>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
No niby to by sie zgadzalo, bo w sumie konta zablokowanego nie mam, moge dalej sie normalnie logowac.
Ale dalem na szczegoly wiadomosci i jest:
From: &quot;www.moneybookers.com&quot; &lt;[email protected]&gt;
Poza tym, jak na poczatku listu jest &quot;Dear&quot;, a potem imie i nazwisko, to imie i nazwisko sie zgadza...
To poprostu do nich zadzwon.Ja nie ufam takim wiadomoscią.Kiedys dostalem podobna wiadomosc w ktorej znajdowal sie link,mialem sie tylko zalogowac na tej strone w celu potwierdzenia mojej tozsamosci.Strona wygladala tak samo jak strona mojego banku.Odziwo nawet adres byl taki sam.Zadzwonilem do banku i uslyszalem ze oni nie wysylaja tego typu wiadomosci.Tak ze lepiej tego nie wysylaj

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
chyba jednak wysle im to co chcą, bo opisali mi jak to zrobic, i wszystko dzieje sie przez moje konto na moneybookers, tzn. nie wysylam tego nikomu na emaila, tylko po prostu z mojego konta na MB uploaduje dokumenty.

Nie wiem tylko co napisac czemu od ludzi kase otrzymuje...

cala 37

cala

Użytkownik
Panowie jak myslicie ktory mecz pewniejszy Man Utd Czy Barcelona??
Przymierzam sie bardzo ostro do singla i nie wiem ktory z tych meczy wybrac.
W obydwoch meczach napewno bedziemy widziec gosci broniacych sie calym zespolem,przy obecnej formie Man U chyba Barca wydaje sie pewniejsza.
Co myslicie???

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
chyba jednak wysle im to co chcą, bo opisali mi jak to zrobic, i wszystko dzieje sie przez moje konto na moneybookers, tzn. nie wysylam tego nikomu na emaila, tylko po prostu z mojego konta na MB uploaduje dokumenty.

Masz ten sam problem co ja z tym, że mnie już zablokowali konto, pieniądze na nim zamrozili a teraz chcą je całkiem zamknąć ????

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik

powiem Ci, ze jestem zaskoczona ze mb pyta sie o takie rzeczy... chyba ze kilka ladnych tys E masz obrotu... no ale sama nie wiem, niech sie wypowiedza bardziej doswiadczeni :-?

stilic 0

stilic

Użytkownik
Panowie jak myslicie ktory mecz pewniejszy Man Utd Czy Barcelona??
Przymierzam sie bardzo ostro do singla i nie wiem ktory z tych meczy wybrac.
W obydwoch meczach napewno bedziemy widziec gosci broniacych sie calym zespolem,przy obecnej formie Man U chyba Barca wydaje sie pewniejsza.
Co myslicie???
LM to LM... Tu może paść każdy wynik. Barca pewniejsza... hmm No nie wiem. Forma Bayernu to jedna wielka zagadka. :-? potrafią wygrać dwu mecz w LM kilkunastoma bramkami a niewiele później przegrywają 5:1 z Wolfsburgiem ( podobna sytuacja miała miejsce przed meczem ze Sportingiem... Przegrana z Koln w lidze a później ?... wszyscy wiedzą co się działo w Lizbonie :-D ) ManU dziś masówka. ???? Pewnie nikogo nie zdziwi wygrana diabłów. &quot;Na meczu z Porto zabraknie Berbatowa czy Ferdinanda ale wraca za to Vidić, Scholes i Rooney&quot; ( blog Żaka).

Co do Twojego typu z ligi niemieckiej... Też słyszałem, że ten mecz nie jest &quot;czysty&quot;. Jak jedna osoba jest prezesem w dwóch klubach to musi być coś na rzeczy. :spokodfhgfh:

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Ale jaja z tym mb... dzisiaj mi znajomy napisał, że jemu też takiego emaila wysłali - musi wysłać skany dowodu i rachunków + wyjaśnienia.... które wysłał tydzień temu i do tego czasu brak odpowiedzi.
Co jest kurde ? Czyżby jakaś zorganizowana akcja mb mająca na celu zamykać konta ludzi przesyłających sobie wzajemnie kase ? ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Już z niektórymi w rozmowach mówiłem o tym. Ja nie robię transakcji przez MB ze &quot;zwykłymi ludźmi&quot;. Buki to inna sprawa. Ale jeśli robi się sporo transferów z różnymi kontami to później są takie problemy. I tutaj nie chodzi o wysokość tych transferów. Chodzi raczej o ilość tych przelewów z różnymi mailami.
Dlatego ja w pewnym momencie powiedziałem stop wszelkim pożyczkom/wymianom.
Nawet jeśli ktoś chce 1 zł bo mu brakuje do wypłaty czy coś. Nie chodzi o tę zasraną złotówkę ale o późniejsze ewentualne problemy ze strony MB.
Dobra rada. Nie bawcie się w transakcje. Głupia darowizna 1 zł może Was kosztować blokadą MB a nawet zamknięciem konta.

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Dzisiaj dostałem takiego emaila:

Dear,

We thank you for your cooperation. We would like to inform you that we have received your documentation. Your account information has been verified and confirmed. Your account is now fully operational and ready for use.
Tak więc wszystko jest w porządku :-D

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dzisiaj Puchar Szwecji, kursy wysokie, wałek możliwy, ktoś ma jakieś informacje?
Z obserwacji kursów wyraźne spadki są w dwoch spotkaniach:

Lindome - Landskrona, na gospodarzy. Obecnie kurs w granicach 3.50-4.00 i ciągle spada.
Angelholms - Ljungskile, równiez na gospodarzy. W tej chwili można złapać od około 2.30 do 2.75.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
I po .uj ten Agres wyrównał? Weszło by 1 @ 1.85 i DW @ 8.00 a tak to powrót do typowania w Sz nieudany..

Co do typu Pana z Sosnowca na Rosenborg to wszystko mozliwe. Ta liga jest tak nieprzewidywalna, że nawet niedawni mistrzowie (Start, Rosenborg) mogą się ustawić.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ależ Cala dowalił stawkę :p No no, rzeczywiście z Barcą nieźle to już wygląda ...
PS Szkoda tylko że już się zaczęło ????

cala 37

cala

Użytkownik
No.. I czerwona kartka dla Rosenborgu więc o ich wygraną będzie bardzo cieżko..
No faktycznie ????
Ogladam ten mecz i tej kartki nie widzialem
Jak narazie Start cisnie ostro i sa coraz blizej 2-go gola,ale jak maja wygrac goscie to wygraja;)
Nie zainwestowalem w to tak duzej kasy jak w dubelka wiec sie specjalnie nie podpalam na ten mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom