>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
fix:| Chyba:|
van der vaart, nie wiem czy wiesz, ale info można znaleźć na KAŻDY mecz, dosłownie. Jak dobrze poszperasz to każdy dzisiejszy będzie ustawiony na coś, co jest kompletną bzdurą. Trzeba zrobić selekcje swoich źródełek, żeby to miało ręce i nogi ????

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
No tak, ale w wekendowych meczach też dawali coś takiego, że będzie czerwona kartka i na 4 typy weszły 3 dlatego mnie to zastanowiło i tutaj o tym napisałem żeby inni też poszukali w swoich źródłach ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Prośba...
Wyniki się przydadzą bo jak siądzie to będę mógł więcej piw wypić ;)
Dziękuję Panowie :spokodfhgfh:
???? ???? ????
Jacques, Stilic, van_der_vaart, i jeszcze 2 osoby które się podpisały coś w stylu &quot;wetgght&quot;.
Tychy dały radę, a Trentino mnie wyd... ale jest dobrze ;)

verti 3,4K

verti

Forum VIP
co do duńskiej piłki Niveta - to słyszałem, że Nordsjealend zagra dzisiaj rezerwami, więc pewnie dlatego te spadki ;)

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Sporting Braga - Vitoria Guimaraes
W ekipie gospodarzy nie zagra trzech podstawowych pomocników, bowiem trener da im odpocząć po meczu w Pucharze Uefa. Tak więc raczej nie grac tego spotkania na gospodarzy co często napotykam jak przeglądam różne fora. Jak już grać to spotkanie to lepiej się pokusić z postawieniem remisu, ale ja osobiście nie ruszam.

stilic 0

stilic

Użytkownik
20:10 St Gallen - Yverdon 1-1 2.60
20:45 Braga - Guimaraes 2-2 7.50
19:00 Manisaspor - Kasimpasa 2-1 30.00
Zobaczymy...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom