>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
Nie wiem czy ktos jeszcze siedzi ale napisze bo widze ze warto.
Mecz CA Talleres-Olimpa Blanca wyglada tak samo jak ten wczorajszy w Chille
Bylo 3-0 do 44 minuty nagle dwa gole strzelaja goscie i mamy 3-2.
Nie zdziwie sie jak goscie dadza rade wygrac tymbardziej ze dzisiaj byla masowka na gospodarzy.Delikatnie biore na gosci

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Kurde, sampicks wcześniej ładnie szło, nigdy nie mieli 3 typów z rzędu przegranych, zacząłem podawać i nagle lipa ????
No ale nic, płatne trzeba grać dłuższy okres czasu, więc dalej będę podawał z taką samą stawką.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
co do Długoterminowych zakładów o których wspomniał Assistalia przy Frankowskim ;) to myślę, że niezłym typem jest postawienie na to kto zdobędzie mistrzostwo Szwecji na żużlu - dla mnie faworytem jest ubiegłoroczny mistrz Lejonen Gislaved a kurs 5.50 w bet365 bardzo mnie kusi, tym bardziej, że &quot;Lwy&quot; zakontraktowały w przerwie międzysezonowej Leigh Adamsa i Davey Watta, a przy okazji z mistrzowskiego składu nie odszedł nikt - może im tylko, przeszkodzić Dackarna :| Może Jacques się wypowiesz, bo dla mnie taki kurs to nieporozumienie ????

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Zerknijcie na mojego bloga... ???? Oczywiscie żadne fixy i typy z SZ tam sie nie pojawią...
tylko cos z zegarem na tym blogu masz pokręcone ; dwie godziny sie spieszy, albo specjalnie chcesz wszystkich zmylic ???? ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
co do Długoterminowych zakładów o których wspomniał Assistalia przy Frankowskim :wink: to myślę, że niezłym typem jest postawienie na to kto zdobędzie mistrzostwo Szwecji na żużlu - dla mnie faworytem jest ubiegłoroczny mistrz Lejonen Gislaved a kurs 5.50 w bet365 bardzo mnie kusi, tym bardziej, że &quot;Lwy&quot; zakontraktowały w przerwie międzysezonowej Leigh Adamsa i Davey Watta, a przy okazji z mistrzowskiego składu nie odszedł nikt - może im tylko, przeszkodzić Dackarna ???? Może Jacques się wypowiesz, bo dla mnie taki kurs to nieporozumienie :grin:
Verti wiesz co skład Lejonen ma najlepszy. Bardzo głęboki + 2 super liderów (Adams, Pedersen) ale pamiętaj że tam obowiązuje KSM i nie ma szans by wystąpili w skladzie Pedersen,Adams, Watt, Holder, Ułamek, Świderski, Jędrzejak
Najpewniej Pedersen będzie jeździł wymiennie z Adamsem. Co 3-4 mecz będzie jeździł Holder a Watt wymiennie z Polakami. Do tego Ruud i rezerwowi Jeleniewski-Petterson. No szału ten skład nie robi. Napewno szanse mają ale z tego co widzę na średnie to Dackarna będzie mogła jechać w składzie :
Jonsson
Karlsson
Andersen
Bjerre
Lindgren
Zengota/Schlein
Klindt/Vissing
A jeśli tak to mają zdecydowanie silniejszy skład ...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Występujące w League One Cheltenham wystawiło wszystkich piłkarzy na sprzedaż. Klub w zasadzie stracił już jakiekolwiek szanse na utrzymanie, nie wygrał żadnego z ostatnich czternastu spotkań. Tylko w ostatnich dniach odeszło dwóch zawodników oraz trener bramkarzy.
- Najważniejsze jest zabezpieczenie klubu pod względem finansowym. Są piłkarze, których nie chciałbym stracić, ale to już nie jest w moich rękach - powiedział trener Martin Allen.
Cheltenham gra dzisiaj na wyjeździe z potrzebującym punktów Swindon.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Ja też ten meczyk zagrałem, bo wygląda dość ciekawie, a wypatrzyłem go gdzieś na chorwackim blogu chyba (już sam nie pamiętam :p)

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Wiem, ze do tematu wpisywac sie nie powinienem ale.. dlaczego tak grasz? Jedynym powodem moze byc to głupie słowo - &quot;masówka&quot;, bo innego powodu nie widze.
odpisze tutaj ????
znajomy mi pisał że to info z kontuzjami to najprawdopodobniej fake, więc dlatego tak zagrałem. a &#39;masówka&#39; była dodatkowym argumentem na to :p
mecz przełożony więc się już raczej o tym nie dowiemy niestety..

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Typ od naszej Kobiety bardzo fajny. W ostatnim pojedynku Ht/Ft: 3:2 (0:2). Wątpię, że będzie powtórka, ale na gospodarzy kuszący kurs ;)

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
ja bym jednak uważał na to Aue.. wyniki moim zdaniem nie do końca wskazują na układ. pierwszy ich mecz to wygrana Aue 5:1, po takim blamażu każda drużyna &#39;spina&#39; się na rewanż więc Jena mogła czysto wygrać. w kolejnym sezonie powtarza się wysoki wynik, nie wiem czy dogadane drużyny mogłyby się nawzajem upokorzyć bo wynik 5:0 lekko mówiąc nie przynosi żadnej chluby przegranym. jedynym &#39;pozytywnym&#39; akcentem jest ostatni mecz - do przerwy 0:2 a kończy się 3:2, więc najprawdopodobniej zadziałały siły nieczyste. osobiście odpuszczam to ale życzę powodzenia ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Ostatnim razem moja ślepota i roztargnienie się ujawniła i w meczu któy dał michau zagrałem X zamiast 1 i to za sporą stawkę ( Ethiniki B dawno temu:| ), to wyszło się skończyło po mojej myśli i mój własny fix wszedł. Dziś też zrobiłem pomyłkę, a dokładniej wczoraj wieczorem. Dlatego trzymam kciuki za Polki na Algrave Cup ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom