depee
Użytkownik
Borubar bez komentarza ????Musialem wyjsc z Pubu bo szkoda na to patrzec...
Jak wam sie podobaja poczynania naszych orełkow??:-D
Ps.Sylaa ten meczyk co podalas wrzucilem troche wczesniej w odpowiednim temacie
Borubar bez komentarza ????Musialem wyjsc z Pubu bo szkoda na to patrzec...
wybacz, nie zauwazylam.Musialem wyjsc z Pubu bo szkoda na to patrzec...
podobnie mam.. dużo kasy przerąbałem na naszych podczas ostatniego euro. od tamtej pory na nich nie stawiam. choćby grali z jakimś azerbejdżanem czy san marino. po prostu nigdy!@ Cala
Ja też wyszedłem z pubu. Umoczyłem na tym meczu ponad 3 tysiące tzn. stawka była niższa ale to była ostatnio pozycja na kuponie. Zagrałem na Polaków 3 razy w ostatnim czasie i zawsze zawodzili (ME z Austrią, ze Słowenią i teraz) i chyba naprawdę na zawsze już odechce mi się na nich grać.
A co do samego meczu ? Co tu mówić. Żenada. Kompletna żenada w wykonaniu naszej repry. Boruc to jedno ale w ataku beznadzieja. Jak nie radzimy sobie z takim rywalem to Benhakker out ! Podziękować za sukcesy, wypłacić odszkodowanie i do widzenia ...
I ta zmiana Saganowski - Jeleń HELLO !!
Moje zdanie w sprawie tego meczu i całych kwalifikacji :podobnie mam.. dużo kasy przerąbałem na naszych podczas ostatniego euro. od tamtej pory na nich nie stawiam. choćby grali z jakimś azerbejdżanem czy san marino. po prostu nigdy!
Oczywiście, że żenujące jest to ze nie możemy znaleźć 11 zawodników na światowym poziomie.(albo nie chcemy) Przepraszam bardzo ale to co odwalał Krzynówek to katastrofa. A mamy do wzięcia obiecującego Ludovica Obraniaka... I jak to w Polsce bywa nikt się nie śpieszy. Dostanie powołanie do repr. Francji i po sprawie. Jeszcze jedno. Celahim, pisałes : "Tam potrzeba swiezej krwi. I chociaz mielibysmy przegrywac z San Marino, to wole ogladac w tej kadrze 20-latkow, dla ktorych wystep z orzelkiem na piersi cos znaczy". Dobrze, tylko kto ? Sytuacja naprawdę dobrze wyglądała... Lewandowski 20 letni, Jeleń miał odświeżyć atak. Ja bym na miejscu Leo zastanowił się nad Sławkiem Peszko. NIE WIERZE, że Sławek nie dał by z siebie wszystkiego w tym meczu.Mnie najbardziej boli to, że w kraju w którym żyje 40 milionów osób nie ma nawet 10 ludzi potrafiących grać w piłke na światowym poziomie... a dla przykładu w takiej Portugali np. jest 4x mniej ludzi niż u nas, a zobaczcie jaką mają repre.
To jest dopiero żałosne i też o czymś świadczy.
Z drugiej strony jak dla mnie przynajmniej - dobrze sie stało że nie ma już szans na awans, bo nie będziemy sobie potem robić nadziei na mistrzostwach że niby wyjdziemy z grupy, a będzie jak zwykle - 3 mecze i do domu. Czyli mówiąc krótko na mistrzostwach nie będziemy oglądali kompromitacji naszych szmaciarzy, tylko futbol na dobrym poziomie.
Wiecie gdzie jest największy kurs na typ Vertiego z Hiszpanii :?: W Bwin 1.65, B365 1.83...