>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
I chyba niestety miałeś rację...ale cóż zrobić - jutro też jest dzień. Chociaż niestety jutro chyba nie za wiele do gry jak zwykle w poniedziałki, ale wtorek zapowiada się bardzo ciekawie (głównie dzięki temu, że grają niskie ligi angielskie) ???? .

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
mam pewne info, ale niezbyt dobrze sprawdzone jeszcze i widze ze graja cos takiego, ale nie mam pojecia dlaczego:
Ituano - Bragantino 4,00 - to jest najwyższy w Interwetten
Edit: pomyliło mi się z tym kursem 4,40 wcześniej, bo źle tam popatrzyłem więc poprawiam

cala 37

cala

Użytkownik
Ted nie pomylilo ci sie cos z tym meczem z Argentyny???Jak maja byc pogodzeni ze spadkiem jak to dopiero 4 kolejka????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ted nie pomylilo ci sie cos z tym meczem z Argentyny???Jak maja byc pogodzeni ze spadkiem jak to dopiero 4 kolejka????
bo w argentynie to wyglada inaczej, sezon jest podzielony na 2czesci a spadek to maja najgorsze chyba 3 druzyny w przeciagu 3 lat czy jakos tak , niepamietam dokładnie ale wiem ze to zagmatwane ;)

cala 37

cala

Użytkownik
bo w argentynie to wyglada inaczej, sezon jest podzielony na 2czesci a spadek to maja najgorsze chyba 3 druzyny w przeciagu 3 lat czy jakos tak , niepamietam dokładnie ale wiem ze to zagmatwane ;)
No teraz wlasnie czytam jak to wyglada.Masz jakas laczną tabele??? ????

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Zwróćcie uwagę na mecze z Boliwii które dobiegają właśnie do końca a właściwie na kursy...coś jest chyba na rzeczy ????
Może w takim układzie warto spróbować ten czwarty mecz z tej ligi:
Wilstermann - Blooming
Kurs sięga nawet 5,20 na bet-at-home
Trzeba gdzieś szybko poszukać info...

cala 37

cala

Użytkownik
Nigdzie nie ma juz tego spotkania.
Byly trzy niespodzianki???Nie orientuje sie za bardzo w tej lidze??

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Nigdzie nie ma juz tego spotkania.
Byly trzy niespodzianki???Nie orientuje sie za bardzo w tej lidze??
no skonczylo sie na na jednej:/ bo w jednym meczu livesports sie zawiesil i bylo w 90+ 0:1 ale pozniej nagle wyskoczylo 2:1 i gole w 57 i 70 minucie, a ostatecznie skonczylo sie 4:2 i w drugim ta sama sytuacja ale mimo wszystko remis po 3,50 siadł a ten trzeci meczyk to musialo byc cos nieczystego w nim bo po kursie 5,50 w meczzu wyjazdowym zespol wygral 0:3

xavy 386

xavy

Użytkownik
no skonczylo sie na na jednej:/ bo w jednym meczu livesports sie zawiesil i bylo w 90+ 0:1 ale pozniej nagle wyskoczylo 2:1 i gole w 57 i 70 minucie, a ostatecznie skonczylo sie 4:2 i w drugim ta sama sytuacja ale mimo wszystko remis po 3,50 siadł a ten trzeci meczyk to musialo byc cos nieczystego w nim bo po kursie 5,50 w meczzu wyjazdowym zespol wygral 0:3
Jakby było coś nieczystego toby było 0:1 a nie 0:3...
Za bardzo się napalasz.....

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Jakby było coś nieczystego toby było 0:1 a nie 0:3...
Za bardzo się napalasz.....
No może i racja, ale w każdym razie cała ta Ameryka Południowa to jest wielka zagadka. Taka ciekawostka nie mająca za wiele wspólnego z obstawianiem - w meczu który zaproponowałem na stadionie ma być 700 żołnierzy pilnujących porządku...tam naprawdę są powaleni ludzie :p

cala 37

cala

Użytkownik
Tam kibice lubią sobie postrzelac do siebie ????
Proponuje program``Wojny na stadionach`` czesto leci na Discovery Channel

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
0:1 hmmm to właśnie podejrzane mogłoby być. Coraz więcej drużyn jak wały robi to robią niespodziewane wyniki 0:3 np. ;) Że jest taki wynik to nie znaczy, że to już nie jakiś układ czy cuś.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
A tak z ciekawości spytam, zagrał ktoś to Bragantino? Bo ja w końcu odpuściłem niestety (przynajmniej do połowy wygląda, że niestety :p)

cala 37

cala

Użytkownik
Obserwuje meczyk Santiago-Universidad.
Do przerwy bylo 0-3 teraz jest 55minuta i juz 2-3.Kurs na gospodarzy 7.5
Delikatnie zagralem.

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
No jak to wygrają to sa wielcy ????
A ciekawe jak się rozwinie ten mecz z Boliwii, ale nie było nigdzie z tego gdzie patrzyłem żadnego info więc pewnie nic ciekawego się nie wydarzy no ale zobaczymy...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom