>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
pewnie zagram grubo na Falubaz, PePe u progu sezonu mocny - chcę wszystkim udowodnić, że może wybić się ponad przeciętność w której tkwi od kilku sezonów, Lindgren w Anglii jest bardzo mocny - jeżeli przełoży się to na Polskę, to (mój) Włókniarz nie ma czego szukać w Zielonej Górze - tym bardziej, że pojadą bez Nickiego Pedersena (IMŚ), nie wiadomo czy pojedzie Hancock - w klubie dzieje się baardzo źle. Jeśli tak dalej pójdzie, to zamiast walki o podium, będzie heroiczna walka o utrzymanie. Ciekawe jakie linie wystawią buki - ale jak Hancock i Nicki nei pojadą to z 30 raczej nie wyjdziemy
http://www.tvp.pl/sport/zuzel/centernet-mobile-speedway-ekstraliga/wideo/koniec-rozowych-lat-w-czestochowie
jak ktoś ma wzbmilenium gdzieś w okolicy to polecam gorąco zagrać typ : Czestochowa(miejsce na podium) ▶ NIE @ 1.70
Verti tego typu już nie zagrasz bo to bukmacher naziemny i zanim otworzą punkt bukmacherski to się skapną i zamkną ten zakład albo strasznie obniżą kurs. Zresztą ja juz w ofercie tego nie widzę. Inna sprawa że nawet z Pedersenem to ja Wlókniarza na podium nie widziałem ;-)
Granie przeciwko Włókniarzowi też pewnie sensu mieć nie będzie bo bukmacherzy wystawią 30 punktów handicapu albo jeszcze więcej a dopóki nie będzie wiadomo co z Hancockiem to w ogóle pewnie tego meczu nei będzie można obstawiać ...
Bukmacherzy to profesjonaliści ...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ale spoko, next time zachowam spostrzeżenia dla siebie:spokodfhgfh: nie będę zawracał głowy ????
Do mnie dzwoń :spokodfhgfh:
Ja tylko nie odbieram kom. od Ciebie jak jestem w kinie. Nawet na &quot;lanczu&quot; odbieram i czekam na peffki ????
Bukmacherzy to profesjonaliści ...
Żak jacy profesjonaliści, że zobacz wyżej na post Cali
Zamykają zakład jak już mecz trwa.
Cala. Nie chwal się tym kuponem z wałku. Zawiść ludzka nie zna granic. Ten nie siadł ale... ;)

celahim 4

celahim

Użytkownik
Ale Prasa zupelnie nie pisalem z pretensjami, Warszawa byla duzo lepsza i zasluzenie wygrala. Dziel sie dalej swoimi informacjami;-) Napisalem tylko po to, zeby sprostowac te informacje ???? pozdro????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Oj mówiłem o prawdziwych bukmacherach a nie BAH ????
Byś się zdziwił jakie buki robią takie babole...
Nie uwierzysz ale taki błąd widziałem w pinnacle na US Sports... ;)
Więcej nie będę mówił :p
Rzadko jesteś na GG to tutaj Ci napiszę. Usuwam posty wiesz kogo... ten co tam non stop ma jakieś problemy ;)

cala 37

cala

Użytkownik
Kazdy buk robi bledy i tu nie ma podzialu na dobry czy slaby.niedawno w Bet365 przy wyniku 19-8 (NBA)wystawili zaklad Kto pierwszy 20pkt a kurs na tych co mieli 19 pkt byl ok 7.oczywiscie zagralem i kupon rozliczyli jako wygrany.

cala 37

cala

Użytkownik
Wie ktos gdzie mozna znalesc jakies statystyki dotychczasowych wyscigow GP F1??
Chodzi mi glownie ilu kierowcow nie ukonczylo danego wyscigu.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Mam pytanie :
Jaki buk ma największą ofertę i dobre kursy żużla (tylko nie ten syf - bwin)? Chcę zagrać typ Żaka i nie wiem gdzie wpłacić kasę...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Jacques dzięki wielkie za Polonie. Dołożyłem Apator i przytuliłem troche kasy po AKO 2 :-D
No kurs wielki nie był, jedynie Betsafe 1.7 i bwin 1.6 to były kursy nadające się do gry na singla. Ale ja i tak dorzuciłem Toruń ;-)
tobet, bet365 przesadzili z tym ~ 1.4 i handicapy 6-8 punktowe i to wyraźnie. Mają tam dość słabych analityków i trzeba będzie poszukać wysokich kursów i underdogów, akurat w tej kolejce gospodarze + Toruń to było w miarę pewne ale w następnej kolejce może być ciekawiej.
P.S. Orientuje się ktoś jaki był kurs na Polonię w unibecie lub expekcie ?

verti 3,4K

verti

Forum VIP
No kurs wielki nie był, jedynie Betsafe 1.7 i bwin 1.6 to były kursy nadające się do gry na singla. Ale ja i tak dorzuciłem Toruń ;-)
tobet, bet365 przesadzili z tym ~ 1.4 i handicapy 6-8 punktowe i to wyraźnie. Mają tam dość słabych analityków i trzeba będzie poszukać wysokich kursów i underdogów, akurat w tej kolejce gospodarze + Toruń to było w miarę pewne ale w następnej kolejce może być ciekawiej.
w betssonie było 1.65 - ja osobiście tam grałem

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
W Expekcie na BDG było 1.40, wiem, bo kumpel tam stawiał i mi powiedział.
A co do dzisiejszych kursów, to warto przypatrzeć się też Betgunowi, bo jakoś po tym jak F1 dziś się skończyło to luknąłem tam w oferte, i handi -2 punkty na Apator było po 1.67, potem spadło do 1.50.
Ja tego dubla Polonia + Apator zagrałem i tak w bet365, bo fakt że kurs na Polonie był śmieszmy, ale za to na Apator wysoki, bo 1.40, a wszędzie indziej było w granicach 1.2. (na bwin 1.25)
btw - Verti - o której w betssonie był ten kurs ? Bo ja patrzyłem u nich w oferte jakoś o godzinie 14:30 i w ogóle jeszcze żadnego meczu żużla w ofercie nie było...

verti 3,4K

verti

Forum VIP
po 15 byłem w domu i akurat zerknąłem tam i była bardzo słaba oferta - jedynie zakłady 1x2 - meczu Unibaxu w ogóle nie było ..

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Albo inaczej patrząc na to... Zaniżyli kursy na Polonię i Apator celowo aby inni przyciągnęli klientów na win. I pewnie na tym nie stracili. A co do handi to zbyt wysokie wystawione w bet365 i Tobecie na Polonię. Ale za to handi na Toruń już dobrze dopasowane.
Coś czuję, że bet365 i tobet nie stracili za dużo. A po spadkach w bwinie czy Betsafe widać, że zapewne tam ludzie rzucli kasę ;)
Tak mi się wydaje patrząc okiem laika żużlowego :p
Co do kursów na Polonię w expie to pisałem. W unibecie jakoś nie kojarzę jak to było.
Za peffke Żak ???? ???? ????
Ja tego dubla Polonia + Apator zagrałem i tak w bet365, bo fakt że kurs na Polonie był śmieszmy, ale za to na Apator wysoki, bo 1.40, a wszędzie indziej było w granicach 1.2. (na bwin 1.25)
Bet365 start miało Polonii po @1,36... śmiech na sali. Tobbet miał na starcie @1.45. Bwin @1.6, nawyżej wystartował Betsafe @1,7.
Ja zagrałem @1,6 w bwinie do dubla. Bwin pierwszy wystawił i łapałem, gdybym się wstrzymał to w Betsafe bym pocinął @1,7.
Expekt długo trzymał Polonię i Apator wysoko. Przed 15 grałem Anioły po @1,4.
Czuję, że mogłeś pocisnąć po lepsztm kursie w expie niż w bwinie.

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Pomoze ktos ? ????

Dzisiaj rano dostalem emaila od MB ze mam wyslac im zdjecie dowodu oraz jakiegos rachunku (wysle za telefon).
Ale zaniepokoilo mnie jedno zdanie z tego emaila:

Furthermore, please be kindly asked to explain us what is your connection to the private email address holders with which you have exchanged payment transactions and what is their purpose?
Ze co mam im niby napisac dlaczego dostawalem kase od ludzi na mb czy jak ? :-?

cala 37

cala

Użytkownik
Pomoze ktos ? ????
Dzisiaj rano dostalem emaila od MB ze mam wyslac im zdjecie dowodu oraz jakiegos rachunku (wysle za telefon).
Ale zaniepokoilo mnie jedno zdanie z tego emaila:

Ze co mam im niby napisac dlaczego dostawalem kase od ludzi na mb czy jak ? :-?
Ten email moze wcale nie byc od nich.Moze ktos robi jakies walki i potrzebuje zdjecja dowodow i adresu.Lepiej nic nie wysylaj

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom