>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Nie szukajmy na siłę typów, bo to się zrobi nie strefa zamknięta tylko strefa strzelania ślepakami. Przekazujmy tu naprawdę ciekawe spostrzeżenia, kursy, informacje a nie pomysł na Boliwię bo były dwie niespodzianki;]
Dobre info to coś w stylu MAcedonii i Hajduka, informacje Teda z Argentyny, szukanie układów ewentualnych, czy grube fixy.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Nie szukajmy na siłę typów, bo to się zrobi nie strefa zamknięta tylko strefa strzelania ślepakami. Przekazujmy tu naprawdę ciekawe spostrzeżenia, kursy, informacje a nie pomysł na Boliwię bo były dwie niespodzianki;]
Dobre info to coś w stylu MAcedonii i Hajduka, informacje Teda z Argentyny, szukanie układów ewentualnych, czy grube fixy.
No tak oczywiście masz rację, ale mi tylko chodziło mi o to żeby zwrócić uwagę na tą lige i ją przez jakiś czas poobserwować uważnie co się w niej dzieje.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Trzeba wierzyć, że się dobrze skończy. Będzie 5:4 dla gospodarzy :p OBY!!! (9 bramek jakby było w jednym meczu to naprawdę coć, z resztą 8 to tez juz cos)
Trzymam kciuki aby gospodarze strzelili.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zaraz ide spać Ass. Espanola 0:1 ???? Zagrałem DNB po kursie 2.32 ???? Dorzuciłem Boce mam nadzieje, że wygrają.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Ml. Boleslav - Brno, 2. @3.85, jutro 17:15 7/10

Brno - Ml. Boleslav 0:2 25.08.2008
Ml. Boleslav - Brno 1:3 30.03.2008
Brno - Ml. Boleslav 0:3 08.10.2007
Ml. Boleslav - Brno 2:0 06.05.2007
Brno - Ml. Boleslav 2:0 details 23.10.2006
Brno - Ml. Boleslav 4:2 30.04.2006
Ml. Boleslav - Brno 2:1 27.11.2005
Sylaa, jakieś uzasadnienie... bo widzę ze stawka spora...

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Zastanawia mnie jeszcze ta Mlada Bolesalv, ale obawiam się, że to będzie masówka i jak to z masówkami bywa może nie wejść...
Kurs całkiem przyzwoity na Brno ~ 4.0, jednak może zakończyć się remisem, aczkolwiek nie musi bo wygląda na bardzo mocne 3 za 3 . Osobiście spróbowałbym ht/ft 2 / 2 @ 7.25 i może correct score 0:2 po kursie 23 - ale za jakieś drobniaki.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Szukam jeszcze informacji na temat Histon - Cambridge United, ale jak na razie nic nie znalazłem, jak ktoś coś znajdzie to niech da znać.
Właśnie znalazłem info, że w meczu Brondy - Kopenhaga będzie co najmniej jedna czerwona kartka...natknął się ktos na coś takiego ???
Tak samo teraz znalazłem, że bedzie co najmniej jedna czerwona kartka w meczu Beitar Jerozolima - Maccabi Netanya i że gospodarze to spotkanie powinni wygrać. Dokładny wynik 1:0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom