uzytkownik-7288
Użytkownik
Dobra nie ma co przeżywać nie wiem jak Wy ale ja mysle teraz tylko o IV lidze i nowych znajomościach ???? szukam zwłaszcza bramkarzy ????
Powodzenia życzę...ale nie w tym rzecz. To że typ nie wszedł to nie jest jakiś powód do rozpaczy. Nie dość że Kubica miał pecha to jeszcze ten sobotni mecz... ???? Nie wiem jak Wy ale ja tylko odliczam kiedy miną te 2 lata do następnej Wielkiej imprezy. Przez ten miesiąc jestem w stanie oglądać mecze, słuchać wywiadów przez 6h dziennie. I co dwa lata mam nadzieje że będzie lepiej. I nawet gówno mnie to obchodzi, że tak się nie stanie. Przyznajcie sami.. Czy przed Meczem z Niemcami w Klagenfurcie nie wierzyliście w to że wygramy ? Nie przechodziły wam ciary po plecach podczas hymnu ? TO JEST WŁAŚNIE PIĘKNO TEGO SPORTU. Cała otoczka wokół meczów Polski...hymn przed meczem... Coś niesamowitego. A teraz przez tak idiotyczny mecz wszystkie plany poszły w zapomnienie. Już nawet zakupiłem projektor itp. żeby tylko razem z kumplami obejrzeć te 90' i po przegranym I meczu na MŚ nadal wierzyć ze wyjdziemy z grupy. Fajnie się ogląda jak szczypiorniści, jak siatkarze, grają na MŚ... Ale Piłka Nożna to jest religia...Dobra nie ma co przeżywać nie wiem jak Wy ale ja mysle teraz tylko o IV lidze i nowych znajomościach ???? szukam zwłaszcza bramkarzy ????
Ja w ogóle tego meczu nie grałem... ???? Po prostu szkoda. Ale to w żadnym stopniu nie chodzi o pieniądze.Mecze międzynarodowe to mecze o bardzo dużą rangę więc jeśli Ty stawiasz taką sumę po której mocno przewyższasz to Twoja sprawa, ja gram za tyle żeby mi się lepiej oglądało. Poza tym myślę że ten temat jest odpowiedniejszy dodasyzhc dyskusji o naszej kadrze i samym trenerze :http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=29787
Jednak remisik... Może za duża wysokośc npm. dla Brazylijczyków ? Ale oni chyba nie lubią grać w Ekwadorem... Nie pamiętam żeby wygrali z nimi:jezora:
A dalej trwa ten proceder?Wyjaśniła się już sprawa "wynoszenia" typów z SZ ?
Wyjasnila sie ta sprawa z wynoszeniem typow ? ????
A dalej trwa ten proceder?
Jeżeli tak, to będę dwójkami usuwał na określony czas podejrzane osoby. Ty jesteś w pierwszej dwójce...
Będziemy tak długo to robić, aż w końcu trafi kosa na kamień.
Mogę wiedzieć dlaczego jestem w tej "pierwszej dwójce" jak nic nie zrobiłem wbrew regulaminowi ? :kwasny4565:A dalej trwa ten proceder?
Jeżeli tak, to będę dwójkami usuwał na określony czas podejrzane osoby. Ty jesteś w pierwszej dwójce...
Będziemy tak długo to robić, aż w końcu trafi kosa na kamień.
Jak najbardziej się zgadzam :spokodfhgfh: Ale nie bardzo rozumiem dlaczego jestem w pierwszej 2 do wylotu z SZ jak nic nie zrobiłem... :kwasny4565:dopóki nie pojawi się tam kolejny typ od nas, czy gdziekolwiek indziej, proponuję nie podejmować pochopnych ruchów;] bo się niezdrowa atmosfera robi, a to nie o to przecież chodzi:|
Dlatego że tłumaczysz się nie wiadomo dlaczego. Nikt Cię nie prosi o zdanie i sam na siebie sprowadzasz uwagę. Proste.Jak najbardziej się zgadzam :spokodfhgfh: Ale nie bardzo rozumiem dlaczego jestem w pierwszej 2 do wylotu z SZ jak nic nie zrobiłem... :kwasny4565:
O tym czy poda czy nie juz sie chyba nie przekonamy bo dostalem bana na tamtym forum:-|Swoją drogą po takiej 'wtopie' na 99% ta osoba już nie poda dalej typów tak mi się wydaję. Przynajmniej przez jakiś czas...
Tak jak pisalem sprawdzic jak jest mozliwosc kto byl na forum w sobote w tych godzinach i bedzie wszystko jasne.Panowie proponuję zrobić selekcję pewną osób które moga wyprowadzić typ poza forum...