>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
stilic 0

stilic

Użytkownik
Dobra nie ma co przeżywać nie wiem jak Wy ale ja mysle teraz tylko o IV lidze i nowych znajomościach ???? szukam zwłaszcza bramkarzy ????
Powodzenia życzę...ale nie w tym rzecz. To że typ nie wszedł to nie jest jakiś powód do rozpaczy. Nie dość że Kubica miał pecha to jeszcze ten sobotni mecz... ???? Nie wiem jak Wy ale ja tylko odliczam kiedy miną te 2 lata do następnej Wielkiej imprezy. Przez ten miesiąc jestem w stanie oglądać mecze, słuchać wywiadów przez 6h dziennie. I co dwa lata mam nadzieje że będzie lepiej. I nawet gówno mnie to obchodzi, że tak się nie stanie. Przyznajcie sami.. Czy przed Meczem z Niemcami w Klagenfurcie nie wierzyliście w to że wygramy ? Nie przechodziły wam ciary po plecach podczas hymnu ? TO JEST WŁAŚNIE PIĘKNO TEGO SPORTU. Cała otoczka wokół meczów Polski...hymn przed meczem... Coś niesamowitego. A teraz przez tak idiotyczny mecz wszystkie plany poszły w zapomnienie. Już nawet zakupiłem projektor itp. żeby tylko razem z kumplami obejrzeć te 90&#39; i po przegranym I meczu na MŚ nadal wierzyć ze wyjdziemy z grupy. Fajnie się ogląda jak szczypiorniści, jak siatkarze, grają na MŚ... Ale Piłka Nożna to jest religia... :cry:

stilic 0

stilic

Użytkownik
Mecze międzynarodowe to mecze o bardzo dużą rangę więc jeśli Ty stawiasz taką sumę po której mocno przewyższasz to Twoja sprawa, ja gram za tyle żeby mi się lepiej oglądało. Poza tym myślę że ten temat jest odpowiedniejszy dodasyzhc dyskusji o naszej kadrze i samym trenerze :http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=29787
Ja w ogóle tego meczu nie grałem... ???? Po prostu szkoda. Ale to w żadnym stopniu nie chodzi o pieniądze.
P.S. Jeśli komuś przeszkadza to że tutaj napisałem ten post to przepraszam...

cala 37

cala

Użytkownik
Ogladam mecz Ekwador Brazylia i nie wierze w to co widze.Brazylia na sile chce dac Ekwadorowi strzelic gola.Zagralem delikatnie Ht/Ft 1/2 kurs 36 w Bet365.
Nie twierdze ze to fix ale tak grajacej Brazylii nigdy nie widzialem

stilic 0

stilic

Użytkownik
Ogladam mecz Ekwador Brazylia i nie wierze w to co widze.Brazylia na sile chce dac Ekwadorowi strzelic gola.Zagralem delikatnie Ht/Ft 1/2 kurs 36 w Bet365.
Nie twierdze ze to fix ale tak grajacej Brazylii nigdy nie widzialem
Jednak remisik... Może za duża wysokośc npm. dla Brazylijczyków ? Ale oni chyba nie lubią grać w Ekwadorem... Nie pamiętam żeby wygrali z nimi:jezora:
We wtorek w Kielcach rozpocznie się dwudniowe posiedzenie zarządu PZPN i na nim ma zapaść decyzja o dymisji Beenhakkera.
Kto zastąpi Holendra? Informatorzy dziennika &quot;Polska The Times&quot; są przekonani: największe szanse na przejęcie schedy po Leo Beenhakkerze ma Henryk Kasperczak. W jego kontrakcie z Górnikiem Zabrze jest zapis mówiący o tym, że może on zostać rozwiązany w momencie, gdy pojawi się propozycja poprowadzenia reprezentacji.
No nie wiem... Co myślicie ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wyjaśniła się już sprawa &quot;wynoszenia&quot; typów z SZ ?
A dalej trwa ten proceder?
Jeżeli tak, to będę dwójkami usuwał na określony czas podejrzane osoby. Ty jesteś w pierwszej dwójce...
Będziemy tak długo to robić, aż w końcu trafi kosa na kamień.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
:| słyszałem coś o meczu Tenconi - Rosol 2 @ 1.90.
Wiem, że Tenconi miał problemy z żołądkiem niedawno. Wiem, że dziś Cipolla raczej sprzedał z Gimeno-Traverem. Napoli to Napoli, mafia rządzi. Jeśli uda mi się coś więcej dowiedziec, dam znac.
Aha, spokojnie można stawiac na Potito Starace, to chłopak stamtąd, wygrał już tego challengera 2x z rzędu i daje 75% szans, że zrobi to po raz 3;]

stilic 0

stilic

Użytkownik
A dalej trwa ten proceder?
Jeżeli tak, to będę dwójkami usuwał na określony czas podejrzane osoby. Ty jesteś w pierwszej dwójce...
Będziemy tak długo to robić, aż w końcu trafi kosa na kamień.
Mogę wiedzieć dlaczego jestem w tej &quot;pierwszej dwójce&quot; jak nic nie zrobiłem wbrew regulaminowi ? :kwasny4565:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
dopóki nie pojawi się tam kolejny typ od nas, czy gdziekolwiek indziej, proponuję nie podejmować pochopnych ruchów;] bo się niezdrowa atmosfera robi, a to nie o to przecież chodzi:|

stilic 0

stilic

Użytkownik
dopóki nie pojawi się tam kolejny typ od nas, czy gdziekolwiek indziej, proponuję nie podejmować pochopnych ruchów;] bo się niezdrowa atmosfera robi, a to nie o to przecież chodzi:|
Jak najbardziej się zgadzam :spokodfhgfh: Ale nie bardzo rozumiem dlaczego jestem w pierwszej 2 do wylotu z SZ jak nic nie zrobiłem... :kwasny4565:

michau 84

michau

Forum VIP
Jak najbardziej się zgadzam :spokodfhgfh: Ale nie bardzo rozumiem dlaczego jestem w pierwszej 2 do wylotu z SZ jak nic nie zrobiłem... :kwasny4565:
Dlatego że tłumaczysz się nie wiadomo dlaczego. Nikt Cię nie prosi o zdanie i sam na siebie sprowadzasz uwagę. Proste.

Swoją drogą po takiej &#39;wtopie&#39; na 99% ta osoba już nie poda dalej typów tak mi się wydaję. Przynajmniej przez jakiś czas...

cala 37

cala

Użytkownik
Swoją drogą po takiej &#39;wtopie&#39; na 99% ta osoba już nie poda dalej typów tak mi się wydaję. Przynajmniej przez jakiś czas...
O tym czy poda czy nie juz sie chyba nie przekonamy bo dostalem bana na tamtym forum:-|
Nie napisalem ani jednego posta na ich forum wiec ciekawe skad wiedzieli ze to ja poinformawalem was ze wyciekaja typy.
Wszystko wskazuje na to ze ta osoba dziala dalej ????

cala 37

cala

Użytkownik
Panowie proponuję zrobić selekcję pewną osób które moga wyprowadzić typ poza forum...
Tak jak pisalem sprawdzic jak jest mozliwosc kto byl na forum w sobote w tych godzinach i bedzie wszystko jasne.
Bylo tylko 14 minut miedzy postami na dodatek chyba byla 9 rano wiec niewielu z nas bylo w tym czasie na forum

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
No i na przykład ja byłem w sobote rano na forum i z tego co pamiętam to w zbliżonych godzinach do tych, które tam się pojawiły i to ma niby znaczyć, że to ja bawię się w wynoszenie typów? :-|

Kompletny idiotyzm...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom