Verti tego typu już nie zagrasz bo to bukmacher naziemny i zanim otworzą punkt bukmacherski to się skapną i zamkną ten zakład albo strasznie obniżą kurs. Zresztą ja juz w ofercie tego nie widzę. Inna sprawa że nawet z Pedersenem to ja Wlókniarza na podium nie widziałem ;-)pewnie zagram grubo na Falubaz, PePe u progu sezonu mocny - chcę wszystkim udowodnić, że może wybić się ponad przeciętność w której tkwi od kilku sezonów, Lindgren w Anglii jest bardzo mocny - jeżeli przełoży się to na Polskę, to (mój) Włókniarz nie ma czego szukać w Zielonej Górze - tym bardziej, że pojadą bez Nickiego Pedersena (IMŚ), nie wiadomo czy pojedzie Hancock - w klubie dzieje się baardzo źle. Jeśli tak dalej pójdzie, to zamiast walki o podium, będzie heroiczna walka o utrzymanie. Ciekawe jakie linie wystawią buki - ale jak Hancock i Nicki nei pojadą to z 30 raczej nie wyjdziemy
http://www.tvp.pl/sport/zuzel/centernet-mobile-speedway-ekstraliga/wideo/koniec-rozowych-lat-w-czestochowie
jak ktoś ma wzbmilenium gdzieś w okolicy to polecam gorąco zagrać typ : Czestochowa(miejsce na podium) NIE @ 1.70
Granie przeciwko Włókniarzowi też pewnie sensu mieć nie będzie bo bukmacherzy wystawią 30 punktów handicapu albo jeszcze więcej a dopóki nie będzie wiadomo co z Hancockiem to w ogóle pewnie tego meczu nei będzie można obstawiać ...
Bukmacherzy to profesjonaliści ...