>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
proszę o sms z meczu Minerul Lupeni
Bihor Orade, jest 85 minuta - ale muszę wyjsć , a koniecznie chcę jak najszybciej wiedzieć jaki był wynik
783 - 223 - 180 (PLUS)

verti 3,4K

verti

Forum VIP
dzięki Michau za smsa :spokodfhgfh:
ale pocisnąłem dzisiaj ht/ft - oj dawno, czegoś takiego nie było - kto zaglądał na mój blog to może się cieszyć :spokodfhgfh:

verti 3,4K

verti

Forum VIP
pisałem, że dopóki nie wyjaśni się sprawa z &quot;wynosicielem typów&quot; nie będę podawał typów, przez jakiś czas - zresztą jak podałem na publicznym blogu to jaki sens był podawania - w sz ?

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Taki, że tak jak Ted pisze - mało kto zagląda na blogi, a z tego co teraz widze to są tam wartościowe typy więc wypadałoby wrzucać też tutaj..

stilic 0

stilic

Użytkownik
Taki, że tak jak Ted pisze - mało kto zagląda na blogi, a z tego co teraz widze to są tam wartościowe typy więc wypadałoby wrzucać też tutaj..
Jeśli tak Wam zależy to będę zagladał na blog vertiego i wrzucał typy do SZ

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Prasa dzownił do mnie. Mówi,że warto zagrać do jakiegoś dubla Polownie Warszawa. W Bytomiskim zespole brak Dziółka i Jugowicz. W Warszawie brak kolesia- Jodłowiec.
Może przekręciłem nazwiska ale generalnie Waffka powinna wygrac.
Bytom przyjechali dziś jakimś starym autobusem sprzed 30 lat. Chyba hajsu im brak. Motywacji może też ;)
Cyna od Prasy.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Verti jutro zaczyna się sezon Ekstraligi, czekamy na typki :spokodfhgfh:
pewnie zagram grubo na Falubaz, PePe u progu sezonu mocny - chcę wszystkim udowodnić, że może wybić się ponad przeciętność w której tkwi od kilku sezonów, Lindgren w Anglii jest bardzo mocny - jeżeli przełoży się to na Polskę, to (mój) Włókniarz nie ma czego szukać w Zielonej Górze - tym bardziej, że pojadą bez Nickiego Pedersena (IMŚ), nie wiadomo czy pojedzie Hancock - w klubie dzieje się baardzo źle. Jeśli tak dalej pójdzie, to zamiast walki o podium, będzie heroiczna walka o utrzymanie. Ciekawe jakie linie wystawią buki - ale jak Hancock i Nicki nei pojadą to z 30 raczej nie wyjdziemy
http://www.tvp.pl/sport/zuzel/centernet-mobile-speedway-ekstraliga/wideo/koniec-rozowych-lat-w-czestochowie
jak ktoś ma wzbmilenium gdzieś w okolicy to polecam gorąco zagrać typ : Czestochowa(miejsce na podium) ▶ NIE @ 1.70

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
tak, bo sam tego nie miałem jak zagrać. Więc należy mi się na flaszkę:|
KSP większość meczu kontrolowało grę, 13-3 w strzałach z tego co pamiętam.

celahim 4

celahim

Użytkownik
O ile typ na Polonie Warszawa wydawal sie dobry i rzeczywiscie zagrali lepiej (w koncu graja o mistrzostwo) to nie oszukujemy sie, ze wygrali dzieki tej informacji, ktora tutaj Prasa( za posrednictwem Vadera) podales ;]
Brak Dziolki był akurat wzmocnieniem Polonii i gwarantuje, ze jesli zagralby dzisiaj, to skonczyloby sie co najmniej 2 lub 3 do zera. Z jego kontuzji w ostatnim meczu (jakkolwiek to niezbyt mile;-)) cieszyli sie wszyscy kibice Polonii. A o tym, ze dzis nie zagra wiadomo bylo juz od dwoch tygodni. Jugović z kolei, oprocz pierwszego meczu z Wislą, w ktorym byl bardziej drewniany od &quot;slynnego w tej materii&quot; Rasiaka, zagral moze z 20 minut w kolejnych spotkaniach.
A autobus, z ktorego sie smialiscie zna w Bytomiu wiekszosc kibicow, w kazdym razie pilkarze jeszcze w trzeciej lidze jezdzili nim na mecze ;] Zadna nowosc czy brak kasy na przejazd ;-)
Tak wiec nie oszukujac sie, Warszawa wygrala, bo byla lepsza i bo ma lepsza kadre, a nie z powodow, o ktorych tutaj pisales ;-) Bo informacje to zadne nadzywczajne nie byly ;]
pozdrawiam;-)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
ojoj, no przecież wiadomo, że nie wygrali dlatego:| Kibic z Warszawy Waszego słynnego autokaru nie zna, i pierwsze widział na oczy, żeby jakis team taki gruchotem przyjechał. Poza tym nie czytam o potencjalnych nieobecnych przed meczem, dostaje składy i nieobecnych to tutaj podaje. I wszystko, co wydaje mi się ciekawą informacją, a autokar moim zdaniem taką był. Ale spoko, next time zachowam spostrzeżenia dla siebie:spokodfhgfh: nie będę zawracał głowy ????

cala 37

cala

Użytkownik
ja tez cos wkleje i nie po to zeby sie pochwalic ????
Otoz zagralem mecz Zaglebia juz po jego zakonczeniu.Mecz byl o 13 a zaklady przyjmowali do 15 ????
Ale ze czlowiek pazerny dolozylem chyba najwieksza masowke dnia dzisiejszego i plecy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom