfaście. Troche denerwuje mnie to także że wielcy specjaliści z TVP mowią, że nie ma szans na awans. Mecz Czechów zakonczył sie remisem. Szczerze mówiąc to w formie takiej jaką reprezentowaliśmy w Chorzowie mozemy ich spokojnie ograć w Pradze. :jezora: Jeszcze jedno w sprawie zmiany trenera. Leo mowi, ze chce aby nasza kadra grała jak Lech Poznań. To dlaczego ma nie przyjść Sir Smuda ? :-D Ale jeszcze poczekajmy... JA TAM W KADRĘ WIERZĘ

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jak dla mnie niech będzie ktoś kto potrafi natchnąć drużyną młody trener który z każdym zawodnikiem znajdzie wspólny język a nie starszy człowiek który jak wiemy ma swoje nie kiedy dziwne zasady i czasami nawet stare filozofie piłki wystarczy spojrzeć na Polsat Sport często puszczają stare mecze tam wygrywali przypadkowo 22 chłopa stało na boisku i podawało se piłkę czasem się ruszyli a dzisiaj nawet Obrońca jest napastnikiem...

celahim 4

celahim

Użytkownik
Ja zawsze bylem zwolennikiem Leo. Wierzylem w to, ze moze cos z naszymi &quot;orlami osiagnac&quot;. Teraz jednak chyba najwyzszy czas sie rozstac, pozostaje kwestia na kogo go zmienic, ale to juz chyba odmienny temat.
Dobrze, ze tego posta nie pisalem wczoraj, a mecz ogladalem z dziewczyna, bo chyba bym rozwalil klawiature, a telewizor wyrzucil przez okno. Juz pal licho z ta kasa, ktora przegralem. Ja rozumiem, ze mecz mozna przegrac mecz. Rozumiem, ze moze sie nie ulozyc po naszej mysli. Ale niedopuszczalen jest wyjsc na boisko nieskoncentrowanym i zagrac bez ambicji !! Przeciez w tej druzynie po prostu widac wypalenie materialu. Tam potrzeba swiezej krwi. I chociaz mielibysmy przegrywac z San Marino, to wole ogladac w tej kadrze 20-latkow, dla ktorych wystep z orzelkiem na piersi cos znaczy. Naprawde brak mi slow.

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Mnie najbardziej boli to, że w kraju w którym żyje 40 milionów osób nie ma nawet 10 ludzi potrafiących grać w piłke na światowym poziomie... a dla przykładu w takiej Portugali np. jest 4x mniej ludzi niż u nas, a zobaczcie jaką mają repre.
To jest dopiero żałosne i też o czymś świadczy.
Z drugiej strony jak dla mnie przynajmniej - dobrze sie stało że nie ma już szans na awans, bo nie będziemy sobie potem robić nadziei na mistrzostwach że niby wyjdziemy z grupy, a będzie jak zwykle - 3 mecze i do domu. Czyli mówiąc krótko na mistrzostwach nie będziemy oglądali kompromitacji naszych szmaciarzy, tylko futbol na dobrym poziomie.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Mnie najbardziej boli to, że w kraju w którym żyje 40 milionów osób nie ma nawet 10 ludzi potrafiących grać w piłke na światowym poziomie... a dla przykładu w takiej Portugali np. jest 4x mniej ludzi niż u nas, a zobaczcie jaką mają repre.
To jest dopiero żałosne i też o czymś świadczy.

Z drugiej strony jak dla mnie przynajmniej - dobrze sie stało że nie ma już szans na awans, bo nie będziemy sobie potem robić nadziei na mistrzostwach że niby wyjdziemy z grupy, a będzie jak zwykle - 3 mecze i do domu. Czyli mówiąc krótko na mistrzostwach nie będziemy oglądali kompromitacji naszych szmaciarzy, tylko futbol na dobrym poziomie.
Oczywiście, że żenujące jest to ze nie możemy znaleźć 11 zawodników na światowym poziomie.(albo nie chcemy) Przepraszam bardzo ale to co odwalał Krzynówek to katastrofa. A mamy do wzięcia obiecującego Ludovica Obraniaka... I jak to w Polsce bywa nikt się nie śpieszy. Dostanie powołanie do repr. Francji i po sprawie. Jeszcze jedno. Celahim, pisałes : &quot;Tam potrzeba swiezej krwi. I chociaz mielibysmy przegrywac z San Marino, to wole ogladac w tej kadrze 20-latkow, dla ktorych wystep z orzelkiem na piersi cos znaczy&quot;. Dobrze, tylko kto ? Sytuacja naprawdę dobrze wyglądała... Lewandowski 20 letni, Jeleń miał odświeżyć atak. Ja bym na miejscu Leo zastanowił się nad Sławkiem Peszko. NIE WIERZE, że Sławek nie dał by z siebie wszystkiego w tym meczu.

Co do awansu do MŚ. Szkoda... Jak każdy prawdziwy kibic chciałbym żeby Reprezentacja Mojego Kraju zagrała na MŚ. Choćby nawet te 3 mecze. I tak co 2 lata mam nadzieje, że teraz będzie lepiej. Dlaczego nie miało by być tak w RPA. ALE PODKREŚLAM, NIE WSZYSTKO STRACONE. POJEDZIEMY DO RPA, NIE MA INNEGO WYJŚCIA :spokodfhgfh:

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
na typ Vertiego złapałem godzinę temu 2.10 w bet365
kurs sms-u raczej tylko FT na kacu jestem takto miałem jechać pooglądać a jakby nie wchodziło do 88&#39; to myslałem żeby wbiec na boisko ;)

celahim 4

celahim

Użytkownik
Wracajac jeszcze do watku reprezentacji. Pytasz sie stilic, kogo w ich miejsce. I tutaj chyba rzeczywiscie mamy problem, bo lkezy on zupelnie u podstaw. Nie ma odpowiedniego szkolenia mlodziezy. Panowie, my jestesmy 40-milionowym narodem, tutaj tez rodza sie mega talenty na skale swiatowa, tyulko nie ma ich kto ukierunkowac za mlodu.
Co mnie jeszcze denerwuje w mentalnosci polskich szkoleniowcow? To, ze u nas 21, 22 latek ma jeszcze czas, ze jeszcze musi sie ograc, trenowac. Za granica ludzie w tym wieku to najwieksze gwiazdy, u nas zawsze maja jeszcze czas.
Juz koncze ten watek repry, bo co raz bardziejh sie zaczynam denerwowac piszac o tym ;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom